Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodani

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick: Selbh

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Chciałbym zagrać ponieważ chce pograć z fajnymi ludźmi bez noobów, i wiem że serwer nie padnie po 3-4 dniach

Opublikowano

PLBartoPL

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:Bo single mi się znudził.

Jeśli pomogłem daj _+_

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

dodani

Opublikowano

Fajny serwer. Choć mogły by być mniejsze lagi :\

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Nick:KrystekxD

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:grałem nie na jednym serwie np mpcforum i craftland mcspeed a tylko z nich mpcforum był fajny a ten serwer może być fajny bo każdy tak pisze :)i ja tez tak będę pisał jak będę dodany;D

Opublikowano

Nick:luki1301

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Bo dawno już nie grałem na serwerze MP, a chciałbym pograć z kimś, bo na SP mi się już nudzi.

Opublikowano

Nick Derosa

czemu chcę zagrać. : Ponieważ specjalnie zalozylem konto na MPC zeby tu grać, serwer pewnie fajny po wypowiedziach innych uzytkowników.

Opublikowano

Nick: Lukanio91

Dlaczego, chcę grać na tym serwerze? Chciałbym grać na tym serwerze, ponieważ spodobała mi się gra na MP w minecrafta. Serwer jest bardzo dobry, miła atmosfera, administracja naprawde pomocna. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, ponieważ posiadam dużo wolnego czasu, w związku z tym mógłbym dużo pomagać na rzecz serwera, pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: Rafikk

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ grałem już przed dodaniem WL, serwer naprawdę świetny i naprawdę świetni gracze i admini ;p

KACeZetO

Opublikowano

Nick: Bambos

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Na single playeru nudy a chciałbym pograć na serwerze gdzie jest dużo ludzi

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nick: osztenkurden

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ serwer mpcforum się skończył i chciałbym zagrać na jakimś bardzo dobrym, a z opini sądzę że ten taki jest.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Nick:carving85

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:Bo to jest bardzo fajny server grałem juz na nim niecały jeden dzień fajny team. W minecrafta gram od lutego więc doświadczenia mam spore. POZDRAWIAM i liczę na dodanie do wl

Opublikowano

nick; ls1997

dlaczego chcesz grac na tym serwie : szukam rozrywki oraz dobrego serwera ,a slyszalem od kumpli ze jest to naprawde bardzo dobry,spoko serwer

Opublikowano

Nick: redag

dlaczego chcesz grac na tym serwie : poniewaz mam juz fajna dzialeczke i chce ja rozbudowac

Opublikowano

dodani

Opublikowano

Nick: tonieja

Dlaczego? Bo szukam fajnego serwa, jeszcze na żadnym nie dało się normalnie grać, mam nadzieję że ten będzie pierwszy ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...