Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem nie mogę uruchomić instalki dekarona ściągam grę ze strony kiedy już ściągnąłem downloader i ściągnąłem grę to nie mogę instalki odpalić nic się nie dzieje coś się przetwarza i po 10 minutach nic proszę o pomoc najlepiej jeszcze dzisiaj bo jutro event 200 % expa :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co mam zrobić żeby nie dostawać dc w dg (crespo)? normalnie jak gram na hakach nie dostaje dc tylko w dg

Opublikowano

nie wiem czy na hackach to możliwe ale dekaron mi już działa i wczoraj se nabiłem 30 lvl i mam pytanie wie ktoś może jak dodawać w statach żeby koksić sumonerem na duelach B)

Staty w tej grze sie rozdaje tak samo każda postacia (pod bron reszta w heal) . Summonerem nie bedziesz koksił na 70+. Na low lvl jest najelpszy na pvp ale puzniej pada przy seg.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SIemka panowie mam pytanko co do Hackow jestem nowym uzytkowinikiem i nie umiem zrobic trainera itp a chce wyprobowac hacki wiec jesli sa jakies dzialajace na globalu lub 2moons to prosze o kontakt PW lub gg 13999736 z góry dziekuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam wielką prośbę,

czy mógłby ktoś z użytkowników forum wstawić mi swojego DEKARONA na speedy? ponieważ mi coś nie chcę działać ,a póki co nie mam skąd ściągnąć? proszeee :D

Opublikowano

znowu się powtarzamy. Tutaj masz dexa http://bit.ly/bW8zr1. Uruchom go przez minilauncher.exe tam gdzie go zainstalowałeś bo musisz zrobić upload. Jeśli odpalisz przez Ikonkę na pulpicie będziesz miał error, ponieważ nie będzie uploada prawidłowego.

Opublikowano

ale mam taki błąd , że czym bym nie włączał to jak wczytuje się DEKARON już. Widzę tą dziewczynę z mieczami , pisze loading i staje na 60.5%. pomocy! ;d

Opublikowano

może mi ktoś wstawić na stronę jakąś dobrego DEKARONA do pobrania? instalke , bądź cały folder. był bym bardzo wdzięczny , dam oczywiście 5+!

Opublikowano

może mi ktoś wstawić na stronę jakąś dobrego DEKARONA do pobrania? instalke , bądź cały folder. był bym bardzo wdzięczny , dam oczywiście 5+!

... co za n00b. Od kiedy masz internet?? Jeśli 2 dni to jeszcze masz wytłumaczenie ,ale jeśli dłużej to na pewno słyszałeś o stronie internetowej GOOGLE.PL

Możesz tam wpisać nazwę gry kliknąc w pierwszy z góry link i... ...i działa.

SUPER no nie??

segita.png
Opublikowano

Siemka panowie ,mam problem.Gram na serwerze Dekaron Nemesis i nie mogę się dowiedzieć jak dodawać do itemków żółte bony , jeżeli ktoś mi odpowie czym się je dodaje , to proszę też o opisanie mi w jaki sposób można to coś zdobyć ;p

Aha i jeszcze jak zdobyć jakieś dobre skrzydła na Dekaron Nemesis prócz tych , które u NPC są ;pChodzi mi o skrzydła dla incara , takie jakby ciemno białe , takie szarawe;p

Opublikowano

Cześć, gram na serwerze OnlyDekaron i chce się zapytać gdzie expić na 100 lv aż do 115lv Zawsze miałem problem z mobami na ten lv. PLS fast odp

@ EDIT a gdzie expic na 165lv? W Deadlands daje rade ale exp nie leci. Może w pt na Black Dragonie? ODp pls

max 800 x200

Opublikowano

Ja pierdziele

Gra na priv i sie pyta gdzie expić...

Wszędzie gdzie dobrze Ci leci exp?

Solo a w crespo?

tam jakos na privach leci

16435562.jpg
Opublikowano

Miszczu, ja również miałem ten problem. Nawet reinstal mi nie pomagał... Ale udało mi się to zgryźć.

Zrób tak:

1. Zrób nowe konto w systemie Windows. Nie zmieniaj tam nic, niech będzie to czyste konto.

2. Oczywiście musisz ustawić go jako administratora komputera. Ustaw tam hasło.

3. Wbijasz do folderu, w którym zainstalowałeś Dekarona

4. Namierzasz launcher / minilauncher , klikasz prawym przyciskiem

5. wybierasz "URUCHOM JAKO..."

6. Wybierasz utworzone wcześniej konto, wpisujesz hasło

7. I widziz? Działa! ;D

Cholernie długo męczyłem się z tym problemem, ale już jest dobrze. Post można podwiesić, bo może się co po niektórym przydać. Enjoy!

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Ma ktos linka albo juz sciągniętego najnowszego Rexignatora??

z gory dzieki

Reality isn't kind. Everything doesn't work out the way you want it to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...