Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Crash

Czemu? Gdyż znudziło mi się wojowanie na singlu i przez hamachi gdzie serwery padają średnio co tydzień. Szukam serwera gdzie są ludzie z którymi można stworzyć naprawdę coś niesamowitego.

Opublikowano

Nick: Toxic

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ grałem już na kilku innych ale zawsze denrwują mnie niesamowite lagi i przesyt ludzi którzy są dodawani do white list a nie ma aż tyle slotów. Zachęciła mnie wasza reklama na tym forum.

Opublikowano

Nick: Voodoo16

Powód: Poszukuję ogarniętego serwera, działającego przez cały czas, gdzie spotkam miłych ludzi, z którymi będzie dało radę zrobić "coś" kreatywnego.

Opublikowano

Nick: konard112

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ szukam dobrego serwera, a ten przypadł mi do gustu;]

Opublikowano

Po 1 w temacie pisze No-Wl a jest Wl: ON? To jest pojebany człowiek...

Po 2 Czemu piszesz kłamstwa??

Gdybym był moderatorem Dał bym ci ostrzeżenie...

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Nick: hempi

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Bardzo zaciekawił mnie świat Minecrafta, a myślę, że Multiplayer bardzo urozmaica gre.

Opublikowano

Po 1 w temacie pisze No-Wl a jest Wl: ON? To jest pojebany człowiek...

Po 2 Czemu piszesz kłamstwa??

Gdybym był moderatorem Dał bym ci ostrzeżenie...

Przez tydzień nie było WL. Od dzisiejszej nocy jest. Edytować nazwy tematu nie mogę. Pisałem już o tym do moderatora i czekam aż on poprawi. A ja dałbym Ci ostrzeżenie za głupotę oraz przeklinanie. Nie podoba się to nie wchodź!

//DODANI!

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick:Keyn

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ostatnio upadł server na którym grałem z kolegami, graliśmy tutaj przed WL i chcielibyśmy grać dalej.

Opublikowano

Nick:zajete1

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Po upadku serwera MPC szukałem z kolegą innego dobrego serwera aż kolega trafił na ten grałem już przed WL.Proszę o dodanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dodani

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick:Bantalan

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Sewer na którym ostatnio gralem upadł.a wasz server ma bardzo dobra jakość

Opublikowano

Nick: Wilcz

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Uważam że jest to jeden z lepszych serwerów MC.

Opublikowano

Nick: Widelcu

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Uważam, że serwer jest bardzo dobry i ciągle się rozwija.

Opublikowano

Dopisz do WL:

Razzy (lat 16)

P0ziomek (lat 17)

Chcielibyśmy grać na tym serwerze ponieważ grając wcześniej dojrzałem tu świetną atmosferę i pomoc ze strony admów. Miło by było rozwijać się tu dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...