Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze admini nie są bogami, nie mają tysiąca rąk. Mnie z ich strony nic złego nie spotkało. Wręcz przeciwnie.

Do wszystkich grających na serwie :

niedaleko miejsca spawnu w lesie możecie znaleźć zbudowaną z cobblestona kaplicę ku czci Dzrzewa Nowego Życia. Jestem kapłanem tego nowego kultu. Jak ktoś chce, niech napisze do mnie widomość, aby zostać wpisanym na tablicę z wiernymi.

To pierwsze wyznanie na tym serwerze ! Jeszcze nawet nie wybudowano katedry matki minecraftowej, a to na serwerach się zdarza. Jeszcze raz serdecznie zapraszam do mojego kultu !!!!!!!

Na chwałę Dzrzewa Nowego Życia !

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3godziny siedzialem pod ziemia i kopalem

pelno rzeczy wykopalem

potem wychodze ide do domu

kicka mnie, serwer off nagle on

wchodze a to sie poszlo jebac...

nie polecam serwera

lagi sa ....

ciagle off bo niby cos robia,a tylko psuja serwer...

dzisiaj off bylo chyba z 20 razy i kazdemu cos zabralo

lub dom zniszczylo

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Z przyczyn niezależnych od administracji nastąpiła przerwa techniczna. Staramy się włączyć serwer na nowo i jednocześnie prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość.

@up Shrek nikt celowo nie niszczy serwera, dodam więcej każdy z administracji poświęcił dużo wolnego czasu aby serwer działał, więc proszę cie nie wygaduj głupot

Opublikowano

Żadnej w tym winy Administracji nie ma, byłby po prostu problemy z serverem, i proszę cię nie wyolbrzymiaj cofka była o wiele mniejsza. Niebawem wszystko powinno wrócić do normy.

Opublikowano

Cofka 5 minutowa budowli była oraz trochę większa ( max godzina) EQ.

Na serwer lecą ataki DDOS. Staramy się temu jakoś zaradzić.

Serwer jest włączony już.

Po info najszybsze na gg 1419796

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

@Xerio

"by kupić cuba trzeba się prosić"- Co w tym dziwnego?

A nie pomyslales moze ze nie bylo wtedy zadnego moda lub admina na serwie ?

@wrobelptak1

Arkoso nie moze ufac wszystkim, nikt nic nie mowil o odszkodowaniach- nikt nie mial problemu, Arkoso powiedzial ze beda odszkodowania i zaraz all nie ma chaty i wielce poszkodowani...

A i prosze cie nie wbijaj juz na serwer, zostales zbanowany, wbiles z innego nicku i tak 2 razy ... Nie polecam wam tego gracza :]

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

server bardzo fajny lecz proszę o odbanowanie mnie ponieważ dostałem bana za X-raya którego nie posiadam nawet nie dali mi wytłumaczyć nic tylko odrazu mowia ze mam x-raya a nie mam i ban....

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Drodzy Admini, gdy próbuję się zalogować na serwer, to gra na multi mi przerywa, twierdząc ,,Flying is not enabled on this server''. Dodam, spawnuję się w powietrzu. Proszę was Szanowni Admini o pozbycie się tej usterki, ponieważ już mam prawie skończony dom, w który włożyłem wiele wysiłku, a także serwer ten, należy do jednych z nielicznych, na których gra się przyjemnie.

pozdrawiam

mistrzu6

Opublikowano

Serva - Nie Polecam. Dlaczego? -

1.Nieogarniety admin

2.Na działke czeka śię z 30 minut ( ja czekałem 50minut)

3.Gracze ... rozkazują adminowi ... banowania " Innych" zamiast zbanować dobrego banują - ZŁEGO.

4.Admin jest , ogólnia .. bardzo nie poważny i nie kulturalny.

Daj + .. jeśli jestes ---> ANTY FANEM BIEBERA <---.

87d8.jpg

Opublikowano

Serva - Nie Polecam. Dlaczego? -

1.Nieogarniety admin

2.Na działke czeka śię z 30 minut ( ja czekałem 50minut)

3.Gracze ... rozkazują adminowi ... banowania " Innych" zamiast zbanować dobrego banują - ZŁEGO.

4.Admin jest , ogólnia .. bardzo nie poważny i nie kulturalny.

ad.1 ciekawe, który?^^

ad. 2 ciekawe kiedy to było zapewne kiedy nie było admina na serwerze

ad. 3 nikt nikomu nie rozkazuje

ad. 4 "ogólnia" polecam słownik ortograficzny lub encyklopedię^^

Pozdrawiam

Opublikowano

A można wiedzieć kiedy będzie serwer on ?

Postaramy się jak najszybciej uruchomić serwer

Opublikowano

Drodzy Admini, gdy próbuję się zalogować na serwer, to gra na multi mi przerywa, twierdząc ,,Flying is not enabled on this server''. Dodam, spawnuję się w powietrzu. Proszę was Szanowni Admini o pozbycie się tej usterki, ponieważ już mam prawie skończony dom, w który włożyłem wiele wysiłku, a także serwer ten, należy do jednych z nielicznych, na których gra się przyjemnie.

pozdrawiam

mistrzu6

Mistrzu, to akurat nie jest usterka serwera, ten blad powstal kiedy weszla wersja 1.5, Notch pisal ze usunie wiekszosc bugow ktore sie porobily w wersji 1.6. Sprobuj moze wpisac /spawn i wtedy nie bedziesz spadac, jak to nie pomoze to pogadam z arkoso zeby to usunac

Dziekuje :]

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

NOWE IP!

150 SLOTÓW!

NOWA SUPERSZYBKA MASZYNA!

ZAPRASZAM SERDECZNIE!

91.121.72.76

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...