Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serverinfo.py wklejamy do moda 2010 SF :

http://www.speedyshare.com/files/28113352/serverinfo.py

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=92d3820a43d774cf8fb6a05f4eb93b0b284bae777c0175214835a36d9d6e4840-1303583456

wystarczy wejŚĆ na 2 strone <tematu>

Opublikowano

Serwer fajny polecam. Tylko to logowanie;( , ale mam nadzieje ze sobie poradzicie z tym. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ahahahahahha mam takich samych znajomych jak na alamucie !!!! ale pompa domkis zaje...swoje pliczki z alamuta i przeniosl all tutaj,wszystko identyczne!! nie grajcie tutaj!! to nie jest dedyk!! sprawdzone info na 100% to jest no hamachi!!!jak cos chce wam zaoszczedzic czasu i nerw ODRADZAM!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To jest jakaś lipa a nie serwer...

1h masz 80 lv idziesz do av1 i co??? 0 dropu ...

Admini maja wszystko w dupie na pw 0 odpowiedzi i chowa się przed graczami.

Pozdro Oska!

Opublikowano

Ok teraz tak :

Dowód że to jest dedyk specjalnie dla ludzi wątpliwej inteligencji którzy nie potrafią tego sprawdzić (polecam google pl) : http://img38.imageshack.us/img38/4104/dedykj.png

Up 3: Jak mam zabrać kase jak nie ma item shop ? Skąd mam tą kasę wziąć ?

Up1: To był serwer Razora, ja zajmowałem się stroną i Forum (Informacje podawał Razor).

Ale pro server.. typek ze stalka i zatrutym w jinno już... do tego spam w jinno..

Poprawimy.

Ludzie jak już nie mają czego się przyczepić to opowiadają głupoty.... Kto chce niech gra kto nie - nie zmuszam. Ale aż oczy puchną jak widzę coś takiego...

Opublikowano

Ok teraz tak :

Dowód że to jest dedyk specjalnie dla ludzi wątpliwej inteligencji którzy nie potrafią tego sprawdzić (polecam google pl) : http://img38.imageshack.us/img38/4104/dedykj.png

Up 3: Jak mam zabrać kase jak nie ma item shop ? Skąd mam tą kasę wziąć ?

Up1: To był serwer Razora, ja zajmowałem się stroną i Forum (Informacje podawał Razor).

Poprawimy.

Ludzie jak już nie mają czego się przyczepić to opowiadają głupoty.... Kto chce niech gra kto nie - nie zmuszam. Ale aż oczy puchną jak widzę coś takiego...

Ta tyle, że tak kłamiesz i robisz ludzi w chuja, że już w nic tobie uwierzyć się nie da.

Administracji serwa nie znoszę, ale sam serwer jest zajebisty (raty, handlarze etc.) dlatego "gram".. "gram" bo wbiłem 18lvl poszedłem spać i już chyba nie pogram..

czemu się zalogować nie mogę ?

Opublikowano

Ta tyle, że tak kłamiesz i robisz ludzi w chuja, że już w nic tobie uwierzyć się nie da.

Administracji serwa nie znoszę, ale sam serwer jest zajebisty (raty, handlarze etc.) dlatego "gram".. "gram" bo wbiłem 18lvl poszedłem spać i już chyba nie pogram..

czemu się zalogować nie mogę ?

Po twoim zachowaniu dochodzę do wniosku że dalsze tłumaczenie się nie ma sensu gdyż twoje kolorowe bajeczki i tak na nikogo nie działają... .

Zacznij popierać swoje słowa dowodami tak jak ja to robię a nie domysłami, spekulacjami i bajeczkami wymyślonymi na poczekaniu. Jak już nie ma się czego doczepić to najlepiej

powiedzieć że serv na no hamachi i admin weźmie kase i zamknie serv.... Nawet jeśli z czegoś jest kasa to po co zamykać coś z czego ma się kase ? Pozatym tu nawet jeszce IS nie ma.

Co do bugów to jest to 1 dzień servera (wojny gildii itp wszystko jest odbugowane - system ulepszeń już poprawiony) na bieżąco wszystko naprawiamy!... nic nie jest idealne od momentu włączenia....

Jak komuś przeszkadza że jest taki jak inne to jazda zrobić własny...

Czemu się nie możesz zalogować ? Nie wiem. Wszyscy inni mogą.

Opublikowano

Serwer dno i wodorosty nie polecam gdyż byłem tam GA dzięki mnie ten serwer wgl ruszył jest postawiony na plikach alamuta serwer w pełni był pobugowany siedziałem 24/7 i dodawałem wszystko żeby jak najlepiej ruszył dodałem handlarzy , nowe zbroje , ulepszanie epików , nowe bronie ,ulepszanie eq smoka odbugowałem wojny gilldi dodałem wiele swoich questów Praktycznie wszystko co jest na serwerze jest moją zasługą

Eragon to Cipa i zje.. Jak go kiedyś dorwe rozje.. mu twarzyczkę

Nie polecam serwera gdyż on itak upadnie byłęm GA na world of metin i tu oni z Razorem stawiają serwery po to by kase natrzepać i zamknąć serwer .

Dnoo I wodorosty !

Opublikowano

Wielki wspaniały Never zrobił cały serwer i biedactwo został oszukany a przecież siedział całe noce i robił... aż mi Ciebie żal... .

A na twoim miejscu uważał bym co pisze bo gwarantuje Ci że jak byś mnie zobaczył to szybko by ci mina zbledła i twoje cwaniactwo by się skończyło i znowu byś musiał płakać.

Opublikowano

Hmm może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego po resecie znikła mi stal +9???

W grze nikt nie ma chęci odpowiedzieć...

I kiedy ją dostanę ?

@Edit

Teraz nie ma nikt chęci odpisać?

W kulki sobie lecicie i pomagacie graczom, że szok na 1 czy 2 zgłoszenia 0 odpowiedzi

Eragon może się ogarniesz i pomożesz???

Opublikowano

Znikło po raz ostatni i koniec?

Nie oddasz tych itemów bo w grze jakoś nie masz chęci odpisać a spamu nie chcę robić bo mam nadzieje że załatwisz to elegancko ale widocznie masz w du*ie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...