Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie niemowie ze VooFy jest niepowazny ale powienien troche sie ogarnac i odpalac serwa tak jak kiedys poprosze VooFiego by ustatkowal sie troche moze to cos pomoze Sam mi mowil ze musi sie ogarnac z tym wszystkim i gyc takim GA jak byl kiedys

Kto popiera moja decyzje prosze +'ik

Dawaj "-" Suczo

PLS ----------------------------------

Opublikowano

wiecie niemowie ze VooFy jest niepowazny ale powienien troche sie ogarnac i odpalac serwa tak jak kiedys poprosze VooFiego by ustatkowal sie troche moze to cos pomoze Sam mi mowil ze musi sie ogarnac z tym wszystkim i byc takim GA jak byl kiedys

Kto popiera moja decyzje prosze +'ik

Co za down minusuje ??

Dawaj "-" Suczo

Opublikowano

Masz ode mnie - za pisanie 2 raz posta który nie wnosi nic ciekawego do tematu. Pisanie zeby sie ogarnał tu nic nie da od niego zalezy czy sobie pogracie czy nie wiec nie ma co prosic bklagac narzekac

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

Masz ode mnie - za pisanie 2 raz posta który nie wnosi nic ciekawego do tematu. Pisanie zeby sie ogarnał tu nic nie da od niego zalezy czy sobie pogracie czy nie wiec nie ma co prosic bklagac narzekac

wiesz ze nie tylko ja siedze na tym koncie moze moj kuzyn skopiowaj z poprzedniej str i wkleil frajerze

Dawaj "-" Suczo

Opublikowano

A ja nie bede ham ni nie bede ci minusowal

Dawaj "-" Suczo

Opublikowano

@Up

Ale i tak na razie serwer off więc tylko do sieci można wbić. Dorobione będą jak już serwer będzie on.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...