Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dno spadnę tylko wtedy gdy bede sie jeszcze kłócił z niedowartościowanym nastolatkiem na skaypie...

@Gdzie ten VooFy możne się wypowie na temat twojego obrażania wszystkich wkoło

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Noto, daj - -------------------->>>>>

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyjaśniliście większość , lecz nadal nie wiem dlaczego , obrażałeś Nice , Napisałeś że dlatego że uciekał na 15 metrów w pvp . A jest zabronione uciekanie , nie , ma taki styl walki dobrze , wygrał okej , więc nie widze powodu do wyzywania go .Tak jak by miał ninja I walił do Ciebie z łuku z 15 m , i uciekał . Jak na moje bez podstawnie go , obrażałeś . I miałeś z tego wielką radość .Nawet na mpc forum nie potraficie wyjaśnic tego bez obrazy go . ;/

Volez...

Napisałes "Tak jak by miał ninja I walił do Ciebie z łuku z 15 m , i uciekał"

To tak ninja archer ma łuk .. Wiec ma prawo uciekac w pvp i walic z dystansu...

Ale szaman...? To tak jak ja bym mial z toba pvp i biegał po całej mapie jak pojebany a ty bys nie mogł trafic...

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Na dno spadnę tylko wtedy gdy bede sie jeszcze kłócił z niedowartościowanym nastolatkiem na skaypie...

@Gdzie ten VooFy możne się wypowie na temat twojego obrażania wszystkich wkoło

No Wypowie się , wypowie.

Ciekawe co na twój temat myślą gracze;>

cmentarzmt22.jpg

Sygna By Perfect : )

Prosze WSZYSTKICH O Symbolicznego !!! -

Opublikowano

Skończ dzieciaczku! obrazasz wszystkich wkolo jak ja obrazam wszystkich daj bana Videl i WoWkowi! oni tez mnie obrazali daj bana sobie bo ty to robisz dla przyjemnoscii! prawda cie boli kozaczku! jestes jednym wielkim

0

@tak gracze tylko nie ci którym WAZELINE obrabiasz!

@ej ale gracze nie = Wowek Videl Zerox i 5 osób z gildi TimeToDie

@ Pora skończyć z grupa 4 napków którzy myślą ze im wszystko wolna bo maja 2 SGM

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Opublikowano

Wowek , tak , jak może używać skili z dystansu , to dlaczego nie ma uciekać , to jest pvp , nie ma zasad, było trzeba szybciej biegać .

Dii jesteś "wybuchową " osobą , chodzi mi o to że się szybko wkurzasz , wszystkim sie przejmujesz , jak mi na poczatku napisałes , ze "Dawaj im Lvl" dawalem i dalem tobie niechcacy , a ty z pyskiem wyleciales ze jutro trace GM. I jeszcze TO "Dawaj im Lvl , jak byś sam nie mógł , dać im. Ja miałem 20 wiadomości na raz.

Tak samo jest teraz , odrazu zbulwersowany , i obrażasz dalej Nice . I szukasz na siłe czegoś aby teraz go pogrążyć .

[GM]Panzer

Opublikowano

Panzer!

Nice tez bez winy nie jest...I sam wyzywa wiec sie nie czepiaj do Dii ze go tez jedzie....

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

GRATULACJE !

Opublikowano

WooWeek jeden ss lub inny dowód gdzie cie uarażam i powiedz gdzie sie w tym wszystkim znajduje moja wina!

Na serwie jest około 15 GM a tylko 2 tak twierdzi... wiec to nie jest wiekszosc...

beztytuujzi.png

Opublikowano

Wowek 3 osoby odeszły 1 doszła widzisz róznice?? ja was nie urazam a takze posiadam do was szacunek widocznie wy tego nie widzicie co mnie bardzo irytuje. Wasza arogancja mnie przerosła poniewaz aby czkacie i sępicie kiedy sie potknę i będziecie mieli wymówkę żeby mnie zbanować...

@ nie dałem popisu poprostu pisze co widzę wiem ze Videl ustawila sobie pvp u ZerOx'a i niewiem co jest bardziej żałosne...

żałosne jest to ze ona sobie ustawia pvp czy to że stwierdziłem ze Videl mni niededła

beztytuujzi.png

Opublikowano

@Dii

Mała pomyłka miało byc "lvl" już poprawiłem , ale z pewnościa domyśliłeś się o co chodzi .

Bronie go , ponieważ , widziałem jak go obrażałeś , lecz nie widziałem że on Ciebie .

