Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SKASOWAŁEM TERAZ TEGO KEYLOGGERA I WSZYSTKO JEST CZYSTE ZROBIŁEM TAK JAK KAZAŁEŚ WGRAŁEM NA NOWO METINA I WSZYSTKO PO KOLEI I WLASNIE NADAL MI SIE TO WYŚWIETLA MOZE GM ZNOWU ZROBIL JAKIEŚ PIEPRZONE ZABEZPIECZENIE I TERAZ JAKIEGOŚ PLIKU DevIL.dll to szuka i mówi że nie ma takiego pliku chociaż w folderze jest devil.dll próbowałem zmieniać devil.dll na DevIL.dll ale bez skutku no sam nie wiem co mam już robić?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no takim neo kidem to jeszcze nie jestem wrzuciłem to twwoje obejście do folderu klikłem L enter H enter G enter i własnie ten komunikat sie wyswietla a patrz sam spróbuj zaisntaluj sobie na nowo metina wrzuc obejscie i spróbuj odpalic zobaczysz wyskoczy ci to samo ;]

Opublikowano

co do wgrywania metina to własnie teraz go wgywam wersje 2010 05 28 ma to coś wspólnego z tym że jak usune HS i wkleje ten to nie działa??

Pomocnik
Opublikowano

Mam problem, używam twojego obejścia wraz z EM2 i kicka co 30 sek, wczoraj jeszcze było dobrze, dziś już bida ;/

Czy sam EM2 gwarantuje nie wysyłania logów i wyskakiwania zabezpieczeń od HS?

Dam + za odp.

p.s.

Wykrywa mi folder D:\EasyMetin2_pl_ w hackshield i wywala gre, a jak włącze EM2 na czystym metinie to działa bez kicka. Tylko ja potrzebuje więcej niż 3 odpalonych kont, dlatego muszę coś wykombinować, aby było można grać nie tylko z programem EasyMetin2.

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Siemka, mam problem po włączeniu i zablokowaniu plików hs, gdy staram się uruchomić grę, bypass wywala mi błąd, że nie może znaleźć metin2client.bin. Mam hs od kamera, kamermoda, dmg i win7 64 bit. Dodam jeszcze, że gdy odpalam przez kamer moda, lub zwykłe obejście wszystko jest ok.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

To jest keylogger...

Mam na to 3 przypuszczenia:

1. Po uruchomieniu i zamknięciu programu (Na windows 7) wyskoczyło: "Ten program może wymagać uruchomienia jako administrator" Co oznacza ,że ten program coś modyfikuje ,pobiera z systemu np. naciśnięcia klawiszy. lub instaluje coś w miejscach systemowych np. w Folderze z Windowsem.

Następnie:

http://imageshack.us/f/813/wirusp.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/801/wirus2.png/

Opublikowano

Gdzies zlapaliscie wszyscy, to nie mozliwe zeby bylo cos ode mnie, bo na serwerze hotfile by pisalo ze plik ma 0.6 mb a nie 0.1 tak jak jest to poprawnie. Oto dowod ze w pliku nie ma keyloggera, gdyby byl - plik wazylby okolo 0.6MB a na serwerze wazy 0.13niemakeyloggera.png

@2xUP

Moze cos masz w systemie namieszane? Albo brak dostepu do folderu metina dlatego plik w/w sie nie tworzy...

@EDIT

Który moderator chce dostać? Mój bypass został zreuploadowany i wrzucony z keyloggem !!! Zmieniam link na poprawny, dlatego plik wazyl 0,6MB. Ja nigdy czegos takiego wam bym nie zrobil.. Zaraz napisze do administracji czy po logach da sie to sprawdzic kto edytowal moj temat! To tlumaczy na zdjeciu dlaczego ostatnie pobranie jest 2 dni temu, czyli jakis mod zedytowal temacik 2 dni temu!! Nie pobierać dopoki nie zdejme alarmu!

@EDIT

Zamieniłem linki, ale prosze o sprawdzanie przed kazdym pobraniem czy bypass ma rozmiar 0.13MB. Aktualnie nie radze pobierać moich uploadów poniewaz bede sprawdzal czy linki nie zostaly podmienione.

Przepraszam za utrudnienia, ale nie są one spowodowane z mojej winy. Jak sie dowiem kto to zrobil podam wam link do profilu usera.

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd:

errq.jpg

Co jest przyczyną? Nie zrobiłem punktu 6.

EDIT.

Zrobiłem punkt 6 i tez nie działa.

Człowiek boi się inności..

Opublikowano

Ale ja właśnie zainstalowałem metina i na nowym tak się pokazało.Nic nie usuwałem (nawet nie grałem).

Człowiek boi się inności..

Opublikowano

Misiek Mówisz że ważył by około 0.6 MB bo tyle waży ;] i jak to możliwe że klika osób złapało keya? wczoraj plik na hotfile ważył 0.6 MB a dziś już 0.1 MB Więc???

Pomocnik
Opublikowano

Ten 0,6 jest zarażony, ten 0,13 mb jest dobry.

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

mi wyskakuje "Uwaga" "Prubujesz otworzyc "PLIK BIN" (.bin) pliki te sa uzywane przez system operacyjne ble ble ble

"Otwórz za pomoca" "Anuluj" prosze o pomoc

Pozdrawiam MrKazik0132

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Wrzuci ktoś tą blockadę Hackshielda na inny serwer niż Hotfile? Bardzo bym o to prosił ponieważ nie wiem dlaczego, ale nie mogę z niego ściągnąć.

Opublikowano

Misiek pomuz mi z tym

mi wyskakuje "Uwaga" "Prubujesz otworzyc "PLIK BIN" (.bin) pliki te sa uzywane przez system operacyjne ble ble ble

"Otwórz za pomoca" "Anuluj" prosze o pomoc

Pozdrawiam MrKazik0132

05310772679136403680.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...