Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest dno a nie serwer...

Dostałem bana za to, że upominałem się o moją stal +9, która znikła po resecie...

Nie ma sensu grać na tym serwie GA mają wszystko głęboko w dupie !!!

Pozdrowienia ...

Opublikowano

Na serwerze nie ma najmniejszego sensu grac...

odradzam go dla kazdego a oto powody :

1. cofki co godzine ze eq znika nieodwracalnie

2. Ga lub Gm w 2 dzien serwera ( bo ruszyl wczoraj o 20) juz rozdal kilkanascie itemow z Navi...

ogolnie "gowno" ze tak kolokwialnie sie wyraze...

nikomu nie polecam tu grac..

slabe raty , slaby serwer... Administracja zachlanna....

proste i logiczne dajesz w lape masz zbugowane eq Oo

Oto Pro serwer haha

Opublikowano

Serv nie wydawal sie taki zly ale jest coraz gorzej od okolo 10;30 prosze administracje zeby naprawli statystyki, powinny isc do 110 a sie cos zbugowalo i idzie tylko do 90 do tej pory nie zostalo to naprawione.

Opublikowano

Nie polecam tego shitu, tak jak up powiedzial rozdawanie eq z navi przykład: Cameron,MyLife,Kosiarka ciągle ubijają Niebiańskie smoki no dość szybko nie uważacie? ;] do tego eq Camerona i LaDy złote hwangi sztylety na +100lv wiele by wymieniać

Opublikowano

Hahaha, Oni sa zalosni.. Pisza "Reset 30 sek i ON" A teraz na stronce komunikat, ze 30 min... Czy to normalne? Ile jeszcze resetow bedzie? Co 5 min reset i co 5 min ktos cos traci..

1320412030-U418656.png

Opublikowano

Chciałam tutaj zagrać, ponieważ serwer zapowiadał sie ciekawie. Po tych licznych negatywnych opiniach mam wielkie wątpliwości ;/

Serwera nie będę oceniać, może jak będzie trochę stal zdecyduję się.

Prezka 8/10

Opublikowano

Szczeze kto ma grać na tym serwie to będzie grał. Prawda jest taka ja sobie gram elegancko i mnie to wali czy to jest kradzione czy nie kradzione mam wyjebane na to, Interesuje mnie jedynie zeby serwer chodził i była miła atmosfera. Panowie nie odciągniecie nikogo od serwa takim pisanie jak Up. Wiec tak jak pisałem juz wczesniej, komu się spodoba będzie grał a komu nie to sa inne serwy nikt nikogo nie trzyma na siłę.Pozdrawiam SNAJP3R

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

juz w hwangach biegaja etc;]

tego shitu nie mozna nazwac serwerem...

nie wiem w jakim celu w ogole ten "serwer" ujrzal swiatlo dziennie...

Opublikowano

Mam mały problem z waszym pachem :/ Nie chce się draństwo włączyć... Helpnie ktoś?

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

no no...

i CO Ga kidzie?

wykrylem zbugowane eq to zeby sprawa ucichla mi perma dales?

BRAWO

badz z siebie dumny

i tak nie ukryjesz neosow co im eq dales....

a konkretnie cala gildia WyjdzBoDusi z chunjo...

serwer od samego poczatku dno... i calkiem mozliwe ze ponizej poziomu dna zejdzie ;***

Opublikowano

Dostałeś bana za teksty typu "GA to suka, szmata" co samo z siebie świadczy jakim jesteś człowiekiem.

Czekam na dowody odnośnie rzekomych itemów z Navi..

Wszyscy z gildii WyjdzBoDusi maja eq +9, jakim cudem?

Bo metale są u handlarza i nie spada poziom przedmiotu więc co za problem zrobić EQ na +9 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...