Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś jak dojśc do : Magic Field Crespo in Dungeon albo Crevice ?? <BR>Albo gdzie expic na 143 levelu Knightem i od razu jak tam dojśc :D

Opublikowano

Official czy prywat?

Do crevice musisz dojsc tak:

Loa----->teleport do drako------>Python----->Python Castle i tam masz taki cypelek bialy

to wlasnie dung

16435562.jpg
Opublikowano

Crespo Dg masz w Crespo :] koło Cooper, tego sprzedawcy. Tam spokojnie możesz exapić wysoki lvl.

Masz taki wysoki lvl i nie wiesz gdzie to jest ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam jedno pytanie , gdzie najszybciej dobije lvl z 83 na 85 azure knight'em bo do avalon potem . mam dual axe czyli dmg nawet nawet(crit 6-8k) i dość dużo hajsu czyli gdzies moge chodzić na dung.

Opublikowano

Witam! Ja mam taki problem, że nie mogę otworzyć dwóch dekaron-ów na raz. Zwykle nie miałem z tym problemów ale mogło coś się zmienić po dzisiejszym emergency maintenance. Chciałem sobie przenieść itemki na noob chara ale po minucie DC. Ma ktoś podobny problem ?

Opublikowano

set , a raczej pojedyncza cześć setu l3 dla azure w avalon się dropi? można tam jakoś wejść bez lvl za pomocą hacksow?

Opublikowano

set , a raczej pojedyncza cześć setu l3 dla azure w avalon się dropi? można tam jakoś wejść bez lvl za pomocą hacksow?

Na Avalonie możesz wydropić L3 glovsy, pantsy i bootsy. Na Python Castle lecą L3 armory (nie pamiętam konkretnie z których mobów),a na Tombach dropią L3 hełmy.

Opublikowano

a na avalon mozna wejsc przed 85 lvl? bo np. na draco dzieki hacksom mozna.

Draco jest od 65 levela. Nawet jeśli wejdziesz na Avalon nie mając wymaganego levela to w momencie gdy bedziesz chcial zabić moby dostaniesz dc. Na Avalon można się dostać przechodząc w Requies Beach na 0:0.

Opublikowano

może ktoś wie z jakich mobow , lub w którym rejonie python castle dropi l3 dla azure knight?

sadze że ktoś mi odpowie c(:

Opublikowano

może ktoś wie z jakich mobow , lub w którym rejonie python castle dropi l3 dla azure knight?

sadze że ktoś mi odpowie c(:

o którą cześć seta z L3 Ci chodzi?

Opublikowano

właśnie zacząłem grać na SIZ Azure Knightem legalnie , bez hakow.

mam dwa pytania ,

1) JAKIE BRONIE WYBRAĆ ABY BYĆ DOBRYM W PVE I PVP. (AXE+SHIELD/DUAL ; SS/2H SWORD ; SS/DUAL)

2)CZY LEPIEJ COPPERY , SILVERY I GOLD'A Z QUESTOW W PARCA TEMPLE SPRZEDAWAĆ , CZY UPGADE?

Opublikowano

1) Według mnie najlepszy tu będzie duall axe pod expa a do pvp axe+shield

2)Lepiej sprzedaj te kamyki xDD bo zawsze jakaś kasa na początek jest a itemów na low lvl nie opłaca sie ulepszać

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

Zrób tak jak mówi dobry build ewentualnie weź dual axe i 2h axe tak trzymaj do 130-131 lvla az zrobisz transupa potem ustaw się na miecz i tarcze i 2h mieczyk i koksisz ogólnie xD

Opublikowano

powiem szczerze że mialem s/s i dual axe i do expa fajnie , ale pvp slabo. rozmyślałem nad axe+shield/2h axe. czy lepiej dualka?

Opublikowano

Gdy włączam dekarona przez rexi wybieram Dekaron/bin/dekaron.exe wchodzi mi gra i gdy loguje się na postać pasek zatrzymuje się i wyłącza mi się gra (ok w 1/10 ładowania) mam najnowsze rexi Dekaron zupdeatowany . Może w rexi mam zaznaczyć bypas lub z forum ściągnąć unpacked??

Proszę o pomoc Z góry Dziex :rolleyes:

segita.png
Opublikowano

witam , chce zacząć grac segnale , i wymyśliłem sobie iż założę broń na 12-18lvl i resztę będę dawał w heal . (wyliczyłem sobie ze będę miał 40000SHIELD i 25000HP) na około 105lvl. czy się opłaca?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie mam problem jak chcę wejść do gry wyskakuje mi : Invalid Client.Please Reinstal. co mam zrobić pomożecie?

Włącz launcher.exe i poczekaj az skonczy sie update ... bo prawdopodobnie otwierasz gre przez dekaron.exe albo przez minilauncher.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...