Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem Cię [GM]NISSER po co dyskryminujesz pozostałych Gm , myślisz że tylko do Ciebie piszą gracze z prośba o lvl , z pytaniami jak zrobić eq , jaki miecz jest najlepszy , czy dam bossy itd. Nie nie tylko do Ciebie. Jestem GM od soboty rano . Pomagam graczą jak moge , jestem w Chunjo , pomagam tam graczą o tym królestwie zapominacie . Najlepsi Gm na serwie gram długo i nigdy nie widziałem rzadnego z was w Chunjo , nawet w Jinno , a częsciej widziałem tych Gm co nie wymieniłeś że pomagają . Organizują eventy itp . Teraz ja staram się poprawić atmosfere i pomagać gracza jak tylko się da . [GM]LoVeR jest jedyny który zaakceptował nowych GM i nie uwarza się za lepszego .

Pozdrawiam

[GM]Panzer

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj VooFy, z tej strony tntmaxlol mam pytanko czemu straciłem GM'a skoro mozesz we wcześniejszych postach znaleść info o moim wyjeździe. Rozumiem ,że miałes swoje powody lecz szkoda ze nie obgadaliśmy tego. Wracam dzisiaj o 23;30 do domu to pewnie pogadamy. Odpisz na pw. Jak będziesz to napisze na hamachi.(o ile nadal na nim jestem)

Opublikowano

Ogłoszenia ! Wczoraj odbył się "Konkurs PvP" . A o to jego wyniki :

1 miejsce - Trecer /AyreFik

2 miejsce - Volverrine

3 miejsce - Nice2

Dziękuje za wzięcie udziału w turnieju , a wygranym gratuluje .

Pozdrawiam

[GM]Panzer

P.S

Kilka Screen'ów :

turniejpvp.jpg

78717540.jpg

Opublikowano

Serwer ON!

Wyczyszczono sieci od 46 do 50

hasło: 12345

Zapraszamy!

Usunięto sieć 61, także teraz są sieci od hoooly do hoooly60.

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie na serwer. Zaraz zrobię jakiś Event. Prosze pisać na serwerze, jaki Event chcecie.

Jeżeli ktoś nie dostał Lvl'a, proszę pisać do [sGM]ZerOx. Lub innych GM-ów.

Pozdrawiam [sGM]ZerOx

@Down Niestety, ale każdy do Mnie pisze, tzn mam spam, więc nieraz nie moge odpisywać, staram się pomagać w miare Moich możliwości:)

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Masz racje za dużo nas , nie wszyscy maja tyle doświadczenia , ale to wyjdzie w praniu kto co potrafi ,co organizuje.

I sądze że Ci co nic nie będa robić wylecą z teamu ;D

Pozdrawiam

[GM]Panzer

Ty i Haevy jestescie najlepszymi co sie nadaja tylko i z Voofy reszta to tylko siedzi na pk i patrzy ^^

@up

Wlasnie Ty jestes jednym z z nieogarnietych GM

Ja mam tylko swoje zdanie oczywiscie inni takze ..

Opublikowano

rn. Jak widze gracz oreo z gry

A więc nie wmawiaj mi ze jestem 11-latkiem bo uwierz mam wiecej. W żaden sposob nie pomagam sobie/innym na wojnach. Kicknalem cie z wojny poniewaz napiosales ze sobie lezysz i grasz na czas. Przed kicknieciem napisalem do kolegi GMa czy moge to zrobic i dostalem pozwolenie. I co zrobiles poszedles do m1 rozwiazales gildie i zbugowales wojne ktora nie moglem zakonczyc dopiero za ktoryms razem pomogl mi Farciash gdy wszyscy wreszcie logneli. Jak pamietasz bylem an wojnie ale nie bilem graczy a ostatnio nie wchodze na wojny chodz nikt nie powiedzial ze nie moge

Edit Dzis tez dostales ode mnie kicka 2 razy wiec sie poskarz ale za bicie ludzi na miescie nowych powinieneś dostac gorsza kare ;]

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

Event robił Farciash ja tylko pomagałem troszkę ;] Co do mojej osoby to jak zrobie raz dziennie event to starczy bo kiedys sie wam znudzi taki ox co 5min

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

Poinformuje mnie ktoś o co chodzi z godzinami działania serwera? Na pierwszej stronie pisze jak byk do 23, a tu nie wiem czy 21 byłą i off. To jakiś incydent czy często się to zdarza bo dzisiaj pobrałem client? Jeśli to standard to po co wypisują takie godziny. Może od razu niech napiszą że 24h. Godziny działania nie są po to, żeby przyciągnąć graczy lecz żeby informować takich jak ja, którzy w tygodniu przeważnie siedzą na PC koło 21-23. Proszę o w miarę szybką odpowiedź czy dać już sobie spokój na starcie, bo dopiero może niecałe 10 minut byłem an serwie i off.

