Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SylverWolf

Dobra tak na prawde to nie u mnie wyskakuje ten błąd itd. Nie chciało mi sie all pisać, bo akurat byłem u kolegi i nie mieliśmy za dużo czasu.

To u niego nie działa dk. Dałem mu swojego, na ktorym gram i dalej to samo. Nie wiem wg. o co chodzi

Wiec chyba nie ma sensu wysylac co kolwiek do gamehi, skoro u mnie dziala a u niego nie chce ;/

@Edit

Mam jeszcze jeden problem i nikt nie wie co to. Tym razem u mnie. Gram normalnie gram, a tu nagle postac zaczyna sie trzasc, cala grafika lata, wszystko sie jak by teleportuje a jak rusze sie chociaz kawalek znajduje sie daleko daleko od miejsca z ktorego ruszalem po czym wracam. Zazwyczaj tylko reset kompa pomaga ;/ (nnie uzywam zadnych hackow ani botow)

"Jeśli życie jest zbyt proste, to zrobiłeś coś źle"

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem wlaczam lanchuera pokazuje sie okienko Link:

http://img217.imageshack.us/i/moonsc.png/

i tak jest caly czas za pomoc dam + i limit 5

Daj - jeśli pomogłem

Opublikowano

Witam ja mam problem z włączeniem gry odpalam grę w menu postacie ruszają sie bardzo szybko a jak wpisuję login i pass nic sie nie dzieje wie ktos o co kaman ??

Opublikowano

@ krolik1234

To jest launcher 2Moons-a, który już nie istnieje, ponieważ GameHi go przejęło. Pobierz gre z TEGO LINKA i przenieś konto z Acclaim do GameHi korzystając z Tego Linka .

Opublikowano

Heh nie wiem czy to banalne ale jak chce pobrac sobie clienta to musze sie zarejestrowac wiec pobieram jakiegos Good manual patch czy to zaktualizuje mi tego klineta?

Edit@

Problem naprawiony :D nie wyskakiwały okienka :P i dziękuje za pomoc keno93

Daj - jeśli pomogłem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie

(1.)mam problem z zainstalowaniem dekarona sciągałem juz 3 razy ale nic mam win7

(2.) z kąd wziąsc te kamienie do ulepszania

Z góry thx za odp :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema

Mam takie problem:

Chce zainstalować Dekarona dopiero co go pobrałem no i kiedy go otwieram nic się nie robi ;/ A laptop głośniej chodzi i to wszystko ;/

Proszę o szybką pomoc

Komputer: Windows Vista Home Premium

Service Pack 2

Procesor: Pentium Dual-Core CPU T4200 2.00GHz 2.00GHz|

Pamięć (RAM) 4 GB

System 32- bitowy

:)

Opublikowano

www.dekaron.com Dlaczego nie chce mi włączyć się ta strona ??

@ przepraszam . www.dekaron.gamehi.com :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

POMOCYY Grałem kiedyś w 2moonsa i troche w dekarona , teraz znowu chce grać ale mam problem , mianowicie ściągam client z Dekaron gamehi , jest juz 100 % chce juz zainstalowac gre .. i nagle błąd Setup.exe ... wystąpił blad w pliku setup.exe i coś tam pissze ,że sie zamknie

POMOCY

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie małe pytanko, co daje DEF ?? Albo właściwie co powoduje ze obrażenia które my łapiemy są zmniejszane, bo np mam 300 defa i huntery tam w tej lodowej krainie ściągają mi po 100 ze strzały, łykam takie ciućka i mam 5550 defa a te huntery dalej ściągają mi po 100, geam incarą 30 lvl mam . A i gdzie są dungeony, tzn widziałem na tmy forum że np jhest dungeon w requies czy że jest coś takiego jak nort ares, ale za cholerę nie mam pojęcia gdzie to jest ( dokładnie, nazwy znam :P) Pomoże ktoś ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 def to skrót od defense czyli obrona. 5500 można mieć najwyżej shielda na tym lvlu. Shield to tarcza, w PvP przeciwnik pierw zbija Ci tarczę (shielda) a dopiero HP. Jak wcześniej wspomniałem Def czyli Obrona daje to że potworki Ci mniej zabierają. Na tym lvlu masz około 500 defa, można to sprawdzić w Statusie klikając C

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy moze mi ktos podac najoplacalniejsze lowisko z rybkami i ktory lvl zeby sie do niego dostac ?

I czy w ogole sie rybki oplaca lowic ?

Bez znaczenia gdzie łowisz....to od wędki zależy. To nie metin, nie bardzo się opłaca, już lepiej dropić itemy.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...