Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam servera na dluzsza mete moze i 0 lagow ale to co wyprawia administracja to zenada moga cie wyzywac i obrazac bez karnie ty cos napiszesz to odrazu ban ciagle jakies cofki nawet 3 godizny wstecz to co tam sie wyrabia to jest zenada! server ogolnie bardzo fajny ale to co robia z ludzmi to juz nie owszem jest pare fajnych modow ale sa to male jednostki osoba na ktorej mi bardzo zalezalo z moderatorow odeszla a najwiecej robila na tym serverze..... zeby dostac pomoc trzeba sie prosic najlepiej sie nie odzywac do administracji pomagalem na serverze jak tylko moglem ciagle zglaszalem graczy pomagalem w ich banowaniu a co dostalem? obraze przez administracje... zero pomocy i bez karne upokarzanie ZENADA! i teraz dla tych co beda pisac ze sam jestem debilem itp. sami sie przekonacie ze to jest prawda... i nie pisac ze pisze bez interpunkcji gila mnie to i sram na wasze minusy.... SAMI SIE PRZEKONACIE! moderatorzy i global modzi maja po 13 lat... sa starszi gracze ale wiecej jest dzieciakow sam Administrator ma 16 lat...

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Nie radze grać na tym gnojowskim serwie..

Wbilem na troche pytam się jak kupić dzialke nikt nie powiedzial opróćz jednego MODA, bo nawet inni modzi nie odpowiedzą.

Nikt nie odpisuje.

Trzeba pisać 20 razy aż ci odpiszą z pomocą, pytalem się 20 i nikt nie odpowiedzial (żyją w swoim świecie)

Atmosfera dziadowa. Dzialka 5$ A żeby zarobić musisz wystawić coś żeby ktoś kupil ! Zal!

Moze byl dobry lecz już nie jest!

XRPKX

zeby dostac pomoc trzeba sie prosic

Wlasnie, to samo bylo u mnie.

Opublikowano

Ostatnią godzinę byłem na serwerze i na każde pytanie była odpowiedź. Nawet sam pomagałem. A ty człowieku piszesz, że nikt nie pomaga.

Działka 5k. Jeśli Ci się nie podoba to idź na serwer hamahi gdzie dostaniesz ją za free i serwer padnie po 2ch dniach. My jesteśmy w sieci już prawie 2 miesiące!

Żeby zarobić musisz sprzedawać coś innym graczom lub bezpośrednio w adminshopie za bardzo atrakcyjne kwoty(/warp centrum). Uwierz mi. Bardzo łatwo jest zarobić kasę.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Jak najbardziej zapraszam staramy sie z całych sił aby rozgrywka na naszym serwerze była dla was czystą przyjemnością.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszamy na serwer chwilowo na 1.7 nie aktualizujemy ze wzgledu na bug z pistonami .Na naszym forum znajdziemy "downgrade" czyli zejscie z wersji 1.7 do 1.6.6 .

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer, zero lagów. Z adminami,modami można sprawnie się dogadać w sprawie cuba. Oceniam na 10/10.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

proszę o zamknięcie tematu.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...