Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za każdym razem jak zrobimy reset będziecie tutaj pisać że off?

wiesiekex wystarczy do mnie napisać na PW nie musisz na MPC zamieszczać żebym przeczytał.

Już zrobie porządek

Opublikowano

Niech umieszcza na MPC... Niech gracze wiedzą z czym mają do czynienia.

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Co do dropa to spoko jest. Trzeba sie pobawić żeby zdobyć perły i broszki. Ale z tym rozdawaniem EQ to troche nie na miejscu ;/

Opublikowano

Przed chwilą pewna osoba wywalała eq z navi buty 100kryt itp ;]

Hwangi, bronie na 80...

Ganiało za tym z 60 osób a później wkroczył GM i pytał co się dzieje i ta osoba co wywalała eq z navi odrazu relog...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Widze tu sie jednak dzieja nie stworzone historie misio mowil ze wszystko opanowane ale to byla widac przykrywka, po tym co zobaczylem ja rezygnuje z gry na tym serverze bo widze nie ma sensu.

Opublikowano

Omg ten MyTime własnie chodzil w jinno i mi sieknal 312k hp tylko ss nie mialem ;/

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

MyTime jest zbanowany. Reszta też tym razem możecie mi uwierzyć na słowo. Skąd EQ które wypadło ? HMM (Xiao) zrobił sobie postacie i porobił w nich eq z navi zanim wyleciał z administracji i aby się zemścić powyrzucał wszystko na podłoge ale już wszystko ogarniamy.... Eh.. ;/

Opublikowano

Misio33

Juz chyba 10 raz prosisz zeby uwierzyc Ci na slowo. Najlepiej wylacz ten serwer i nie rob sobie siary albo go w koncu ogarnij. Ludzie dalej biegaja w epik iteamch. Dzisiaj koles 100 lvl HWANG + ZABOJCA i sieka cale jino. Pisze z nim na szept ze ma zrobione pro eq z osobna na kazda klase a nie ma zadego eq navi. Wszystko bylo ok walczylem z nim 1on1 siekalem krytem po 3 k no dobra to jeszcze mozliwe, ale gdy potem wyszedl na srodek jino zaczelo go napier**** z 4 wojownikow z 2 ninje + ja. I co sie okazalo niby zmienil eq na eq pod abs na woja a ja nadal siekam mu to te 3 k, ninji sie pytam te tez siekaja mu po max 1 k o wojownikach nie wsponmne. Lejemy typa przez dobre 5 min ten ma kazdego na duchowe i nawet sie nie poci. Fajnie ze z jedego iteamu wali kazdej klasie z duchowego ponad 30 k.

@

Lecz to ujdzie jeszcze bo moze tak jak mowisz nie wszystkich jeszcze wylapales. Ale dochodzi 2 sprawa. Wasz serwer stoi chyba u ciebie na laptopie. Ogarniesz wrescie te mega cofki??? 2 dni temu stracilem szmaragda mialem dosc tego serwera, lecz jeszcze postanowilem dac mu szanse i wszedlem na niego. Kupilem sobie stal, ulepszylem na +9 i co za chwile - oczywiscie serwer pada. Po zalogowaniu ani stalki ani kasy ani perel. Wytlumacz nam gracza po co mamy grac na tym serwerze jezeli nasz poswiecony czas tracimy na darmo bo w ciagu dnia jest 15 cofek. Iteamow nie oddajecie bo boicie sie ze kazdy bedzie teraz chcial niewiadomo co. Ale taka jest prawda ze tam kazdy w ciagu dnia cos traci i jezeli nie chcesz zeby ktos mial do ciebie pretensji i uwierzyl ci na te "slowo" to wez ustabilizuj ten serwer i jak nie potrafisz wylapac wszystkich graczy wez resnij konta. Moze i odejdzie pare osob ale zostana najwytrwalsi i ogarnieci a nie dzieciaki ktore bez pomocy sznownego XIAO byli by dalej gownami z konca tabeli. A nie teraz wbija taki i cale krolestwo sieka na skilla. Wez sobie to do serca bo nawet na waszym forum jest coraz gorzej i jak czegos nie zmienisz nie wiem czy serwer postoi jeszcze z tydzien, bo tymi samymi eventami ktore robisz by zatrzec zle wrazenie moze przekonasz do siebie pare dzieci, ale na dluza mete normalnemu graczowi to sie znudzi. Dzieki

Opublikowano

Up. Tym razem 20 banów poszło, itemy odzyskaliśmy, cofki były nie z naszej winy. Co do tego gdzie stoi serv to dawałem wcześniej screena panelu OVH. Teraz już jest 100% all ogarnięte zobaczysz. Na dniach wgrywamy Zombie V2 (jest wgrane tylko dodajemy do clienta i Moby poprawimy trochę i wgramy bossa). Zapraszam i przepraszam za problemy.

