Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na globalu od niedawna i połączyłem się pierwszy raz bez problemu. Gdy znów się zalogowałem miałem takie lagi, że nie dało się grać(polegały na tym, że cała gre mi przyśpiesza i nie da sie grać,a kumpel widzi jakbym sie teleportował), grzebałem w opcjach i nic nie pomogło. Od razu mówię, że mój komp spokojnie utrzyma taką gre a neta mam 15mb/s z UPC, mam od 40 do max 80 ms,hackow nie zuwam, a nie wiem oco chodzi moze macie jakies sposoby??

Pozdro

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam gram na globalu od niedawna i połączyłem się pierwszy raz bez problemu. Gdy znów się zalogowałem miałem takie lagi, że nie dało się grać(polegały na tym, że cała gre mi przyśpiesza i nie da sie grać,a kumpel widzi jakbym sie teleportował), grzebałem w opcjach i nic nie pomogło. Od razu mówię, że mój komp spokojnie utrzyma taką gre a neta mam 15mb/s z UPC, mam od 40 do max 80 ms,hackow nie zuwam, a nie wiem oco chodzi moze macie jakies sposoby??

Pozdro

Masz dwurdzeniowego procka? Jak tak to ściągnij Dual Core Optimizer.

Opublikowano

Witam czy mógłby ktoś dodać nowy update do dekarona bo wyszedł nowy patch 32.92.0 z góry dzieqfa :rolleyes:

segita.png
Opublikowano

A ja mam problem

Włączam dekarona logam sie i jak jest wybór postaci to zamiast ego mam czarny ekarn

Nie wiem co zrobic po chwile mam dc wywala mnie

Prosze o pomoc

Opublikowano

A ja mam problem

Włączam dekarona logam sie i jak jest wybór postaci to zamiast ego mam czarny ekarn

Prosze o pomoc

zaktualizuj steroiwnik wideo ... a co do bypassa to czekam a cziterow duzo bo oni uzywaja czegos innego

Opublikowano

Ja nie mam czasu się bawić, coś mi czity nie działają ale bypass się "zaaplikował".

Macie, kombinujcie jak ktoś zrobi niech da znać

http://www.filefactory.com/file/a194gac/n/ReXIGNation_v2_0_1_rar 

edit.

przeskanować bo możliwe Virusy!

Virustotal

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

Ostatnio jak chciałem zagrać po przerwie w dekarona to włączam patchuje sie ok

Wpisuje passy na helion i pokazuje sie czarny ekran żadna postać sie nie pokazuje tylko loguot create

nawet nie moge nacisnac nic z tych napisów bo mam czarny ekran i po chwili dc do menu ???

Ktoś mi pomoże czy moze to wina klienta

A jeszce cos zrobiłem nowe konto i działało dopuki chara nie stworzyłem

Wyświetl postUżytkownik speedy23 dnia 13 styczeń 2010 - 06:38 napisał

A ja mam problem

Prosze o pomoc

zaktualizuj steroiwnik wideo ... a co do bypassa to czekam a cziterow duzo bo oni uzywaja czegos innego

Opisałem bardziej problem a sterowniki mam najnowsze z 08.09r chyba jakos tak a do mojej karty to sa najnowsze

A wymagania to mój komp na 100% spełnia wymaganie bo na max grafie działa mi widzmin i risen , gothic 3 pes 2010 więc wymaganie dobre

a mam viste 64 bit

Opublikowano

Witam mam problem z transferem starego konta ;) zrobilem 1 i 2 krok klikam na register me now i nie przechodzi mi to kroku 3 ;( wylaczylem i chcialem zrobic na nowo ale teraz jak wpisuje stary login i passy to pisze mi ,,Your application for account transfer was already submitted." na poczte mi nic nie przyszlo a email dalem dobry na 100% na stronie nie moge sie zalogowac ale za to z tego co prawdzilem to w grze moge uzywajac nowych pasow i loginu. Ale wlasnie nie ma moich starych postaci czy tak powinno byc ??postacie nie zostaja przeniesione ?? Jesli ktos moze to prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Witam. mam problem tego typu. gram aktualnie na hackach sciagnetych z dzialu "wszystko dla zielonych" wszystko pieknie gdyby nie to uciazliwe DC ktore dostaje w roznych momentach gry. raz jest to po wczytaniu sie mapy, raz po 1 minucie. a czasami moge z pol godziny grac. ktoś wie co jest tego przyczyna?? za pomoc z góry dziekuje.

Budowniczy
Opublikowano

siemka od dzisiaj probuje sobie przeniesc konto a dawno w dekarona gralem i gdy juz daje register to pisze mi "Error occurred while processing failed login search." czy moze to byc bład dlatego ze nie przenioslem go w okreslonym czasie?

Opublikowano

witam niedawno zaczołem grać w 2m i gdy sciągnemem traina po resecie pc gra mi nie działa daje na launcher sprawdza upl i naprawia all pliczki z cnf ( launcher , history, url , server ) i gdy klikam start w procesach wysakuje dekaron.exe i znika

prosze o help

@up napewno wpisujesz dobre id i pass ?

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...