Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo było na WoM Earagon coś tam pierdolił że ktos tam kase zajebał itp

Smiech na sali iidiota bierze do teamu idiotów więc co się dziwić

Jak będzie nowy serwer Eragona to nie polecam pochodzi tak jak ten i poprzedni ^^

PS:Serwer był postawiony dla korzyści ponieważ Eragon chciał sobie zarobić ponieważ wydał na detyk

nie trzeba było wydawać kasy to byś miał święty spokój tak masz syf na jajcach i na ustach ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

serw przez chwile byl on, a juz jest off

Witam wszystkich !!!

Jeśli w czymś pomogłem to kliknij + w prawym dolnym rogu mojego posta.

Dziekuję i Pozdrawiam !!!

Wiku ;)

345hglc.png

Opublikowano

Banshee serwer był opłacony jeszcze na 2 miesiace.A ty jesteś zwykłym śmieciem nic więcej.Twoj ryj wygląda jak gówno .Szkoda takich ludzi jak ty którzy niszczą czyjąś prace.

Zbieram +siki :)

Nick na privach Ohmna :)

Opublikowano

Banshee jestes naprawde pojebany.. to ze cie wyjabli z teamu to znaczy ze masz sie mscic? wiesz co? smieszny jestes.. gdybys mieszkal tam gdzie ja gwarantuje ci ze bym cie wypatroszyl jak kaczke...

Opublikowano

@BansheeArkanta

Jesteś żałosny, a i tak w ogóle, to za psucie serwerów, jest karalne; ]. Ponieważ ktoś wydał pieniądze w Ty to psujesz. I sam się wydałeś, bo Administratorzy MPC mają twoje IP; ).

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

BansheeArkanta zgodzę się up jesteś żałosny i tyle ci powiem a za niszczenie serwerów można iśc siedzieć;]

Daj tego małego + ;D

dragonek.jpg

Opublikowano

Po 1 przestancie tak spinac bo i tak mu gowno zrobicie. Rozwalanie serwerow jest karalne tak??? Czekam na cwaniaczka internetowego ktory go poda do sadu albo gdzie tam chce. Wypowiadaja sie koksy 15 letnie, gowno mu zrobicie i taka jest prawda.

Po 2 on nie wlamywal na serwer. To ze tepy i pusty eragon od poczatku serwa nie potrafil go zabezpieczyc to nie wina banshee. Moze nie pamietacie jak bylo z xiao i cameronem co???

Po 3 banshee jako jedyny robil cos na tym serwie. Wiec jak byl jeszzcze w teamie lizaliscie mu dupe jak malo kto. Sam mu pomagalem robic nowa mape i inne rzeczy. Niech mi jakis kozak powie ile razy eragon byl online na serwie i co zrobil. Po sytuacji gdzie byly 2 dni przerwy, co zrobil eragon przez ten czas, zmienil kordy metkow na zoombie land ustawiajac je tak ze plakaliscie bo lagowalo milion. Kto to wszystko naprawial banshee. Wiec przestancie teraz palakac ze to on rozwalil ten serwer. Ile razy eragon byla na serwie albo gdy juz bylo odpowiadal na pw(raz moze 2 razy). Kto sie cieszyl ryja jak banshee dodal wam nowe iteamy. Teraz jest waszym wrogiem publicznym numer 1 tak???

Po 4 serwer i tak byl do 15. Eragon koks znalazl sobie winnego zeby umyc raczki i to mu sie chyba udalo. Polowa z was biegala z srebnymi i zlotymi hwangami z is, wiec eragon kasy raczej sporo nazbieral. Przy tak latwym serwie gdzie zrobilem full eq pvp pve i 3 krolewskie hwangi, dopada mnie atak smiechu i zalu ze wydawaliscie kase na IS. Pozdro da tych wlasnie koksow.

Po 5 to ze serwer padnie bylo wiadome od poczatku. Ile razy bylo pisane ze ten serwer jest bez przyszlosci. Malo macie komentarzy??? 53 strony trzabylo poczytac a nie teraz plakac. Najazabawiniejsze komentarze typow ktorzy nic nie wiedzieli nie czytali opisu serwa, sciagneli klienta i wpisali na forum "SUPER SERWER". Trzabylo poczytac jak jest naprwade a nie teraz wylewac smutki. Wiadome jest to ze eragon jest za malo rowiniety zeby utrzymac jaki kolwiek serwer. Dla niego to czarna magia. Wszystkich lizal dupe zeby mu pomogli bo on sam nic nie potrafil. Niech sie wypowie banshee albo Xiao jaki to eragon pro master GA jest. Wiec nie wiem czemu wy najezdzacie na banshee, eragon jest HA. On zgarnal kase wszystkich skierowal przeciwko tym ktorzy trzymali ten serwer na nogach, a teraz z was ciagnie lacha pajace. Sam mnie koks prosil na GG po tym jak sie dowiedzial ze mam tu znajomego zeby pousuwal komentarze na MPC ze zlymi komentarzami na temat serwera i pobanowal zniwiarke, hmm i wiele innych. Na sam koniec dostal bana na 7 dni, bo 15 latni dzieciak potrafil tylko po rodzinie pojezdzic. Chcial tylko dozbierac kasy do 15.

