Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
Rekrut
Opublikowano

podpinam sie do tematu , wie ktos moze co zrobic w przupadku ciaglego wyskakiwania " cannot conect server " ??

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie od dziś około 11 godziny gram na Nemesis i mam kilka pytań do was mianowicie :

Jak zrobić ten reborn i co on daje ?

Gdzie mogę dropnąć/lootnąć Armor itd na 180+ lvl ? I jak tam dojść bo coś widziałem że west coś tam ( jakaś taka nazwa) dropią sety ale chodzę patrze ale tam nigdzie nie ma takiego czegoś ;/

Opublikowano
Witam.

Mam pytanie od dziś około 11 godziny gram na Nemesis i mam kilka pytań do was mianowicie :

Jak zrobić ten reborn i co on daje ?

Gdzie mogę dropnąć/lootnąć Armor itd na 180+ lvl ? I jak tam dojść bo coś widziałem że west coś tam ( jakaś taka nazwa) dropią sety ale chodzę patrze ale tam nigdzie nie ma takiego czegoś ;/

Na stronie, musisz miec 250 lev, resetuje CI lvl, staty zostają (wzmacnia to postać np. po takich 5rb kosisz)

Niestety nie pamiętam gdzie dropią sety na nemesis

Opublikowano

Już jest dobrze mam 4rb full na 240 lvl no ale nie wiem jakie kamyki wbijać do broni i zbroi itd... gram Concerra Summoner

Tak samo Azure Knight jakie kaminie dawać do niego pierw pod exp później pod pvp ?

Ta concerra strasznie nudna xD:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ci Elite Dekaron.

Mam pytanie, Z jakich mobów dokładnie wydropić Seta na 130? Chodzi mi o Armor i Helmet (Zbroja i hełm).

Szczery aż do bólu.  <3

SO0xVCX.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie : Jak dodawać staty w Azure Knight'cie? Noszę 2 miecze jednoręczne od razu napiszę.

Szczery aż do bólu.  <3

SO0xVCX.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam mały problem: zarejstrowałem się na globala, zainstalowałem gre tylko że jak naciskam jedyny serwer jaki jest czyli seraphin to dostaje dc może mi ktoś jakoś pomóc?

Opublikowano

Mam problem z logowaniem sie do Dekaronu. Ściągnalem dekarona, instalacja wszystko ladnie, rejestracja, loguje sie na stronie, startuje i po wybraniu servera nie moge sie zalogowac "cannot connect to server".. dodam ze robilem reinstal, sciagalem drugi, ba nawet trzeci raz, wylaczaelm zapory, antywirusa i ciagle to samo. Nie wiem co jest nie tak. A i mam tylko jeden server do wybrania (nie pownno byc dwóch ?). Dobra tak krece, wie ktos co moge zrobic zeby sie pomyslnie zalogowac ? Jest tak juz tydzien, na poczatku myslalem ze chodzi o jakies update ale cos dlugo to trwa. Dzieki ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cześć

Postanowiłem pobrać grę Dekaron, po długim okresie czasu udało mi się ją odpalić ;D.

Po załączeniu gry prosi mnie o podanie drugiego hasła, pytanie, skąd je wziaść?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siema ja mam pytanie dopiero zaczynam i chce wiedzieć jak tam z ludzmi teraz i ogolem ceny kiedys gralem na elite dekaronie wbilem 132 AK ale nie wiedzialem o co chodzi z tymi kamykami i itp prosze o wiadomosc PW albo tutaj ;PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...