Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha teraz ban od GM Banshee : ) Moj kolega kradl dropa, a mi zbanowal glownego chara pozdrawiam. Nie opolecam grac na serwie. Niektorzy dostaja bany, maja usuwane konta za nic, a niektorzy maja eq z navi i lvl od GM'a : )

eeeeeeeeeeeeeeeee?

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto dostał bana i uważa że dostał go niesłusznie zapraszam do napisania PW na stronie do konta "admin" zawierającego ( ID konta, Hasło do dozorcy).

Nie ma to jak pisać "nie polecam serwera" bo się dostało bana za hacki ;] EQ z navi już nie ma...

Opublikowano

Nie napisalem ze nie polecam serwera bo serwer spoko ale dostalem po prostu bana za free

I to troche mnie wkurzylo...do konta admin??przeciez ga to banshee

PS:napisalem skarge na gm'a ktory najprawdopodobniej mnie zbanowal w dziale skargi

PS2:za krotko na forum zebym mogl wyslac wiadomosci,stracilem juz pol dnia,spokojnie 100lvl bym nabil!

PS3:dopoki nie bd mial unbanna gram na venise ale czekam tylko do jutra rano!

sstwc.jpg

Opublikowano

Dziala serwer? ja mam blad polaczenia z serwerem

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

wbilem 133 lvl i mi sie odechcialo grac juz an tym serwie;]

nie ma juz co robic i wgl;]

w sumie serwer nie byl taki zly dopoki nie wprowadzili 6/7 ;]

i nie piszcie ze nikt nie ma eq z Navi;]

bo jeszcze spoooooooro osob z takowym jest;]

Moim zdaniem serwer dlugo nie postoi;]

w IS nic nie ma ... doslownie watpie ze ktokolwiek cos z tego IS kupi;]

dlatego trzeba jakos zarobic na eq z Navi;]

pozdro mi sie nie chce juz marnowac czasu na ten serwer;]

Opublikowano

@NISMO

Pograsz troche i sie dowiesz.. Co 15 min restarty i kazdym graczom itemki znikaja.. Eq z navi krąży, aczkolwiek oczywiscie Administracja pisze, ze usunieli cale eq z navi, ale jest to bzdura..

Tak w ogole to Administracja zapewniala, ze nie bedzie 6/7 bonow, a co jest teraz? Oszukali graczy i tyle..

Nie ma to jak pisanie ze pvp kto 1 da skilla tak? Oto dowod.. Wiec wtf?

http://img43.imageshack.us/f/0430125421.jpg/

PS: Ss nie moj, ja go tylko wstawiam tutaj.

1320412030-U418656.png

Opublikowano

Up. Żałosny post. na przykładzie dzisiejszego dnia :

0 Restrtów 295+ Graczy online, nic nie znikneło, nie ma itemów z navi, 0 zażaleń.

Co do 6/7 to ludzie ogarnijcie się w końcu... nikt z was nie będzie mnie uczył jak mam serwer tworzyć... I pokaż mi zapewnienie że nie będzie 6/7 ;] Napisane było że "niema" bo nie było... a teraz jest ... to jest oszukiwanie ? OMG. Nie podoba się to nie graj. Znamy już twoją opinie nie musisz spamować na tym forum jak jakieś pokrzywdzone dziecko bo aż oczy bolą od twoich postów. W każdym to samo....

Ludzie ogarnijcie się bo to co wyprawiacie to jest po prostu masakra... to że ktoś jest mocniejszy nie znaczy że ma eq z navi... najlepsze wytłumaczenie "dziecko IS, eq navi itp..." potem tworzą się na forum posty typu http://188.165.220.196/Forum/viewtopic.php?f=5&t=321 itp. a wszystko to jest g*no prawda.... .

Opublikowano

- Nie mają bany na IP.

- Publiczny. Kto poprosi admina dostanie kanał z hasłem. Wiem co pisze... Publiczny = każdy może na niego wejść.

- To niech ci się zachce a jak nie to nie pisz przynajmniej ...

- Z moich własnych pieniędzy... Jak bym potrzebował pieniądze na serwer to bym zrobił full IS ale nie potrzebuje niektórzy kierują się innymi ideałami ...

- No to już wiesz za co dostałeś bana.

Nie pisałem Ci na gg że zostało usunięte twoje konto a to czy jestem wyszczekany czy nie to możesz sprawdzić bynajmniej nie przez internet który najwidoczniej jest twoim jedynym oknem na świat. Co do "Ale Ty na gg wyjezdzasz ze dostalem bana za dh" to chyba mylisz osoby bo nic takiego NIGDY do nikogo nie pisałem.

Opublikowano

Moglym prosic o info, czemu jak pobieram serverinfo.py z 2 str. tematu to mam tylko 1 CH na modzie SF? wkurzajace to jest ;/ a clienta nie pobiore bo jakis neo z sasiedztwa ciagle cos pobiera na megaupload a mam router... jezeli moge prosic to niech ktos wrzuci clienta na speedyshare na pewno dam +++ i 5 profil

Moje konta Metin2:

Opublikowano

Widzisz misio, kazdy mowi tak jak ja : ) no prawie kazdy, procz przydupasow twoich : *

Wczoraj zbanowali konto mojego kolegi, za to ze wszedlem na nie a pozniej na jakiegos nup chara zeby pozbierac dropa gosciowi, ktory wrypal mi sie na metki : )

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Opublikowano

Podpisuje sie pod postami kruqa .. wszystko prawda.. a ty misio caly czas sie wypierasz i masz jakas wymowke przyjmij do wiadomosci ze niedlugo zostana na servie same przydupasy:)

Opublikowano

Wystarczylo tylko ze TrueKlime napisal do Banshee ze Mihau siedzi na zombie land i kradnie mi drop, a jakies dowody? wszedlem psotacia 1 lvl, nawet nie potraficie zrobic mapki, zeby dalo sie tam wejsc od 100 lvl faktycznie, a wystarczylo zablokowac tylko handel zwojami : ) Pozdrawiam.

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Opublikowano

czemu jak pobieram link z 2 strony do moda sf to mam tylko 1 ch? a powinny byc 4 chyba... prosze o upniecie clienta na speedyshare poleca +++ i 5 do profilu

Moje konta Metin2:

Opublikowano

Ja nawet sie nie dowiedziałem za co bana dostałem, brawo dla administracji, nie miałem żadnych botów czy innych wspomagaczy ...

masakra

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Rumuniasty thx łap + i 5 do profilu

Moje konta Metin2:

Opublikowano

żałosny serw gm nie ogarniają robią co chcą rozdawali eq z nawi wprowadzają systemy takie jakie im się podobają choć 90% serwa nie chciało tego ...

nie polecam nikomu chyba ze chce mieć co róż cofki restarty itp żadna przyjemność z gry

Opublikowano

BlackRose ty lepiej nie oceniaj serva tylko swoją ortografię... "Eq z nawi" omg idź się poucz a nie ciągle przed kompem siedzisz.

Moje konta Metin2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...