Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantamt2 [Dedyk]

misio33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo walce z misio33 widze ze to wszystko przynioslo pozytywne rezultaty. Serwer opanowany i wrescie jakies konkrety na stronie. BRAWO. Mysle ze bylo warto sie pomeczyc. Szacunek dla GA. Mysle ze teraz odzyskasz swoje dobre imie, bo serwer jest naprawde dobry i bylo warto. Po wyjsciu z takich problemow mysle ze wasza pozycja w swietle innych serwer poszla znacznie w gore i jezeli teraz daliscie sobie rade to juz z kazda przeszkoda sobie poradzicie. W TEJ SYTUACJI NIE POZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK SERDECZNIE ZAPRASZAC WSZYSTKICH NA SERWER. POLECAM W 100%.

Opublikowano

Bo walce z misio33 widze ze to wszystko przynioslo pozytywne rezultaty. Serwer opanowany i wrescie jakies konkrety na stronie. BRAWO. Mysle ze bylo warto sie pomeczyc. Szacunek dla GA. Mysle ze teraz odzyskasz swoje dobre imie, bo serwer jest naprawde dobry i bylo warto. Po wyjsciu z takich problemow mysle ze wasza pozycja w swietle innych serwer poszla znacznie w gore i jezeli teraz daliscie sobie rade to juz z kazda przeszkoda sobie poradzicie. W TEJ SYTUACJI NIE POZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK SERDECZNIE ZAPRASZAC WSZYSTKICH NA SERWER. POLECAM W 100%.

hmmmm...moim zdaniem, to dostałeś rekompensate od HA...hihihiihihihih:)

nie no żartuje...to znaczy już sam nie wiem, zagram tutaj od jutra i sie obluka:)

pozdrówki:)

Opublikowano

Chcę poinformować że eq prawie wszystkich graczy zostało sprawdzwone w badzie danych (czy nie jest z navi) bo pisałem z [GA]Banshee ;]

Widziałem już dużo osób załapało bana ;p

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jaka szybka odpowiedz ^^ Ale z tego co widzialem na stronce tego calego hostingu czy jak to sie zwie, nie pisze nic o jakiejs przerwie, wiec chyba sobie w qlki leca ; )

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Opublikowano

Otoz to... Ale ta przerwa miala trwac pol godziny a nie pol dnia ; )

Kakarotek to mzoe dzisiaj wojenka miedzy GROMEM a StatusQuo? ;>

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Opublikowano

Mow co chcesz, pamietam tylko tyle ze biliscie wiedzme we 2 i nie chcieliscie jej odpuscic wiec poszedlem z Mihauem na metki w zombie i na berana ; )

eeeeeeeeeeeeeeeee?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...