Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:rafik787

Coś od siebie: Cześć. Nazywam się Rafał. Gram w Minecrafta od trzech miesięcy. Staram się być uczciwym graczem, nie cheatuje. Proszę o dodanie do Whitelisty.

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: Najuk

dlaczego chcę u was grać?: ponieważ uważam że mogę się tu odnaleźć. I grają tu moi przyjaciele

Opublikowano

Nick: Gazella

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Bo od dawna poszukuje porządnego serwera i to chyba właśnie ten.

Opublikowano

Nick: Gqonvi

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ wydaję mi się, iż na tym serwerze panuje fajna atmosfera, oraz można miło spędzić czas grając tutaj.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Nick:hinosuraki

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze:Ponieważ szukam serwa z normalnymi ludźmi.

byraxarfortony.jpg
Opublikowano

Nick:lufa478

Dlaczego chce zagrać na serwerze:Myślę że serwer jest naprawdę fajny i chciałbym zagrać

Opublikowano

Nick: Pyton

Dlaczego chce zagrać na serwerze: Widzę po opisach, że jest to bardzo dobry serwer więc chce na nim grać nie na dzień lecz jak najdłużej w miarę możliwości.

DAJ "+" TO NIC NIE BOLI I NIE KOSZTUJE CO CI ZALEŻY :D

Opublikowano

Nick: GrubyzBazin

Dlaczego chce zagrać na serwerze: Gram w MC od 3 miesięcy podoba mi się ta gra, na tym servie wczoraj zaczął grać mój kumpel mówi że fajny i żebym z nim pobudował więc postanowiłem zgłosić się do WL.

Opublikowano

dodani

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Nick:Ludek2012

Dlaczego chce zagrać na serwerze: Grałem już na tym serwerze, nie sprawiałem kłopotu .

Chciałem prosić o dodanie kolegi bo aktualnie nie ma dostępu do internetu.

Nick:gda

Dlaczego chce zagrać na serwerze: Grał razem zemną mieliśmy wspólna chatkę.

Opublikowano

Nick: Ichigo-Kurosaki

Wiek 14 (rocznikowo)

Dlaczego chce zagrać na serwerze: Zabawa w singlu jest trochę nudna. Chętnie bym pograł na jakimś dobrym serwie a po komentarzach widzę, że jest bardzo dobry.

Opublikowano

Nick: GShokk

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Ponieważ mam na nim działkę i chciałbym dalej na serwerze craftować. Ogólnie serwer jest bardzo dobry, miła atmosfera.

Opublikowano

Nick: Shisu

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Szukam miejsca gdzie moglbym sie zatrzymac na dluzej.

Opublikowano

Nick: Demolka

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Gram w MC od jakiegoś czasu i chcę spróbować gry na multi, a ponieważ grają tu moi znajomi to wybór padł właśnie na ten server.

Opublikowano

Nick: huac

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Po tych pochlebnych postach mam nadzieję, że to będzie niezły serwer.

pzdro

Opublikowano

Witam.

Nick: Mr.Cinek

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Sądzę że jest to bardzo dobrze ogarnięty serwer , czytając tutaj posty użytkowników widzę ,ze na serwerze panuje miła atmosfera i są pozytywnie nastawieni ludzie. Pozdro ;]

Opublikowano

nick: Kosteczka

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Kolega zaprosił mnie do wspólnej gry. Poleca serwer, a po przeglądnięciu opinii innych wiem że mówił prawdę.

Opublikowano

mam głupi problem nie umiem nigdzie znaleźć linku do serwera a bardzo chciałbym pograć proszę o pomoc

nick: Zenex

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ po przeczytaniu opinii wierzę że ten serwer jest bardzo dobry a akurat szukałem jakiegoś serwera

Opublikowano

Nick: Yankes

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: szukam serwera bez lagów ;] oraz survivalu ;]

ankompc.jpg

Opublikowano

Nick: Silah

Dlaczego chcesz grać na naszym serwerze: Mój kumpel u was gra i podobno zawsze można liczyć na adminów :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...