Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Pytania, Problemy.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 448
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP mam ten sam Problem. Wiem ze to przez loadera ale zrobilem tak jak jest na forum srokinga. usunelem starego clienta pobralem nowego usunelem srokinga. dałem nowego. wchodzew gre klasycznie, a on dalej swoje... Atack so many times ignore curently target, juz mnie to zazyta wkur*** bo stawiam bota a on zamiast zarabiac to traci mam 60 lvl i 600k zlotaa... zaraz splajtuje przez tą szmate !

Opublikowano

Witam mam problem z 'petem' ustawiam wszystko kupuje poty recovery kit + HGP recovery potion w bocie w okienku 'pet' zaznaczam pierwsze na 40% trzecie i czwarte na 50% wilk jest na 18 lvlu i umiesicilem item 'peta' w pierwszym slocie na górze gdy wlanczam bota on niewlancza zwiezaka a gdy sam go wloncze a potem bota to prubuje go caly czas schowac. Na expie nieraz mi sie uda ze niemoze go zchowac bo wyskakuje caly czas informacjia 'can not item-ize pet during battle' co mam zrobic?? prosze o szybką odp

Opublikowano

Czemu bot nie idzie do b2 zatrzymuje sie gdzies na scianie i nie chce przejsc tp. Moze nie ma mapek. Jezeli by ktos mial mapki to bym bym wdzieczny dam 5

HATE LOGING :(:s

Opublikowano

Cześć mam problem ściongłom bota wypakowałem zrobiłem konto no i podczas grania włanczam bota loguje sie i czekam zeby wyleciało mi to okno w grze a mi nic nie wylatuje proszę o odpowieć nie wiem co robić

Opublikowano

No wiec tak sprobuj odpalic klienta z sroking jak nie to wez odpal z loadera i musi wyskoczyc. Albo przeresetuj kompa i zobacz czy masz frameworka 3.5.

Opublikowano

broń subki w drugiej od góry po lewej a reszta gdzie chcesz . bot automatycznie segreguje . Koniecznie ustaw sell store i loot setting .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

1. miałem włączonego silka i odpaliłem bota, to dałem inject in game, niby succesufly ale niczego nie było...

2. jak loguje się z botem i w tym okienku jest napisane "12:20:07.968> Logger is ready for you.

" to wszystko ok? podczas logowania

Opublikowano
1. miałem włączonego silka i odpaliłem bota, to dałem inject in game, niby succesufly ale niczego nie było...

2. jak loguje się z botem i w tym okienku jest napisane "12:20:07.968> Logger is ready for you.

" to wszystko ok? podczas logowania

musisz odczekac troche czasu zeby bot sie zalaczyl i musi sie pokazac okno z loger ready wtedy bot sie podpia prawidlowo ale czasem jest taki bug ze niby jest podpiety ale niema ustawien ani bota

Opublikowano

co moze byc przyczyna tego ze gdy przelaczam clienta to zawsze w tym 2 grafika sie totlanie znieksztalca dopiero po wylaczeniu clienta wszytsko wraca do normy. Pc mam jakiegos miecha wiec to napewno nie wymagania i stery jesli ktos mila podobny problem dobrze by bylo jak by mi pomogl

Opublikowano

@MiD

Masz zaznaczony obok haczyk ? ;]

@Crune

1. Może ci na pasku się pojawiło. mam czasem taki problem i musze wcisnac start(klawiatura) i alt+tab na okno bota.

2. Wszystko OK! tzn. ze bot sie wladowal, i logger (dziennik zdarzeń) jest gotowy

@umyjcycki

Masz najnowszą wersję srokinga? (1.0.30_4)

@kika

directx, stare sterowniki do karty graficznej/monitora ... wiecej nie przychodzi mi na myśl

Opublikowano

mam taki problem gdy ktos użyje buffa z barda typu dancing to wyskakuje error... nie pamietam jaki dokladnie ale cos z abnormal :(

Opublikowano

na początku miałem możliwość uruchomienia w srokingu 6 klientów, teraz niestety tylko 3, wie ktoś czemu tak jest?

Admin Cienia
Opublikowano
na początku miałem możliwość uruchomienia w srokingu 6 klientów, teraz niestety tylko 3, wie ktoś czemu tak jest?

Jak wykupisz packa to będziesz miał 6 spowrotem. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Cześć. Mam taki mały problem. Kupilem z itemalu wiewiorkę. Jak włączam bota to on ręcznie zbiera wszystko, a wiewiórkę ustawia by nie zbierała. A jak chcę ustawić wiewiórkę by zbierala, to bot ją wyłącza. Proszę o szybką odpowiedż co mam zrobić. Dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest jakaś strona (Polska) na której można kupywać itemy na sjsro np suny 9D itp?

True love survives all

Opublikowano

Może mnie ktos powiedziec dlaczego nagle sie dzieje tak, ze wylacza sie silk. Dosłownie z niczego. Sroking normalnie jest odpalony a clienta nie ma. Prosze o szybka odpowiedziec

Opublikowano

Hej.. mam pytanie tzn. problem w sumie, ze srokingiem ;] Mianowicie włączam se normalnie cacy 2 klienty naraz, loguje się i jak dotąd wszystko gra. Tyle, że gdy sobie wszystko ustawie na bocie i klikam "startuj bota" czy coś w ten deseń, pojawia się okienko z hymm reklamą, (tak mi sie wydaje ;]) , a w niej możliwości kupna packów, oraz doładowania KingGold. No i bot nie działa tzn. nie startuje ;] Co można z tym zrobić?

Opublikowano

Acha dzięki.. ale wiesz co, nie dawno (2-3 dni temu) jakoś normalnie mogłem bocić. A to jest dziwne, że przedwczoraj wbiłem 2 postaciami naraz i jedna mogła bocić a druga nie.

Opublikowano

ej sry moze moglby mi ktos pomoc. a mianowcie wszystko sie loguuje itp ale jak ide na spota to klikam start boting i on biegnie nie wiem gdzie ale chyba do miasta nie wiem w czym tkwi problem prosze o szybka odpowiedz bede bardzo wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...