Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serv widze taki pro jak kazdy.

-Itemow dla biologa ani sladu, w zapowiedzi pytalem czy dopracowany a ktos z administracji "Oczywiscie ze tak" Juz to widze.

-Padajace logowanie co 3 min to tez domena pro serverow.

-Mial byc zoombie land ale narazie ani widu ani slychu o tym.

Opublikowano

No nie warto Kur** czekać bo czekanie na logowanie będzie pewnie z dwa razy dłuższe niż granie na tym servie. A server się fajnie zapowiada. Niech naprawią te logowanie i będzie git. Jeszcze trochę poczekam, ale potem rezygnuje jak tak dalej będzie.

Opublikowano

Beginner ty to się hamuj co piszesz bo ja nie mam takiej potrzeby jak ty żeby włazić w dupę a skoro ty tak robisz nie znaczy ze inni tez a ja napisałam prawdę a to ze jest problem z logowaniem to nie jest aż taki problem w tej chwili tyle osób siada bo nowy serw ze ma prawo paść a ty już wypisujesz takie rzeczy i obrażasz innych.

Opublikowano

Wgrajcie jakiś skrypcik na auto podnoszenie logowania .

Status Graczy ONLINE się zmienia ,a ja mam cały czas błąd łączenia wtf ?!

reklama

Opublikowano

Czemu mi się gra wyłącza po załadowaniu się tego paska??

Pobrałem roty...

Opublikowano

Założyłem drugie konto i też pisze że nie złe hasło.

Moim zdaniem to jest jakaś dupna strona.

Główna strona inna rejestracja inna i w dodatku nie ma adresu tylko port ^,^

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak ściągacie pliki z innego serwera, to chociaż poprawcie, żeby nie było tak jak u nich, że szaman nie dostaje helmu na start.

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

To nie Alamut a Domkis nie jest w Ekipie jak juz cos to następca World of Metin kto mnie zna to wie o co chodzi.

Strona rejestracyjna jest tymczasowa a domena jest arcanta.eu a nie ip

Opublikowano

Tak nie umiałem wejść jasne...

To może teraz sie zmieżymy w programowaniu,żeczami do metina

Opublikowano

hmmm , jestem tylko ciekawy czy ten serwer postoi dłużej niż poprzedni... Bo ostatni serwer Eragona (World of metin) niby miał być hitem bo wspaniale się zaczęło a tu jedno wielkie dno było nie zapomne tej cofki z 75lvla do 54lvla ... Gdzie grałem ok 6h... ah! Ja osobiscie serwera nie polecam , dlaczego ? cały czas mam wrażenie , iż ten serwer to żaden dedyk tylko raczej coś ala no-hamachi... zbyt często offline był w 1 edycji i akurat keidy Ga z gg znikał ;p No to was zachęciłem!!! Dziękuje za uwagę ;]

Aaaa i najlepsze było , że jak grałem na 1 edycji Arkantesa jak się zalogowałęm na postać pisało ,,Witaj w świecie Atelland,, czy jakos tak ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...