Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodani.

PONAWIAM:

Uwaga! Zbieramy pieniądze na maszynę dedykowaną. Dużo już nie zostało. A jeśli nie uzbieramy do końca to serwer nie będzie mógł dalej tak istnieć. Prosilibyśmy o chociaż najmniejsze dotacje. Każda zł się liczy. W zamian można uzyskać coś ciekawego na serwerze lub jakąś reklamę/usługę hostingu na serwerze dedykowanym.

Informacje na gg 1419796. Chętnie przystąpimy do jakiejś współpracy. Niekoniecznie dużej.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:szyc11

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:Ponieważ chciałbym zagrać na ogarniętym serwerze na którym nie ma lagów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nick: blazej06

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Szukam nowego serwera na dłuższą metę a ten serwer polecił mi kolega.

Opublikowano

Nick:MarcosSalinas

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:chciałbym się przyczynić do rozwoju tego serwera,zawrzeć nowe znajomości oraz budować piękne budowle.A ponadto uważam ,że na tym serwerze jest miła atmosfera.

Opublikowano

nick: Tetriz

wiek 16

dlaczego: znudzilo mi sie granie w trybie jednego gracza i wydaje mi sie ze gra z innymi moze byc znacznie ciekawsza i zabawniejsza

Opublikowano

Nick:Cannabis

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:Pobawic sie troche na multi bo SP juz sie znudzil .

wakow9.png
Opublikowano

mi się wydaje, że kasy brakuje na dedyka już nie ma, więc H@ próbuje go stawiać na swoim kompie lecz nie może mieć ciągle włączonego kompa

Serwer jest u znajomego na dedyku w francji. Co można sprawdzić po IP... Jednak trzeba na dniach zmienić maszynę dla serwera. Potrzeba jeszcze trochę $. Potrzebujemy pomocy waszej. W zamian mogę jakąś rangę/funkcję na serwerze zaoferować. Info gg 1419796

A serwer niby działał. Bo 3 osoby były, ale dałem już restart. Proszę sprawdzić teraz.

Do WL Dodani!

Opublikowano

Nick: Skyater

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Chciałbym pograć na serwerze w miłej atmosferze bez masy noobów

Opublikowano

Nick: vix33n i sidu

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: chce zagrac z kumplem przez neta prosze o dodanie

Opublikowano

dodani

Opublikowano

Pisze jeszcze raz ponieważ chyba mnie nie dodałeś do WL

Nick Bleach

Wiek 14

Dlaczego chce zagrać na serwerze: Zabawa w singlu jest trochę nudna. Chętnie bym pograł na jakimś dobrym serwie a po komentarzach widzę, że jest bardzo dobry.

P.S Jeśli mam nick Ichigo-Kurosaki dostaje taki komunikat "invalid player name detected"

EDIT: Właśnie przeczytałem, że nick nie może być z "-". Dlatego jednak proszę o nick Bleach

Opublikowano

dodani

Opublikowano

Nick: Grimmjow

Czemu chcę zagrać? : Ponieważ gram na wielu serwerach na każdym po ok. godzinę i chcę sprawdzić ten serwer. Jeżeli będzie ciekawy to będę grać dłużej.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nick: Teyal.

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Dlaczego? Serwer polecił mi kolega i jestem ciekaw jak to wszystko wygląda, nie grałem jeszcze na serwerze, na którym gra dosyć sporo osób, ale postaram się szybko ze wszystkim zaznajomić.

Opublikowano

Nick:ahhillles-przeliteruje bo ciężki jest A H H I L L L E S-ale normalnie z małej

Dalczego chesz grać na naszym serwerze: Szukam jakiegoś ciekawego serwera na którym można zabić czas i przy tym dobrze się bawić

Opublikowano

dodani

Opublikowano

Nick: Tworu

Dalczego chesz grać na naszym serwerze: Zaczynam grac w minecrafta... Ciągle gram sam, dlatego chcę zagrac na serwerze. Nie mam zamiaru utrudniac komuś utrudniac gry ani nikogo obrażac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...