Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam. mam takie pytanie. wie ktos czy istnieje jakis hack do "wbijania" itemkow na wiecej niz +3??

jeżeli nawet istnieje to nie jest on dostępny publicznie i wie o nim bardzo wąskie grono, kiedyś istniał a teraz nie wiem, nazywało to się chyba fortification hack, ale nie miałem jedynie czytałem że ktoś o nim słyszał

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Istnieje, jednak jest to viphack... O ile sie nie myle jego wersja do ulepszania +7 kosztuje 100$ a do +9 150$

Niestety nie znam stronki gdzie można go kupić

16435562.jpg
Opublikowano

Teraz z innej beczki.

A ja to mam takie zapytanie odnośnie Dekarona.

Albowiem że iż gdyż ponieważ za cholerę nie mogę zrobić update`u. Postanowiłem nie siedzieć z załorzonymi rękami i coś zrobić.

Wygląda to tak: Włączam(a razcej próbuję) launcher(minilauncher w ogóle nie działa- po prostu się zawiesza) i czekam... Poczym wywala się błąd "Patch server does not exist". Miliardziesiąt razy odpalałem ten shit, chyba z osiem razy reinstalowałem grę, trzykrotnie zmieniałem DirectX i inne stery... Ni cholery.

Na YouTube obczaiłem taki patent, na którym edytuje się notatnikiem plik history.config. Dlatego właśnie piszę- żeby to zrobić potrzebuję wiedzieć, jaka jest AKTUALNA wersja Dekarona. Chodzi mi o numer patcha.

Jeśli ktoś ma jakieś inne sposoby jak sobie poradzić z tym gównem- piszcie śmiało, bo mnie szlag trafia.

Pozdro.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Teraz z innej beczki.

A ja to mam takie zapytanie odnośnie Dekarona.

Albowiem że iż gdyż ponieważ za cholerę nie mogę zrobić update`u. Postanowiłem nie siedzieć z załorzonymi rękami i coś zrobić.

Wygląda to tak: Włączam(a razcej próbuję) launcher(minilauncher w ogóle nie działa- po prostu się zawiesza) i czekam... Poczym wywala się błąd "Patch server does not exist". Miliardziesiąt razy odpalałem ten shit, chyba z osiem razy reinstalowałem grę, trzykrotnie zmieniałem DirectX i inne stery... Ni cholery.

Na YouTube obczaiłem taki patent, na którym edytuje się notatnikiem plik history.config. Dlatego właśnie piszę- żeby to zrobić potrzebuję wiedzieć, jaka jest AKTUALNA wersja Dekarona. Chodzi mi o numer patcha.

Jeśli ktoś ma jakieś inne sposoby jak sobie poradzić z tym gównem- piszcie śmiało, bo mnie szlag trafia.

Pozdro.

masz xp czy viste ?? bo jak masz viste to albo wlanczasz przez administratora albo ustawiasz we wlasciwosciach '' windows xp (service pack2) , albo sciognij gre ze stronki dekarona

Opublikowano

Kurw... Kurde, ściągałem i instalowałem grę kilka razy- napisałem o tym.

Mam "Windę" XPeka sp2. Proc 2-rdzeniowy AMD, 1,5ghz ramu i kartę graf GeForce 8600GTS Galaxy. Neta mam 2 mega.

Co może być nie tak, skoro innym działa normalnie? I czy ktoś mógłby podać mi ten numer patcha? -.-

(\__/)

Opublikowano

Kurw... Kurde, ściągałem i instalowałem grę kilka razy- napisałem o tym.

Mam "Windę" XPeka sp2. Proc 2-rdzeniowy AMD, 1,5ghz ramu i kartę graf GeForce 8600GTS Galaxy. Neta mam 2 mega.

Co może być nie tak, skoro innym działa normalnie? I czy ktoś mógłby podać mi ten numer patcha? -.-

chcialem pomoc , jak gralem w lineage2 moze wiesz co to a moze nie (niewazne) mialem kilka razy taki problem ze brakowalo core czy innych plikow niemoglem tego naprawic wiec postanowilem napissac do jednego goscia ktory mi powiedzial czemoz tak jest i przyczyn bylo duzo ale w mojim przypadku bylo takie cos ze virusa mialem ktory mi usunol kilka plikow z Instalki (lineage 2 , mialem na kompie wtedy tom instalke ....) i przezto niemoglem odpalic gry wiec postanowilem sciognoc odnowa i wtedy zadzialalo ...

Opublikowano

Robisz TEKST

Albo TEKST

Coś takiego, nie pamiętam dokładnie.

(\__/)

Opublikowano

Może jest jakiś błąd... Niestety nieraz tak się zdarza... Spróbuj przeinstalować gre

niestety robilem to juz z 3 razy i dalej nic ale zauwazylem ze jak na hackah wchodze do dungeon to mam dc a jak wchodze w pt bez hackow to niemam nic :/ wiec sam to moge sobie pomazyc o expieniu w dungeon :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

elo jest jakis sposub zeby wziac nagrode z dungeona bez rozwalania wszystkich potworkow

bo jak wbilem sie na DG i przetelepotrowalem sie do nagrody to niebylo skrzyneczki

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

Witajcie.

Mam takie małe pytanko mianowicie:

Czy można (jeśli można to u kogo i za ile) kupić sobie zwierzaka w 2moons??

Przepraszam jeśli takie pytanie już padło, ale się spieszę i niestety nie mam czasu na przeczytanie całego forum.

Byłbym bardzo wdzięczny za odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...