Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie wina hackow lub gry.Ten bug jest od poaczatku gry :) Jedynym sposobem jest zminimalizowanie gry jak sie przechodzi (przynajmniej mi dziala taki sposob) pozatym to juz bylo ...

Btw. korzystam- czaja

Opublikowano

Zabaa działa i na dekaronie i na 2moons. Wszystko jest na forum. Nie ma dc, i haxy ogolnie lepiej działają. I nie trzeba sie pierdzieli z bypassami do xign itd...

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Kude niema czegos takiego jak CSV hack .... mam jakis beta_trainer i jak chce wlaczyc jakies opcje uzywaja klawiszy numerycznych + ctrl to nic sie niedzieje ;s

Niewiem o co chodzi ;s

Opublikowano

Dziala wam Dekaron teraz? bo jak chce pobrać patch to mi pod koniec wywala error, a jak sie loguje przez rexigncode-> czy jakos tak :P to pisze invalid client.

Opublikowano

Mam pytanie co do 2moonsa. Otóż gdy się gra włączy loguje sie wybieram postac i podserwer i klikam confirm to ekran robi się czarny i pisze invalid client please reinstal ocb??? Jeszcze wczoraj wszystko dobrze działało.

Opublikowano

też tak miałem usuń calusieńką grą. Razem z folderem tam gdzie go zainstalowałeś. Zainstaluj jeszze raz... Pobierz wszyskie patchy. I powinno działać. Jak używasz hacków to wgraj je po pathach :)

Opublikowano

S*anie w banie, że tak nieładnie to określę. :)

BloodMax i Darknajt: musicie zaktualizować grę, żeby móc dalej grać.

Jeśli macie problem z aktualizacją, napisałem mini-poradnik.

Po nieudanej próbie zaktualizowania gry wywala się błąd w trakcie.

Oto jak temu zaradzić:

1. Odpalasz launcher Dekarona (nie do hakowania- zwykły)

2. Czekasz aż gra zacznie się patchować

3. Jeśli wywala się błąd- włącz launcher jeszcze raz. Chodzi o to, żeby męczyć launcher bez przerwy.

4. Jeśli error przestanie się ukazywać, a launcher się zawiesi- to dobrze, połowa sukcesu

5. Czekasz aż launcher znów zacznie działać- trwa to koło 7-10 minut

6. Gdy launcher się "odwiesi" patch będzie zainstalowany.

7. Nie pisać głupot na forum i cieszyć się grą. :)

Ta metoda jest w 100,5% procentach sprawdzona przez moją szanowną osobę. :)

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Poszukuje linka do Dekarona Fusion w ktorym mozna kupic argaty w shopie .Prosilbym o aktualny link do pobrania :)

Opublikowano
wiecie moze jak to jest z tym duplikatowaniem itemków???

Hmm to jest długa historia i tego na 100% nikt Ci za free nie udostępni...

Jednak jakbyś znalazł wrzuć :)

16435562.jpg
Opublikowano

Jak już mówiłem za hacka trzeba na 100% zapłacić...

Nie ma sensu szukać na YT jedyne możliwości to zagraniczne stronki z cheatami, i podejrzewam że i tam nie będzie

16435562.jpg
Opublikowano

Siemka wszystkim , mam problem z gra a mianowicie gdy proboje wlonczyc 2moons to wywala mi Connection Error

gralem dzisiaj jakos o 14 a o 16 juz nie dzialalo sad.gif robilem juz reinstalke i nic nie dalo , prosze o pomoc ! smile.gif

Opublikowano

siema wszystkim mam wielki problem. Problem polega na tym iż jak próbuje zalogować się do konta wyskakuje mi błąd canot use this id czy jakoś tak i nie wiem co zrobić a mam incara n 66 lvl i szczerze się przyznam ze szkoda mi zostawić ta postać :mellow: proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Tak można mieć pety do jeżdżenia ....

Są one do kupienia albo za real kase na perma, albo na jakiś czas za normal dile :)

W Loa poza miastem jest kolo (nie pamiętam jak sie nazywa), ale o ile sie nie myle niedaleko sklepu segnali...

AHA dzisiaj wracam do gry i zobacze co się da zrobic z hackami

16435562.jpg
Opublikowano
Tak można mieć pety do jeżdżenia ....

Są one do kupienia albo za real kase na perma, albo na jakiś czas za normal dile :)

W Loa poza miastem jest kolo (nie pamiętam jak sie nazywa), ale o ile sie nie myle niedaleko sklepu segnali...

AHA dzisiaj wracam do gry i zobacze co się da zrobic z hackami

czyli już porzucasz suna?

Opublikowano

Taak gra nie w moim typie...

Nie wiem jednak czy dzisiaj, albo nawet w tym tygodniu coś wstawie na forum, bo nie mam czasu szczerze...

Zresztą zobaczymy co się da zrobić i piszcie na temat, a nie o sunie !

16435562.jpg
Opublikowano

Nadal nie wiem gdzie to wpisać ale chodzi o to że już do tych hackow ściągnołem dll. Mam teraz znowu inny problem a szukałem z 20min ale nie znalazłem bo chyba tego nie ma a mianowicie chodzi o to ze jak włączam rexignation 1.1 (taką rakietę) to gdy zaznaczam unpacked dekaron pojawia się komunikat Program Dekaron.exe przestał działać i wywala mnie.Co ma z tym zrobić?Widze że są tu mądrzy ludzie którzy na pewno mi pomogą :).

P.S hacki chcę odpalić przez Trainera (takiego duszka)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...