Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o dodanie do WL

nick:milten

Dlaczego chcesz grac na naszym serwerze?:bo slyszlaem ze no lags nie ma lagow jeszcze takiego serwera bez lagow nie widzialem

Opublikowano

dodani

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick: RaVal

Dlaczego ten serw: Ludzie polecają a ja szukam serwa by pograć. No i działki za free.

Opublikowano

Nick: Kamfa

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Mam tu jednego znajomego(Joriom). Poza tym serwer wydaje się ciekawy i dobrze się na nim bawiłem zanim wprowadzono Whiteliste.

Opublikowano

Nick: Kertus

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Cóż nie grałem na waszym serwerze, a szkoda.Chętnie zabiłbym nudę grasującą podczas mojej kuracji(*mam złamaną nogę), więc wydaje mi się, że ten serwer sprosta moim wymaganiom.

Opublikowano

Nick: Eszter

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ, szukam serwerów freebuild z domieszką survivalu

Opublikowano

Nick: Treylo

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Kumple polecają mi tego serwa, pozatym "naczytałem" o nim, no i myślę sobie "Fajnie, trzeba zagrać"

Opublikowano

Nick: Psych00l

Czemu chcę zagrać: Znudził mi się singleplayer, szukam ciekawego serwera do pogrania a wasz na taki wygląda.

Opublikowano

już działa.

gracze dodani do wl

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick- ThorPL

Wiek- 13

Dlaczego chcesz grać na naszym serwie - Bo lupie pograć w minecraft na pożądnym multi. Nie spamuje, nie grifuje, nie podpalam itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...