Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też myślałem, że to upload serwera i czekałem cały dzień.Dopiero później się połapałem o co chodzi.Tylko teraz mam następny problem bo jak wybieram już postać i podserwer to pisze Invalid client.Please reinstall. Przeinstalowałem grę wczoraj na wieczór.Pierwsza zmiana jaką zauważyłem to, że zamiast 5.3.8 w launcherze pisało 4.9.9.Problem niestety jest nadal ten sam.Reinstall nie pomógł :( Poradźcie coś.Pozdrawiam.

Po zainstalowaniu odrazu zrobiłeś obejście czy odpaliłeś zwykłego dekarona żeby pobrał pliki ?

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpaliłem z launchera, poczekałem aż pobierze wszystkie pliki, nie kopiowałem żadnych hacków.Wszystko powinno śmigać,no ale coś dalej jest nie tak.Może ktoś jeszcze ma taki problem?

Opublikowano

Odpaliłem z launchera, poczekałem aż pobierze wszystkie pliki, nie kopiowałem żadnych hacków.Wszystko powinno śmigać,no ale coś dalej jest nie tak.Może ktoś jeszcze ma taki problem?

ale przedstaw o co dokladnie chodzi (co sie dzieje )

592964b8be01b_post-122587-126123455435.png

Opublikowano

Też myślałem, że to upload serwera i czekałem cały dzień.Dopiero później się połapałem o co chodzi.Tylko teraz mam następny problem bo jak wybieram już postać i podserwer to pisze Invalid client.Please reinstall. Przeinstalowałem grę wczoraj na wieczór.Pierwsza zmiana jaką zauważyłem to, że zamiast 5.3.8 w launcherze pisało 4.9.9.Problem niestety jest nadal ten sam.Reinstall nie pomógł :( Poradźcie coś.Pozdrawiam.

[/quot

ale odpalasz z haków tzn. z tego launchera w hackach

Opublikowano

ale odpalasz z haków tzn. z tego launchera w hackach

592964b971110_post-122587-126123484828.png

Opublikowano

Odpalam wszystko normalnie, hacków wogóle nie kopiowałem. Jak już pisałem problem pojawia się gdy zaznaczyłem postać i podserwer i chce zacząć grać. Ekran robi się czarny i czekam aż mapka zacznie się ładować, ale zamiast tego piszę napis Invalid client.Please reinstall

Opublikowano

Odpalam wszystko normalnie, hacków wogóle nie kopiowałem. Jak już pisałem problem pojawia się gdy zaznaczyłem postać i podserwer i chce zacząć grać. Ekran robi się czarny i czekam aż mapka zacznie się ładować, ale zamiast tego piszę napis Invalid client.Please reinstall

Weź pierw grę normalnie odpal żeby ci się wszystko po ściągało i jak wszystkie pache sie ściągną dopiero później tym luncherem otwierasz.....

Opublikowano

Czy wy naprawdę nie umiecie czytać?Przecież piszę, że hacków nie kopiowałem.Odpalam grę normalnie, w każdym razie tamten problem sam się rozwiązał, zamiast tego przy ładowaniu mapki jest crash.

Opublikowano

motaro11, nie jestem pewien, ale mysle ze problem lezy w folderze "bin" tam gdzie zainstalowales gre... Jesli dasz rade to odinstaluj calkowicie gre, "po drugie tez mozesz pobawic sie w rejestrze, by usunac all pliki zwiazane z gra" a po trzecie gdy odinstalowujesz gre, nie usuwa sie folder "bin" a gdy uzywasz, czy uzywales jakichkolwiek hack'ow wszystko tam sie kopiuje i gg blokuje Ci gre... Po prostu odinstaluj i wejdz na partycje gdzie byla gra i delete all!!! :P Mam nadzieje ze pomoze, pozdrawiam...

Opublikowano

Czy wy naprawdę nie umiecie czytać?Przecież piszę, że hacków nie kopiowałem.Odpalam grę normalnie, w każdym razie tamten problem sam się rozwiązał, zamiast tego przy ładowaniu mapki jest crash.

Zrob tak :

1.Usuń gre i przeinstaluj ja do innego pliku

2. Odpal normalnie gre z tej ikony na pulpicie (Global DK ) chyba :P poczekaj az sie wszystko rozpakuje daj start zaloguj sie na swoje konto i wyjdz z gry.