Opublikowano

Cofki nie z waszej winy... Z mojej tez nie a z eq cos sie traci kazdego dnia. Mam 99 lvl stracilem szmaragda a dzisiaj stalke. Zostalem bez eq, ulepszaczy i kasy. Moze mi powiesz co mam teraz zrobic zeby grac dalej, jezeli to nie wasza wina. Moze wyzebrac od kogos a nuz sie uda. Bo raczej szamanem w av2 bez zbroi nie dropne sobie perel i broszek, a kasa nigdzie indziej juz tez nie dropi z moim lvl. Wgrywacie te mapy i inne poprawki podczas live a potem piszecie ze to nie wasza wina. Wiec powiedz mi prosze co twoim zdaniem powinienem zrobic, moze zaczac od nowa znowu postac zrobic zeby pozniej tak samo wszystko staracic nie z waszej winy...

Opublikowano

34 bany poszły... czystka już. 0 EQ z navi, 0 ludzi co to rozdają, nie będzie już raczej cofek bo poprawiliśmy. I mapek zombi v2 juz kończymy ;]

Opublikowano

Dużo ironi i dobrego humoru pytanie tylko jakim jesteś graczem skoro zamiast zgłosić to administracji piszesz na MPC. Komu chcesz coś udowodnić i co? Zamiast wziąć się w garść tak jak to robią niektórzy gracze i współpracować aby dopracować jak najbardziej ten server to ludzie twojego pokroju wolą pisać posty tego typu. Nie rozumiem tego ale szanuję twoją wypowiedź. Zaraz się tym zajmę.

Co do itemów z cofki to co mam zrobić ? uwierzyć na słowo i oddać 500 graczom itemy które mi napisza że mieli ?

Mentor
Opublikowano

MyTime jest zbanowany. Reszta też tym razem możecie mi uwierzyć na słowo. Skąd EQ które wypadło ? HMM (Xiao) zrobił sobie postacie i porobił w nich eq z navi zanim wyleciał z administracji i aby się zemścić powyrzucał wszystko na podłoge ale już wszystko ogarniamy.... Eh.. ;/

Na podłoge? HAHAHAHHA ale ty sie znasz na tym metinie =D

Eragon robi srv , a nie wie jak na metina wejsc buhahahaha

Zrobił srv dla kasy

Jak to on powiedział :

Ja to bym postawił IS tak zeby kasa sie zwróciła i postawił lepszy srv

Lepszy? Chłopie jak ty sie wgl na metinie nie znasz to jak Ty mozesz postawic srv? Chyba ktos za Ciebie =)

http://img852.imageshack.us/img852/4618/11111111111111111111111n.jpg

http://img38.imageshack.us/i/0426182837.jpg/

http://img864.imageshack.us/img864/9449/1235tqwfed.jpg

Pozdrowienia od XiaO i Mitsu =)

Na całym srv u kazdego w eq jest ok 1000 itemów !=)

Leciały itemy takie jak

-Epickie bronie / zbroje z bonami np. 20k hp 1000% abs 100% kryt przeszywka =D

-po 200 pereł brochy itp ! All co z navi tarcze buty itd !

PS. Kto chce bugi prosze pisac PW ! Osoby 600postów +

misio33 jaki masz nick w grze?

Ja za to że oddałem eq z navi dostałem 4 broszki ;p

Eee tam ja wolałem biegac w eq z navi =D niz 4 brochy =D

Pozatym jest bug z brochami w ciagu 15min mozna miec 100 broch =D

Opublikowano

Każdy serwer miewa wzloty i upadki my czasy swojego upadku już przetrwaliśmy ... Dzięki współpracy graczy i administracji wspólnie udało nam się ogarnąć EQ navi i poprawić wiele drobnych błędów. Serwer jest stabilny a gra na nim nie przynosi już niepożądanych problemów.

Opublikowano

Jak szybko zarobic yang na perly do ulepszenia eq???

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...