Opublikowano

Widze ze od dluzszego czasu Dużo mowi sie o GM'ach ,mi tak zaden jak narazie nie podpadł ;D Robicie o to Spore HALO, ale zaobserwowalem ze Udzielają sie głównie : [GM]Farciash - tu chodzi glownie o ox , [GM] Pazner i Sultan jesli sie nie myle organizowali tez Turniej pvp ( Przynajmniej Ci Najbardziej rzucają mi sie w oczy) W miescie widze tez [sGM]Dii i [sGM]ZerOx ,w dodatku narzekacie na dużą ilość GM'ów ale jesli tylko wejdziecie na Hoooly w M1 znajdziecie tylko kilku GM wiec Nie ma o czym mowic :> zdarzają sie tez chwile ze w obecnej chwili nie mozna zastać GM'a co świadczy jedynie o ich aktywności (osobiscie nie sądze aby posiedzenie max 2godzin na takim serwie jak Hoooly, ktory ma ograniczone godziny otwarcia bylo Jakims wielkim dokonaniem). Osobiscie zeby nic nie bylo...Uważam ze Hoooly to najlepszy 4Fun na jakim grałem

Edit: Sorki wielkie Zapomnialem o [GM]LoVeR- Który rzeczywiście tez służy Pomocą:>

Pozdrawiam PiesNaBaby

Allegro.gif

Opublikowano

Pół GM już można wywalić.Nie wymienie których ale myśle że niektorzy już wiedza o ktorych mi chodzi.

Opublikowano

Zrobiłem dziś event z Panzerem i Litrem. Event polegał na jak najszybszym ubiciu oponki.

Podzieliliśmy się na 3 grupy.

Oto wyniki mojej grupy:

1.PiesNaBaby-23sek

2.QwaQ-1min24sek

3.NexiS09-2min06sek

4.GeorgiusSam-2min38sek

5.IKillYou-3min50sek

Pozdrawiam

[GM]Heavy

0lkuszanin.png
Opublikowano

Wracając do tematu GM'ów serwa polecam Pancera i ZerOxa są spoko mozna sie z nimi dogadać.

Z pewnością plagą tego serwera jest Dii który nie rozmawia z graczami a jak ktoś go o cokolwiek poprosi to odmawia mówiąć , że cie nie lubi. To nie jest postawa GM'a lecz dzieciaka który faworyzuje nielicznych graczy.Do tego jest arogancki i przyjmuje postawę lepszego od ciebie , ponieważ on ma taki złoty znaczek nad głową.

PS; [GA]VooFy odpisz na gg bo musimy pogadać.

Opublikowano

Wracając do tematu GM'ów serwa polecam Pancera i ZerOxa są spoko mozna sie z nimi dogadać.

Z pewnością plagą tego serwera jest Dii który nie rozmawia z graczami a jak ktoś go o cokolwiek poprosi to odmawia mówiąć , że cie nie lubi. To nie jest postawa GM'a lecz dzieciaka który faworyzuje nielicznych graczy.Do tego jest arogancki i przyjmuje postawę lepszego od ciebie , ponieważ on ma taki złoty znaczek nad głową.

PS; [GA]VooFy odpisz na gg bo musimy pogadać.

Hahah rozjebales mnie...Dii nie rozmawia z graczami?? Dii był pierwszy gm ktory mi pomagal na poczatku i wgl ... Teraz tez jak cos sie dzieje to tylko on reaguje..Ostatnio w m1 spuscili metki lagi jak cholera bylo 3 gm na rynku a tylko on zareagowal...A to ze nie lubisz sie byc moze z Dii to nie oznacza ze jest złym SGM!!!....

@EDIT

a co do cb tnt to juz nie pamietasz jak wykorzystywales swoje stanowisko gm na wojnach?

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Oj tam Oj tam.... Macie problemy jak nie dzis zagracie to jutro proste????

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...