Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A i wczorajszy event był żałosny...

po 1. nie róbcie eventu jak startuje server bo gracze się wybiją i będą mieli lepsze eq, a Ci co zaczynają nie będą mieli szans na dorównanie im.

po 2. mniej metków więcej bossów, Bossów po 5 minutach już nie było a metki były przez 4-6 godziny bo były straszne lagi....

1356721310-U739101.png

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacja dla wszystkich graczy tego serwera.

Otóż [GA]Xiou robi eq w navi i rozdaje swoim znajomym lub sprzedaje za zł.

Kilka osób zostało okradzionych a następnie zbanowanych, po co- nie wiem ale widocznie komuś na tym zależało, oczywiście tą osobom jest [GA]Xiou który dowiedział się że osoby trzecie rozpowiadają o nim plotki które są

prawdziwe w 100% i zbanował , żeby chronić własną dupę.Na forum napiszesz post na ten temat, zostanie usunięty, a następnie Twoje konto zostanie zbanowane.

Jeśli przeczytałeś ten post to zastanów się czy chcesz grać na tym serwerze z myślą o tym że Twoje konto zostanie okradzione i zbanowane za czas nieokreślony.

Pozdrawiam, a szczególnie cały "team" tego serwera.

Pozdrawiam Nympusa który został okradziony i Ohmne który został zbanowany za stanie w m1.

TrueKlimo

Opublikowano

Dokładnie bana dostałem za stanie w m1;) Xiao w Teamie juz nie ma.

Edit: [GA]AvaR to Xiao Znany z Onyxia).

Zbieram +siki :)

Nick na privach Ohmna :)

Opublikowano

@up

jesli tak jest jak napisales to marnie;/ wszedlem na chwile myslalem ze fajny serv ale z tego co piszesz to juz mi sie tak nie podoba

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Tak były dodawane itemy w Navi... niestety.... Wszyscy zostali zbanowami... Jak to się stało że się nie dowiedziałem ? Czyścił Xiao (Hmm z MPC) logi po tym jak rozdawał itemy. Na szczęście wszyscy zostali ukarani i OBIECUJĘ że nie będzie już więcej z tym problemów i przepraszam bardzo za problem i że wam nie wierzyłem ... Pozdrawiam.

Opublikowano

[GM]Alvaro dał mi bana za to że uderzyłem raz ze skilla w gracza z innego królestwa.Inny gracz Mianowicie "Serpent"Napierdalał cały czas i nie dostał bana więc ja się pytam co to ma być??!!Wobec mnie to jest nie fer...

PS:

folder pack na premium

http://rapideo.pl/pliki/m/6blr/qqyr/pack.rar

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Tak były dodawane itemy w Navi... niestety.... Wszyscy zostali zbanowami... Jak to się stało że się nie dowiedziałem ? Czyścił Xiao (Hmm z MPC) logi po tym jak rozdawał itemy. Na szczęście wszyscy zostali ukarani i OBIECUJĘ że nie będzie już więcej z tym problemów i przepraszam bardzo za problem i że wam nie wierzyłem ... Pozdrawiam.

i widzisz... klociles sie ze mna... perma dales za falszywe osady...

usuneles konto na forum...

a tu ciach wujek Squal standardowo mial racje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...