Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer juz 13h off, w dodatku pisze jak sie loguje nieprawidlowe haslo lub login, a u innych po prostu zostaniesz polaczony z serwerem...

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Opublikowano

to z jakiego powodu nie moge sie zalogowac i pokazuje mi ze mam zle passy? Przypomnialem sobie haslo na e-mail a tu kurwa gowno nie dochodzi! Zaoewne nie maja tego nawet zrobione.

90212122594333969576.png

Opublikowano

Witam : Serwer arkanta eu jest już Online, konta itp nie ucierpiały, off był wynikiem włamu. Na serwer zostały dodane 2 nowe mapy (jeszcze nie dopracowane i nie dostępne dla graczy) dodaliśmy również IS który jest na chwilę obecną dostępny tylko dla osób które mogą zalogować się na stronie używając log i pass z gry. Już niebawem będzie dostępny również dla reszty graczy. Zapraszam i przepraszam za kłopot. EQ z navi delete, administracja ogarnięta itp, poprawiony drop all i system ulepszęń.

Opublikowano

Konta kurwa nie ucierpialy? To dlaczego do chuja pana moje jest usuniete! Eragon olewasz mnie na gg, myslisz ze w ten sposob unikniesz rozmowy ze mna?

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Opublikowano

Wiecie co... ja chyba tez nie mam zamiaru tutaj wiecej grac.

Mialem moje konto 74lvl gralem ok. 2h.

Dzisiaj mialem znowu troche wolnego czasu i chcialem wbic na server... wbijam na klienta a tu ch1 - ... ch2 - ... ch3- .... i tak wszystkie.

Wpisuje moje passy a tu na dodatek wyskakuej mi blad ze tych passow nie ma. A na stronce wszystko dziala.

Wezcie ludzie ogarnijcie ten server.

90212122594333969576.png

Opublikowano

Wiecie co... ja chyba tez nie mam zamiaru tutaj wiecej grac.

Mialem moje konto 74lvl gralem ok. 2h.

Dzisiaj mialem znowu troche wolnego czasu i chcialem wbic na server... wbijam na klienta a tu ch1 - ... ch2 - ... ch3- .... i tak wszystkie.

Wpisuje moje passy a tu na dodatek wyskakuej mi blad ze tych passow nie ma. A na stronce wszystko dziala.

Wezcie ludzie ogarnijcie ten server.

Widzisz a ja mam inny problem pasy mi w grze działają ale na stronce już nie ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Aha czyli ze server za przeproszeniem KUPA!...

Wylacza go keidy chca i 0 info.. Ja narazie podziekuje za taka gre! Zapraszam wszystkich serdecznie na server Airo!! - Sygna! Kliknij ! Przeniesie cie automatycznie do tematu!

90212122594333969576.png

Opublikowano

ten serwer jest bardzo fajny miła atmosfera 0 bugów czasami są resy serwa ale związane jedynie z tym że starają się wrzucać nowe rzeczy na serwer. co dziennie dochodzi coś nowego... Ludzie skoro nie graliście to po co gadacie takie głupoty ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...