Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam gram w 2moons mam 151lvl summonera i nie wiem gdzie expić.Gram legalnie prosze o szybka odpowiedz gdzie mam bic lvl i jak tam dojsc i zeby lecialy tam woreczki na df bo nie wiem gdzie leca na moj lvl.

Opublikowano

Kup słownik... i nie ja jestem z Katowic (śląsk).

Jaki masz Nick w grze?

(Coś mi się widzi ,że na privie grasz)

segita.png
Opublikowano

Witam

mam problem z 2moons

wyskakuje mi xigncode error

i pisze shut down of game due to abnormal game play xode=0xE0190407

grałem w 2moonsa i brakło prądu na 2min jak włączyłem znów kompa to już mi przestał działać i nie wiem jak to naprawić robiłem reinstal ale nic nie daje.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Chciał bym sie dowiedzieć kiedy będą działały hacki po dzisiejszym update . używam ReXIGNation v2.3.4 . Jeżeli ktoś zrobi prosze o kontakt

GG : 13652286

Opublikowano

jak włanczam normalnie działa , jak włancze przez bypassa działa ale jak włącze przez bypassa i włoncze trainera z hackami to już mi przy ładowaniu na mapke wywala .

Używam ReXIGNation2.3.4(bypass) oraz trainer by rydzyk . prosze o kontakt podany wyżej lub poprostu odpowiedzieć na posta .

Opublikowano

jak włanczam normalnie działa , jak włancze przez bypassa działa ale jak włącze przez bypassa i włoncze trainera z hackami to już mi przy ładowaniu na mapke wywala .

Używam ReXIGNation2.3.4(bypass) oraz trainer by rydzyk . prosze o kontakt podany wyżej lub poprostu odpowiedzieć na posta .

Trainer nie jest zaktualizowany

Opublikowano

przestań spamować jak ktoś będzie miał ochotę to wstawi -.- zamiast gadać i prosić sam byś poszukał jak się robi wszystko jest opisane na forum.

Opublikowano

pytanie do którego expic w aquaris (chyba dobrze napisalem ) .

Mam 136 lvl i nie wiem czy expic tam dalej , gram na eterni x 2000 exp .

I gdzie dropi ekwipunek na 130 + .

z góry dzieki ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

na hel masz wszystko tańsze< tj kamienie, za silvera na hel masz 2kk coopera 600k a na Siz z 6 kk itp wiec graj lepiej na Siz żeby mieć kasę na wejście do dg czy abbys ;) na samo abbys wejscie kosztuje 1kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...