Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja np. hackuje już od roku i bana nie dostałem, ale z tego co wiem to zdążają się przypadki...... Bo po prostu niektórzy nadużywają hackowania, np. hackując na dfie gdzie jest dużo osób......

Opublikowano

Ja hakowalem trochę i dostałem ;/ oczywiście unikałem innych osób. Jeden koleś mnie widział i straszył ze zrobił mi zdjęcie i wyśle do ich bazy ;/ i chyba tak zrobił bo mam teraz konto zablokowane ;/

Opublikowano

Jeżeli Masz Zmienne ip to Ci nic nie zrobią jak by Ci dali bana na IP

EDIT

Przynajmniej Mi się Tak Wydaje ;p

Nie bądź Rusek! Daj minusa!

Opublikowano

Mam pytanko do doświadczonych graczy :) Nie dawno zaczełem korzystac z hackow (vac hack-mass hack- non agrro -tp hack) i swetnie mi sie gra i exp ale mam pytanko. Zachcialo mi sie grac summkiem ( wczesniej gralem magiem) ale ma tak malo aoe skillow ze strasznie wolno idzie mi. i Tu mam pytanko do graczy gdzie wg. was powinienem expic? aktualnie mam 58 lvl i gram na globalu (dekaron) i chcialbym wiedziec jakie najlepiej skille/staty i najlepsza " miejscowke" :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam...czy na Dekaronie server Helion działają hacki opisane w Poradniku na tym forum?

Ja zrobiłem wszystko tak jak opisane było ale nic się nie działo...gra działała normalnie.

Jedyne problem miałem ze znalezieniem w CE pliku który miałem otworzyć global unpacked...nie było takiego, choć gre otwierałem tak jak opisaliście.

Czy to był mój błąd?

Ktoś jakoś używa hacków bo wczoraj widziałem na mapie Avalon szybki pociąg z moobami:)

Opublikowano

Ma ktoś działający auto pot?

auto pota nie mam ale mam problem czy GM na pewno nie banuje bo mam ak 108 lvl i lekko jestem przestraszony bo mnie przylapali na hackowaniu jak robilem spawna dla Oreada

Opublikowano

To tera ja sie o coś zapytam.

Ej co sie dzieje tera z Dekaronem (global) ze jak sie go odpala to wyskakuje taka ramka i tam jest napisane czy niechesz zmienic chasla czy cos takiego i sa kroki pokazane jak je zmienic. Ale jak nacisne OK ramka znika znowu jest okno logowanie i jak wpisze w pasy i zatwierdze to znowu to samo i tak wkolko :(

O co chodzi !!??

59295ce58281c_post-122587-126113935102.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, trzeba zmienic passy bo inaczej do gry nie wejdziesz... Ja czekalem caly dzien bo myslalem ze upload servera jest (w sumie byl, ale krotko), a dopiero potem przeczytalem co w tym oknie napisane xD Zmienilem passy i dziala... Pozdro

Opublikowano

Thx. a jeszce jedno jak sie da inaczej zmienic skoro tam pzry zmianie pasow tzreba podac pytanie i odpowiedz a ja tego nie pamietam jak to mam zrobic ?? :mellow:

592962140965c_post-122587-126117106936.png

Opublikowano

No ziomus takie sa wymogi i trzeba sie przystosowac o.O To jest potrzebne by odzyskac passy w razie "zapomnienia" hasla... Nie musisz pamietac jakie bylo pytanie, tylko odpowiedz Ci wystarczy, a przynajmniej ja spotykalem sie z takimi rozwiazaniami. Najlepiej wpisuj zawsze to samo, moze jakis nick, czy przezwisko, nie musi byc konkretna odpowiedz na pytanie, wazne bys Ty zapamietal ;)

Opublikowano

Też myślałem, że to upload serwera i czekałem cały dzień.Dopiero później się połapałem o co chodzi.Tylko teraz mam następny problem bo jak wybieram już postać i podserwer to pisze Invalid client.Please reinstall. Przeinstalowałem grę wczoraj na wieczór.Pierwsza zmiana jaką zauważyłem to, że zamiast 5.3.8 w launcherze pisało 4.9.9.Problem niestety jest nadal ten sam.Reinstall nie pomógł :( Poradźcie coś.Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...