Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Koleś,się nie odzywaj nabijasz bez sensu posty i na chuj ci to kolesiowi nie pomogłeś a tylko warna wyłapiesz

co do Menede to wyraznie po angielsku że masz przeinstalować grę

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem poczatkujacym w tej grze i mam pytanie co do rozdawanie skili na azure knight 2h axe za pomoc bd bardzo wdzieczny.Wiec jakbyscie mogli podajcie mi jakis build do pve+gdzie mam sie udac po te skille prosze o odp

Opublikowano

Plz Help mam pytanie co zrobic : Wchodze do gry loguje sie i chce stworzyc postac i mi pisze error i nie moge grac :(

Albo server aktualnie nie odpowiada, albo nazwa jest już zajęta, spróbuj innej.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ja mam problem po dzisiejszym pachu zeby odpalic gre .

Gry odwiera sie luncher wciskam start i to juz wszystko co widze pomoze ktos?

Czekam na szybka odpowiedz

Opublikowano

odpaliłeś grę przez plik minilauncher.exe? U mnie nie wystąpił żaden błąd. Dawniej jak robiłem upload gry przez główną ikonę na pulpicie miałem podobne błędy.

Opublikowano

nie, spróbuj tak : w folderze gdzie masz grę masz też drugi folder o nazwie xigncode, tam masz plik xxd.xem i po prostu go skasuj.

Opublikowano

wszystko powinno być ok, jeśli zrobisz upload gry przez minilauncher.exe i skasujesz plik xxd.xem.

Najwidoczniej jest to problem Xingcode.

Nie odpala Ci.

Opublikowano

zrobilem wszystko tak jak npisane i nic nadal to samo kurde czemu

plik ten tworzy Ci sie za każdym razem jak odpalisz grę, musisz sprawdzać czy się ukazał i go ponownie skasować.

Sorry za double post. Pomyłka :] Prosiłbym admina o poprawienie.

Opublikowano

Jestem nowy. Ściągnąłem clienta gry z 2010 r.

Zainstalowałem i gdy włacza mi się wyskakuje Bład : Connect Error.

Możecie mi poradzić co z ty m zrobić i proszę o link rejestracji, do globala bo nie mogę się zarejestrować.. ;;/

Odpalam przez minilaunchera, a gdy właczam launchera nic nie pokazuje tylko okno i nie moge start nacisnąć.

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Mam pytanie czy gra jest płatna ? Jeśli nie poprosiłbym o link tematu z reje, albo link do rejstracji . oczywiscie globalnego serwera .ajlepiej angileksiego albo cos takiego ;d

Opublikowano

MAM problem. Od czwartku 26 sierpnia przy logowaniu wyskakuje mi ''discconect server'' przeinstalowalem gre i dalej to samo. Ktoś wie może o co chodzi??

Dekaron czy 2Moons? jeśli to 2 to dlatego że Acclaim skończyła się licencja na 2Moonsa i trzeba transferowac konta na GameHi.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

@UP BYć może twój nic z acclaim jest już zajety przez kogoś kto utworzył konto na Gamehi,Tak się zdarza :/

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Będzie napewno 2moons,już przestań sobie nabijać posty,ta gra jest bardzo dobrze prosperująca także pewnie inna firma przejmie.

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Grałem kiedyś chyba z pol roku temu w dekarona... Powiedzcie mi... czemu nie moge sie zalogowac? Wgl. nie ma starych serwerów macie jakies info co sie stalo z serwerami ?? Nie pamietam juz nazwy serwera, ale to na bank nie byl prywatny xD

579571423327107377857.png

Opublikowano

Witam,

Dziś pobrałem Dekarona od gamehi. Zainstalowałem i wszystko się z patchowało, po naciśnięciu start gra się włącza, a za 30 sekund wyłącza.

Robiłem reinstalla, od nowa klienta ściągnąłem, ale dalej to samo.

Jakieś rady ? cokolwiek.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...