Po 6 co to bylo z tym forum. Stalo na nielegalu. Jak tylko sie wydalo zamknal je. Ale wy nie domyslilscie sie ze ten serwer bedzie jedym wielkim niewypalem. Graliscie dalej a teraz puacz milion bo arkante zamkneli. Chcecie grac do usranej smierci idzcie na PL-a i pokazcie skilla. Tam sobie wylewajcie miliony na IS i inne gowna typu allegro. Tam przynajmniej nikt wam serwa nie wylaczy. Ale mysle ze nikt tam nie pojdzie bo lepiej kupic konto na allegro 80+ bo samemu jest sie za slabym zeby wexpic samemu.

NO TERAZ KOZAKI MACIE WYLANA PRAWDE NA STOL. CZEKAM TERAZ NA NAJAZD POD MOIM ADRESEM BO 80% Z WAS MOJE SLOWA, DOTRALY DO WAS I ZRANILY. CIEKAWE ILE URAZONYCH HOT 15-STEK TERAZ NA MNIE NAJEDZIE. TYLKO ZE ZAMIAST TUTAJ MOZE KTOS JEST CHETNY I MA NA TYLE ODWAGI ZEBY PRZYJSC DO MNIE NA TS I POWIEDZIEC MI TO W TWARZ. POZDRO DLA BANSHEE i DO PIECA Z TAKIMI NUUPAMI JAK ERAGON. Dzieki pozdro by kaaneR.

Opublikowano

Dobra Dobra może i racja ale po co psuć ?? Żeby było zabawnie ?? Bo moim zdaniem tak robią dzieci które nie mają dość odwagi aby samemu wygarnąć ...

Bo druga osoba zgodziła by się z faktem że zostało się wyrzuconym z teamu!! No ale cóż dziecinada !!

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

GREGOR zrozum ze ten serwer byl dzielem banshee. Eragon go tylko postawil z kasy ktora zdobyl z poprzedniego gownianego serwera ktory tez byl tylko pod kase. Z poczatku jakie bugi byly nie pamietasz??? Gralem od 1 dnia tego serwa. Bug poganial buga. Kto to wszystko robil??? Banshee bo eragon nie potrafil. Kto robil serwer gdy rozjebali go xiao i cameron??? Banshee bo eragon nie potrafil. Ile razy przyjmowal on camerona z 5,6 razy??? Za kazdym razem bylo rozdawane eq i cofki. Pewnie cameron to kozak z wyzej klasy gimnazjum szkoly eragona i go tam tepil na przewach to eragon przyjmowal go tyle razy. Banshee naprawial ten serwer i pomagal graczom. Gdy mi bugnal sie shaman i nie moglem wbijac skilli na P bo kamienie wogole nie reagowaly na klikniecie. Kto mi pomog banshee. Pisalem wczesniej do eragona a ten do mnie ze nie ma czasu bo jedzie po ciasto albo ze mi nie pomoze doploki nie zostana zbanowani zniwiarka i hmm na mpc. I tak przez 2 dni. Eragon byl tylko od pier**** glupot na mpc. Ile razy obiecywal wam ze wszystko bedzie wporzadku i juz nic sie dziac nie bedzie. Z 20 razy to pisal. Za kazdym nastepnym razem ktos z jego magicznego teamu jebal serwer a eragon nie mial o tym pojecia. Gdy juz sie o tym dowiedzial wywalal z teamu typa i szukal innego by mu naprawil serwer bo sam nie potrafil. W ostatnich dniach gdy mial byc srv off obrocil wszystko przeciwko bansheemu i umyl rece. Gdzie jest teraz ten pro elo HA??? Zakopal sie na chacie i z domu nie wychodzi, nawet nie ma odwagi sie wypowiedziec. Ja sie nie dziwie ze banshee tak sie zachowal. Ten serwer przez caly czas stal dzieki niemu, on go ogarnial, pomagal innym i trzymal go w kupie. Gdy 1-szy raz wywali bansheego i siedzielismy z cameronem na TSIE co sie dzialo??? Jeden wielki nieogar, bugniety serwer przez 2 dni, a cameron pro master potrafil tylko popiepszyc na TSIE jak eragon na forum a sam nic nie potrafil zrobic. Wiec dlaczego banshee mial wyleciec z teamu i zostawic go eragonowi. On go stworzyl i to on go rozwalil. A to ze tepy eragon go tylko postawil to nic nie znaczy. Nic nie wlozyl w ten serwer. Wiec nie wiem dlaczego taki najazd jest na bansheego, moze czas sobie zdac sprawe ze to wszystko przez eragona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...