Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

hmm jakby można było również na heliona to pewnie by napisali(w końcu to o kasę chodzi) , ale szczerze to nie wiem

a ja mam takie pytanko z innej beczki, czy ktoś już dostał bana od gamehi za przyłapanie na czitowaniu, czy olali sprawę??

Opublikowano

Ja dostalem na hunterze za free, na początku gamehi (wrzesien exp 2x<) mialem straszne lagi. Jakas seg z wiekszym lvl zaczela mnie lac to jej odawalem i uciekalem uzywajac Wind Moving, napisala ze mam tp haka, nagrala filmik i wyslala raport. Ja wpadam w brecht i mowie jej ze nie mam zadnych hakow. Na drugi dzien nie moge sie zalogowac na huntera. Wyslalem pytanie do gh dlaczego jestem zbanowany, do dzis nie mam odpowiedzi -_-

Opublikowano

Wyślij jeszcze raz, powiedz że miałeś lagi itp...

Sory że teraz nie odpowiadam ale choroba, i jestem na kompie strasznie rzadko...

16435562.jpg
Opublikowano

Jak konto jeszcze miałem na Dekaronie z GameTribe to tak na początku czerwca tego roku dostałem bana bo jakiś zryty koles mi pisał ze mam hacki itd. a wtedy mnie koles z cheatami zalagował i do mnie wszytkie potworki leciały

on SS napewno zrobił i wysłał do GT a na nastepny dzien przy logowaniu sie pisało mi ''Your IP has been blocked''

Chyba z 10 razy pisałem o tym do GT ze mnie koles zalagowal itd. i nie odpisywali.Pózniej dopiero sobie pograłem pod koniec września kiedy dowiedziałem się ze dekaron jest na GameHI i już miałem odbanowane konto B) B)

Pasjonat
Opublikowano

dzięki za odpowiedzi, a tak na przełomie październik/listopad ktoś dostał, bo wrzesień to tam się jeszcze cyrki działy z tymi banami i nie wiadomo czy to były za czity czy z czarnej listy Gt poleciały, a mi zależy na tym żeby to była pewna 100% robota GH

Opublikowano

Mam problem. Stworzyłem nowe konto w Dekaron i nie mogę się na nie zalogować. Jest napisane: You cannot use this ID, a gdy chcę je przenieść to jest napisane: Error occurred while processing failed login search

Pasjonat
Opublikowano

Mam problem. Stworzyłem nowe konto w Dekaron i nie mogę się na nie zalogować. Jest napisane: You cannot use this ID, a gdy chcę je przenieść to jest napisane: Error occurred while processing failed login search

You cannot use this ID=nie możesz użyć tego loginu

Error occurred while processing failed login search=nie znaleziono takiego loginu

nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi czy o przeniesienie konta z GT czy stworzenie nowego na GH, ale wystarczyło poszukać że poniższy temat jest dla ciebie...

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=62549

Opublikowano

Witam.

Piszę, ponieważ gram w Dekarona od groma czasu i cholera mnie bierze.

Ale do rzeczy:

Pewnego pięknego dnia (jakieś dwa tygodnie temu) podczas próby włączenia mej ulubionej gierki wywalił się błąd przy patchowaniu. "Takie rzeczy się zdarzają"- pomyślałem i potwórnie włączyłem Dekarona (bez hacków). Błąd spowtarzał się przy każdym odpaleniu, więc odegrałem cwaniaka i wbiłem się go gry siłą za pomocą rexignation 1.2. "Ooo, weszło !"- pomyślałem i wbiłem na postać. Pojawiła się 1 klatka obrazu i DUP ! Wywaliło mnie z gry. Powtarzałem do oporu (czyt. do wyczerpania zszarpanych nerwów). W końcu wypiepszyłem Dekarona z systemu. Każdy plik, każda wzmianka o nim została usunięta. Ściągnąłem ponownie clienta i zainstalowałem. Optymistycznie nastawiony odpaliłem launcher... A tu wyskakuje znienawidzone okienko "Patch server doex not exist". Próbowałem wszystkiego, ale to nic nie dało.

Co do cholerki mogłlo się stać ? Kolega powiedział, że "przez używanie programów z black list, ludzie z GameHi zablokowali Twój komp", ale ja uważam to za bullshit.

BTW. Reinstall systemu czy inne formaty odpadają !

Dzięki i pozdrawiam !

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Może tak jest w 2moon'sie tak czy siak dzięki:) // do czego są obsidiany da się je na coś wymienić czy coś?

Obok sklepików dla AK jast taka kobitka. U niej możesz wymienić OBYDIANY na unikalne itemki np. wędke 40% na złapanie rypy itp.

segita.png
Opublikowano

You cannot use this ID=nie możesz użyć tego loginu

Error occurred while processing failed login search=nie znaleziono takiego loginu

nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi czy o przeniesienie konta z GT czy stworzenie nowego na GH, ale wystarczyło poszukać że poniższy temat jest dla ciebie...

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=62549

Error occurred while processing failed login search pojawia się gdy chcę zrobić tak jak jest napisane w podanym temacie w punkcie 3.

Dlaczego więc nie mogę użyć tego loginu skoro założyłem konto i było napisane że mogę grać?

@up

dlaczego odpowiadasz na post który został napisany prawie 3 miesiące temu?

Opublikowano

Jestem nowy na tym forum i chcialbym zadac kilka pytan. co to jest Bypass? co to Rexignation? co to Cheat Engine? jak korzystac z hakow do dk? jak wlaczyc haki do dk? jakie jest ryzyko korzytania z hakow i z kad mam je wziasc?

Opublikowano

1. Bypass - program służący do ominięcia zabezpieczeń stworzonych przez programistów danej gry (w tym wypadku dekarona)

2. Rexignation - Nazwa bypassa

3. Program w którym robi się hacki :)

4.a) musisz posiadać najnowszą wersje bypassa

b)Musisz posiadać kody do CE, podane są one na forum

c)musisz się zalogować i włączyć hacki (znajdziesz poradnik)

d)korzystasz z nich w grze

5.W wolnych punktach obok hackow masz nacisnąć i pojawi się "ptaszek"

6.Z tego forum, a teraz ryzyka nie ma żadnego, ponieważ GH nie banuje bo mają rozpieprzoną baze danych :D

Więc hack for fun

16435562.jpg
Opublikowano

robiłem re-installa systemu i teraz jest inny błąd na tej samej zasadzie Rexignation zawiesza mi sie i nie chce włączyć 2moons błąd jest to taki Program Lucher przestał odpowiadać! Co z tym zrobić? Bujam się z tymi hackami z miesiąc ale nikt nie chce pomóc

Opublikowano

Mam problem. Stworzyłem konto na dekaronie i nie mogę się zalogować. Jest napisane: You cannot use this ID. Przed chwilą się zarejestrowałem. Ktoś wie czemu tak może być?

Opublikowano

Mam problem. Stworzyłem konto na dekaronie i nie mogę się zalogować. Jest napisane: You cannot use this ID. Przed chwilą się zarejestrowałem. Ktoś wie czemu tak może być?

Potwierdziłeś rejestracje?? Na E-Mail powinna przyjść Ci taka wiadomość...

segita.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...