Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a miałem zamiar zacząć grać na tym serwie... ale po tym co tutaj przeczytałem to raczej nie zagram choć może po świętach się wyjaśni to

Opublikowano

Pogralem chwile wbilem 85 i uznalem ze serwer to dno.Dlaczego? Pvp nie ma sensu.Tylko przeszywka da sie bic.Kd max +4 .6/10

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Up. Ty mnie chcesz uczyć jak serv mam prowadzić ? Uznałem że kd max +4 i tyle będzie... .

Wam sie coś ludzie chyba pomyliło ... to nie poradnik tylko reklama serwera.... Nikt tutaj nie prosi nikogo o rady.

Opublikowano

Szczerze serwer zapowiada się b.dobrze , ale po wyczytaniu niektórych wypowiedzi dotyczących itemów z navi + screeny . Admini nie chcieli się nawet tłumaczyć , nie wiadomo jak to odebrać czy to rzeczywiście prawda czy po prostu ktoś chcę na siłę zniszczyć reputacje serwera .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Powiem tak : Kto jest na tyle głupi by uwierzyć w te bajeczki niech lepiej nie gra bo nie mam zamiaru się użerać z dzieciarnią. Kto ma ochotę na grę to zagra i tak i sprawdzi sam a nie będzie się kierował zdaniem innych. Nie mam zamiaru się nikomu z niczego tłumaczyć ponieważ doskonale wiem że to wszystko to bajeczki wyssane z palca a SS jak by były to bym je tutaj widział.. . Pozdrawiam

Opublikowano

przeciez wrzucilem ss nie?

Nawet nie rozpoczynajcie tu gry.... strata czasu...

Polecam poczekac na NevrasT a nie sie meczyc z nieogarnieta administracja... non stop cofki i sadzisz ze zrobisz smieszny "event" to wszyscy o tym zapomna? lolz....

Opublikowano

może ktos wrzucic spol lub launcher dam + ;d proszę zależy mi!

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba łap +

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

zrób cośz misjami <u tego w m2>

nie działąją niektóre np shuriken dropi 5 < a trzeba 15>

talizmany dropią chyba 18 albo 19 <a trzeba 20> więc... dalej tak samo będzie z błędami...

Opublikowano

Haha...na 90% dedykach EQ jest w IS... Tutaj TWOIM ZDANIEM 3 osoby czy tam ileś dostało od GM.... Co oczywiście nie jest prawdą.... Dla mnie to jest chore.... Jak bym chciał coś sprzedawać to bym IS postawił a nie bawił się w sprzedawanie po 1 itemie graczom w tajemnicy przed innymi ty się zastanów co mówisz....

Opublikowano

wszystko fajnie super ale jak to wypakowywałem 45 min bo co naciasnalem to takiego laga mialem ze kompa musialem logać nie wiem moze tylko u mnie sie tak dzieje .. a wiec wielki - tego clienta

Opublikowano

czemy jak instalowałem clienta to mi trojan gen czy cos takiego znalazło?!?!

to jest bezpieczne czy jakieś chujstwo ? a jeśli co to dajcie jakiegoś clienta nie zawirusowanego

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Haha...na 90% dedykach EQ jest w IS... Tutaj TWOIM ZDANIEM 3 osoby czy tam ileś dostało od GM.... Co oczywiście nie jest prawdą.... Dla mnie to jest chore.... Jak bym chciał coś sprzedawać to bym IS postawił a nie bawił się w sprzedawanie po 1 itemie graczom w tajemnicy przed innymi ty się zastanów co mówisz....

Moze nie sprzedales, tylko zrobiles wyjatek i dales np koledze ; )

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

taki skromny keylogger jest w cliencie;]

to moze wytlumacz to ze [GM]AvaR sam sie przyznal do wspomagania swojej postaci "Kosiarka" i calej gildii WyjdzBoDusi

Opublikowano

Powiem to tak żeby wszystkie dzieciaczki zrozumiały :

Nie ma na tym serwerze Złotego Hwanga ...Logi sprawdziłem i NIKT nic nie rozdawał. To wasz Client ma inne tekstury i dlatego Szafirowa Zbroja wygląda jak Złoty Hwang itp.... Ściągnijcie sobie do ch*a pana folder Pack i zobaczcie a dopiero później Pier*lcie bo aż głowa boli jak na to patrze.... Miałem się nie tłumaczyć ale zrobiłem to bo to już po prostu przesada !

Nie ma do czego sie dowalić to : No Hamachi ? Znajdź mi kurwa No hamachi co trzyma 333 ludzi bez lagów.... . Rozdaje Itemy ? Up. . Co jeszcze jest ?

ZellMT2 kup se lepiej meter gumy i piźnij w łep...

http://img546.imageshack.us/img546/2320/arkantapack.jpg

Tak wygląda ta zbroja na naszym Packu

Już pokazuje na Packu WoM

http://img853.imageshack.us/img853/7425/dupadupa.png

I jak mi to kurwa wytłumaczysz ? Może słowo przepraszam ?

100% Nieogar...

Opublikowano

Ja gram bo serwer mi się podoba, ale zaniepokoiło mnie to:

Wątpie aby były dostępne takie średnie...

W full wyabsowanych ludzi wali po 15k co jest w sumie nie możliwe ;p

post-114475-0-51457500-1303720532_thumb.jpg

post-114475-0-01778700-1303720539_thumb.jpg

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ten serwer to drugi alamut i może nawet gmowie to drugie Droboty ... a idzcie w pizdu z serwerem pozdrawiam nallaos racja nie warto grać

Opublikowano

Zabrałem wszystkim dostęp do Navi etc. Tylko ja mam. Nie mam zielonego pojęcia skąd miał... Być może ktoś wyczyścił logi temu nie widziałem ale już opanowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...