Ja osobiście Nie mam nic Do Wowka ani do Ciebie Dii, lecz troche mnie irytuje to podejście , wyzywałem go bo on mnie wyzywał , Gm się tak nie powinien zachowywać . Jeśli cie obraża , to powiec że sobie tego nieżyczysz, i że ma ostrzeżenie , a nie że odwdzięczasz się tym samym i go obrażasz . Bo wtedy wina jest po obu stronach.

[GM]Panzer

Opublikowano

WooWeek jeden ss lub inny dowód gdzie cie uarażam i powiedz gdzie sie w tym wszystkim znajduje moja wina!

Na serwie jest około 15 GM a tylko 2 tak twierdzi... wiec to nie jest wiekszosc...

Wiesz Panzer jest nowy , Ale tak z Starszego teamu napisz który GM cie lubi ;>?

cmentarzmt22.jpg

Opublikowano

Wowek 3 osoby odeszły 1 doszła widzisz róznice?? ja was nie urazam a takze posiadam do was szacunek widocznie wy tego nie widzicie co mnie bardzo irytuje. Wasza arogancja mnie przerosła poniewaz aby czkacie i sępicie kiedy sie potknę i będziecie mieli wymówkę żeby mnie zbanować...

3 odeszly i 3 doszły ;]

Nie urażasz nas?

Cytuje:

"@ Pora skończyć z grupa 4 napków którzy myślą ze im wszystko wolna bo maja 2 SGM"

"@tak gracze tylko nie ci którym WAZELINE obrabiasz!"

Piszesz ze ktos cie dednął...Jak ZerOx był afk a Dii tam nie było więc???

Hmm moze ja cie zabiłem co?

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

GRATULACJE !

Opublikowano

ahahaha Dii tam niebyło?!?! ahahaha wes jestes śmieszny stał i poprawiał mnie w ort.

beztytuujzi.png

Opublikowano

A co mnie to! Nie obchodzi mnie nowy team, stary team sam ledwo 6 osób z teamu

Zresztą skończ zemną dyskutować gówniarzu takie wulgi to sobie do matki mów nie do mnie dodałem ss i chce aby każdy wiedział jak było naprawdę wiec skończ to a najlepiej pzestan sie udzielać w tym temacie każdy bedzie zadowolony.

Zgrywasz sie bo naprawdę wiesz jak jest pomiędzy "wasza 4". Robisz to żeby ktoś nie myślał jak jest naprawdę ale ty idziesz w zaparte powodzenia juz nie mam zamiaru udzielać sie na temat twój i wgl!

beztytuujzi.png

Opublikowano

Człowieku naucz sie pisac w 1 poscie!!!!A nie cały czas post pod postem...

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

GRATULACJE !

Opublikowano

A co mnie to! Nie obchodzi mnie nowy team, stary team sam ledwo 6 osób z teamu

Zresztą skończ zemną dyskutować gówniarzu takie wulgi to sobie do matki mów nie do mnie dodałem ss i chce aby każdy wiedział jak było naprawdę wiec skończ to a najlepiej pzestan sie udzielać w tym temacie każdy bedzie zadowolony.

Zgrywasz sie bo naprawdę wiesz jak jest pomiędzy "wasza 4". Robisz to żeby ktoś nie myślał jak jest naprawdę ale ty idziesz w zaparte powodzenia juz nie mam zamiaru udzielać sie na temat twój i wgl!

1. Gówniarzu ? mówiłem ci raz nie mów "gówniarz" do osób starszych.

2. Nie wjeżdżaj mi na Matke Frajerze jebany.

cmentarzmt22.jpg

Opublikowano

@Nice4

Musisz tak spamować? Zgłosiłem posty Moderatorowi, i napewno dostaniesz duzzoo warna;] Pzdr.

Uzywaj opcji edytuj a nie kurwa ciągle piszesz posty-.-

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Witam. Do pewnego momentu czytałem te wasze kłótnie, ale mam już tego dosyć. Poniżej przedsawiam swoje zdanie o GM'ach:

[GA] VooFy ( Zaufanie w 10000%)

[GF]SySy ( To co wyżej)

[sGM]Naxter (Właściciel serwera Cavia) (Bardzo go szanuję )

[sGM]ZerOx vel Balci ( Na początku mnie denerwował, ale teraz to mój dobry kolega )

[sGM]Dii ( Wywal go, straszy graczy kontem "DiiDii", ze dostaną bana. Ranga [sGM] bądź [GM] to nie dla niego. )

[GM]Fazer [ Zajęty, brak czasu na grę ] ( Spoko koleś )

[GM]Farciash vel Farser ( Jeden z najlepszych)

[GM]Reiden [ Ten z MPC - odezwij się do mnie na PW. ] ( On mi nie przeszkadza, ponieważ wie co i jak.)

