Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no chyba chce doinstalowac ale co z tym zrobic ?

co mam doinstalowac niemam takiego czegos

moze jeszcze raz metina zainstalowac

niemam tego w bibliotece

Opublikowano

mogl bys zrobic taki filmik z poradnikiem niektozy moze tez maja taki problem ?? ja tego niemam co napisales

a moze trzeba jak wejdzie sie do gry nacisnac jakis klawisz co uruchomi fb

blokuje mi komputer chyba finupdfb

Opublikowano

Blokada jest dziurawa. Wczoraj razem z mh 1.3 działało wszystko świetnie, byłem cały czas przy kompie. Nie mógł mnie nikt zgłosić. Wchodzę teraz na serwer a tu mi się wyświetla komunikat, że konto zablokowane ;] Dodam, że również miałem kamer moda

cooltext468028654.png

Opublikowano

Czy to jeszcze działa ;>

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

chlopie blokowalem tym sposobem gralem na kamerze wait hacku itp i poszlo z 40 kont w tym niektore co wogole nikt nie widzial ze czitowalem, a druga sprawa na 6 to nawet nie przyszlo mi na maila nic wiec to jest blokada na miesiac systemowa. i prosze nie robic moralow ze zle masz zablokowanego hsa bo dobrze robie :] teraz gram na em2 i nie musze miec zablokowanego hsa oraz na fb erpel 4.1 co tez nie musze miec zablokowanego hsa tylko na czystym metku i 0 banow jak do tej pory :>

Opublikowano

niemam zadnego bota tylko bypassa a w bypasie niechce odpalic mi

ale mi misiekantos wyskakuje ze niemozna odnalesc pliku fb_unpack i zadnego pobierania niema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...