Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro all jest stabilne to wracam ze znajomymi do gry

a czy gracze typu LaDy Kosiarka Zniewiarz itp zostali pobanowani?

oni najwiecej tego eq posiadali

Opublikowano

misio33 wez wyjdz pajcu 13 letni, bo juz mnie gowniarzu denerwujesz. Spotkabym cie na ulicy dostalbys strzala i nie wiedzialbys gdzie upasc. To co juz pisalem na wszystkich innych prezentacja tego serwa http://pokazywarka.pl/nms5lp/

Ogladnijcie. Admini tam to ****** dzieciaki. Rozdaja eq kumpla za rly kase. Banuja konta, biora eq i sprzedaja za rly kase. Co 5 minut cofki. Serwer caly zbugowany. Admini sami przyznali sie na forum do zarzucanych im czynow. Po tematach admin napisal ze wyjasni wszystkie te sprawy chcac przekonac do siebie ludzi z serwera, lecz po minucie usunal wszystkie obciazajace go dowody wraz z ssami. Lecz bylem sprytniejszy i porobilem ssy forum. Przeczytajcie i ocenicie sami. Na ich forum takze ludzie pisza ze wysylaja smsy na smy i gdy to zrobia kontak z adminem sie urywa. Gracz wysyla smsa lecz nie dostaje zadnych sm'ow na konto. Gdy napisze juz o porblemie na forum jego temat zostaje kasowany a klient dostaje bana. Ten caly XIAO to wyzyskiwacz i oszust nie wyszlo mu z jednym serwerem, zmienil nazwe i proboje dalej. Nie dajcie sie naciagac i nie dajcie mu zarobic. Niedlugo zostanie on sam ze swoja banda przyglubich kolegow z gimnazjum. Na ss widac takze linki do dowodow jak admin, pomga kolega przenosi ich na mapy z blokiem lvl gdzie mozna wejsc np od 90 a kolesie tam juz od 70 smigaja z nowymi epikami. Ocenicie sami i mowie Wam nie dajcie sie naciagnac.

P.S. Przyznajesz sie niby pajacu a bez slowa na forum kasujesz tematy. Wiem prawda boli. I przestan mi tu pierdol*** ze pobanowales konta jak bylem przed chwila na serwie i dalej typy z gildi szanownego GM biegaja z epikami. Stalowy team nie do ruszenia. Mam nadzieje ze ten serwer tygodnia nie wytrzyma. I powiedz mi za co ban na koncie na grze. Rozumiem ze dales mi na forum bo zal ci dupe sciaska jak wylewam ci prawde. Ale w grze tez musiales. Patrzylem 5 minut po tym jak napisalem temat na forum. Dobrze ze mam tam jeszcze kilka kont znajomych wejde i jeszcze dodam ssy jak to niby pobanowales konta. Caly stalowy team, biega po serwie dalej jak biegal. Nie wchodzcie na to cos. Ostrzegam.

Opublikowano

Wbilem pograc na servie wszystko ok sie wyadaje, ale proponowalbym zrobic tak aby jak ktos awansuje z poziomu na poziom pisalo dopiero od 100 lvl na wolaczu bo tak to zaspamowany jest caly wolacz tym ..

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

No weź odbanuj mi tego woja ... to ja pisałem na gg

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Jak bys mogl misio to odpowiedz mi na pytanie ktore zadal Zell

"a czy gracze typu LaDy Kosiarka Zniewiarz itp zostali pobanowani?

oni najwiecej tego eq posiadali"

Bo bardzo mnie to ciekawi.

Opublikowano

@up2

Totalna olewka ... Ban za nic ...[GM]AlvaR czy jak mu tam dał mi bana za nic ale oks....

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

misio serwer został dodany do kamer moda?

Czyli można cheatować.

Kolejny debilny pomysł twój czyli dodanie do kamer moda...

Wiesz ile cheaterskich opcji jest w kamermodzie?

99% będzie na haxach jechało...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Dodasz moze olejek wygnania do handlarza ?;p albo do dropu czy jakos do zdobycia ?;p

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

misio33 nie zwiększaj dropu borszek, przynajmniej można się troche namęczyć ze zdobytego eQ i mieć satysfakcje...

Ja wczoraj dropłem z wróżki ;p

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Server nie jest zly ale jak dla mnie porycie z biologiem jest. Wczoraj oddalem okolo 8 konarow do misji na 85 bo oddaje sie co 1h i uwaga zaliczyl mi az 3, wiec zakaladajc ze dalej tak bedzie to bede to oddawal 3dni, wydaje mi sie ze na takiego priva troche to dlugo, proponowal bym skrocenie czasu do 30min albo zwiekszenie szansy na przjecie. Kolejna sprawa to notatki przywodcy misja na 90 ubilem 8-9 zjaw zoltego tygrysa i nie mam ani 1 notatki, doliczajac ze bedzie palil to bede ta misje robil z tydzien, wiec jezeli mozecie to dodajcie te notatki do handlarza albo ustawcie 1boss=1notatka.

Opublikowano

Serwera nie polecam , administracja zamiast robić coś w kierunku hakerów to tylko umie banować tych co są pewni ...

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

A jednak słowa pana HA były puste :/ Tak to już jest :/ nikomu ufać nie można :/

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Przecież HA zablokował dostęp do navi innym GM więc jak?

Chyba że krążą tamte itemki co wcześniej były rozdane.

A może sobie zrobił?^^

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...