[GM]Joker ( Ogarnia ludzi na serwerze i mi się to podoba )

[GM]LoVeR ( Nie będę Siebie komentował, bo ŚWIĘTY nie jestem ! )

[GM]Krzychu (...)

[GM]xxVisien ( Wywal)

[GM]Panzer ( Wywal, znany i lubiany jako gracz)

[GM]Sułtan ( Nie ogarnia - to co wyżej )

[GM]Litr ( To co wyżej x2)

[GM]OnlyEnglish ( Dobry, miły oraz zaufany GM )

[GM]Heavy ( GO nie znam - Zostawił bym go na próbę )

P.S. Zanim dasz komuś GM'a na stałe to przydałby się pierw okres próbny i po okresie próbnym zapytaj innych GM'ów co sądzą i tych "nowych"

Polecam GM'ów:

[GM]NISSER

[GM]ZerOx

[GM]OnlyEnglish

[GM]Joker

[GM]Farciash

[GF]SySy

Reszty nie polecam, ponieważ podpadli mi jako gracze lub po prostu nie są jeszcze gotowi.

Opublikowano

Witam. Do pewnego momentu czytałem te wasze kłótnie, ale mam już tego dosyć. Poniżej przedsawiam swoje zdanie o GM'ach:

[GA] VooFy ( Zaufanie w 10000%)

[GF]SySy ( To co wyżej)

[sGM]Naxter (Właściciel serwera Cavia) (Bardzo go szanuję )

[sGM]ZerOx vel Balci ( Na początku mnie denerwował, ale teraz to mój dobry kolega )

[sGM]Dii ( Wywal go, straszy graczy kontem "DiiDii", ze dostaną bana. Ranga [sGM] bądź [GM] to nie dla niego. )

[GM]Fazer [ Zajęty, brak czasu na grę ] ( Spoko koleś )

[GM]Farciash vel Farser ( Jeden z najlepszych)

[GM]Reiden [ Ten z MPC - odezwij się do mnie na PW. ] ( On mi nie przeszkadza, ponieważ wie co i jak.)

[GM]Joker ( Ogarnia ludzi na serwerze i mi się to podoba )

[GM]LoVeR ( Nie będę Siebie komentował, bo ŚWIĘTY nie jestem ! )

[GM]Krzychu (...)

[GM]xxVisien ( Wywal)

[GM]Panzer ( Wywal, znany i lubiany jako gracz)

[GM]Sułtan ( Nie ogarnia - to co wyżej )

[GM]Litr ( To co wyżej x2)

[GM]OnlyEnglish ( Dobry, miły oraz zaufany GM )

[GM]Heavy ( GO nie znam - Zostawił bym go na próbę )

P.S. Zanim dasz komuś GM'a na stałe to przydałby się pierw okres próbny i po okresie próbnym zapytaj innych GM'ów co sądzą i tych "nowych"

Polecam GM'ów:

[GM]NISSER

[GM]ZerOx

[GM]OnlyEnglish

[GM]Joker

[GM]Farciash

[GF]SySy

Reszty nie polecam, ponieważ podpadli mi jako gracze lub po prostu nie są jeszcze gotowi.

Ohh, LoVer Zazdrosny o SGM, Prosze cie sam mnie wyzywałeś od " Pedałów gejów itp" Strasze banem hmm, Tych z dmg lub coś innego . MAM SS jak piszesz że jestem pedałem .:>

cmentarzmt22.jpg

Opublikowano

@Lover46

Co ty wygadujesz , Jesteś Gm , jesteś teraz na równi ze mną moge napisać o tobie to samo żeby Cię wywalili . No ale ja nie widze potrzeby , jesteś dobrym GM , znałem Cię jeszcze jako Gracz, ale ton post powyżej nie wiem co to ma znaczyć było to nie potrzebne twoim zadaniem jest bycie Gm ,a nie wybieranie kto ma być w teamie , tak jak i reszty GM ,VooFy wiec co robi. [Gm]OnlyEnglish Na pewno pomoże graczą pytajac się Gm jakie komendy sa na to i na to , nie raz dostałem wiadomość od niego ," pomożesz mi ," albo "dasz im lvl , bo mam buga . " Ma buga dlatego że nie wie że powyżej 127 lvl , trzeba dawać expem . To ma być Gm . Nie chciałem tego pisać ale jak zobaczyłem twój post zityrowało mnie to . ;/

@Down

Dostaniesz od Gm 105 lvl , Zapraszam do Gry ;D

[GM]Panzer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...