3. Wtedy sciagnij te trzy pliki :http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=83248 rozpakuj je wsadz je do bin i odpal z launchera (zaznaczajac plik global cos tam )

4. i fcisnij F13 <zart>

PS. A! i niepodmieniaj pliku dekaron jak juz bedziesz je wrzucal do bin tamten co tam jest ma tam zostac pozdro :)

59296af6c41a6_post-122587-126138412792.png

Opublikowano

A poza tym jak odpalisz z tego launchera w bin to niemusisz wcale wlaczac hacków bo bez nich tez mozesz grac dlatego mozesz z nimi i bez nich

59296af74ddc7_post-122587-126138430336.png

Opublikowano

Dzięki za wszystkie rady, choć aż taki newbie nie jestem.Chodziło właśnie o to, że ja wiedziałem te wszystkie rzeczy, a mimo wszystko i tak nie działało (dlatego pisałem na forum, bo może posiadałem jakieś braki w wiedzy ;) )Problem rozwiązał się sam :P.Przyczyna chyba nie leżała po mojej stronie.

Opublikowano

nie oczekuj ze na 41 lvl bedziesz koksil na pvp :P mag jest dobry 98+, wtedy na warach malo kto go przetrzyma ^^ ale trzeba sie troche nameczyc :P poza tym pierwsze skille na pvp dochodza na 51 lvl, wtedy sprobuj, chociaz niewiele to zmieni. co jeszcze o magu? niesamowite problemy z skillpointami, nigdy ich nie wystarcza zeby rozwijac wszystko rownoczesnie wiec chyba bedziesz musial z czegos zrezygnowac. no i build : staty pod bron, reszta heal. chyba wszystko ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co się orientuje jest on potrzebny podczas ekspedycji na 60 lvl..... ale dokładnie nie wiem bo nigdy nie bylem na ekspedycji. Kojarzy mi się ze mazoram jest albo do tego aby dostać się do bossa albo do tego, aby otrzymać nagrodę.

Opublikowano

Jest on stworzony do wymienienia na pointsy dla guild, w zależności na jaką ekspedycje jest on przeznaczony dostaje się odpowiednio dużo ptk dla guild :)

Myśle że pomogłem :)

16435562.jpg
Opublikowano

1. Jak zdobywać lvle guild?

2. co wiąże się z lepszym lvlem guild?

3. Kiedy dostępne są takie gifowe emblematy

4. Czy są jakieś qesty które można zrobić w ekipie (dungerony itp) jeśli są to od którego lvlu.

5. Od którego lvlu jest wjazd do Desert

pozdro

chemicalbrothersgalvani.gif
Pasjonat
Opublikowano

1. Jak zdobywać lvle guild?

2. co wiąże się z lepszym lvlem guild?

3. Kiedy dostępne są takie gifowe emblematy

4. Czy są jakieś qesty które można zrobić w ekipie (dungerony itp) jeśli są to od którego lvlu.

5. Od którego lvlu jest wjazd do Desert

pozdro

1. chyba za adventure points które każdy może dostać z questów

2. nie wiem

3. nie wiem

4. crespo(jakoś 60lvl), magic field of cervice(jakoś 90 lvl), df

5. coś koło 60 o ile mnie pamięć nie myli

tak w ogóle nie wiem czy wszyscy czytają forum game hi (w co wątpię), ale zaczyna się kampania anty hackerska, także radzę uważać

Opublikowano

Włanczam gre bez cheatów żadnych i mam wyświetlone servery

Oki wpisuje passy i nie moge sie lognonc albo pisze dc albo robi sie czarny ekran i widze tylko na dole new delete i logout :(

Na siz i randow czy jakos tak ostatnie 2 servery tam mi sie pokazuje obraz i jak kliam new to odrazu dc :angry:

Ktoś pomoże ??

Opublikowano

Włanczam gre bez cheatów żadnych i mam wyświetlone servery

Oki wpisuje passy i nie moge sie lognonc albo pisze dc albo robi sie czarny ekran i widze tylko na dole new delete i logout :(

Na siz i randow czy jakos tak ostatnie 2 servery tam mi sie pokazuje obraz i jak kliam new to odrazu dc :angry:

Ktoś pomoże ??

A pomyslales o wymaganiach moze masz np za slaba karte albo zamalo ramu

to tera ja kolega zrobil huntera i nie wie w co pakowac i czym sie lepiej poslugiwac napiszcie o skilach jak pakowanie w umiejetnosc i jaka bron najlepsza dla niego z gory thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...