Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nie dajcie się oszukać. Jeśli szukacie serwera na wieczorki to skreślcie od razu ten serwer dzisiaj znowu off o 21. Przemilczę tą sprawę po prostu nie będę na nim grał i odradzam wszystkim którzy też siedzą wieczorem. Poza tym ten cały client jak dla mnie jest trochę badziewny, mianowicie nie podobają mi się zmiany podstawowych zbroi i ekwipunku i wody na jakąś tandetną czerwoną 'autostradę' bo lawą(a pewnie za to miało to uchodzić) to ciężko to nazwać. Graczy wielu w m1 nie uświadczyłem, nie wiem może byli na jakichś eventach bo na serwie byłem max 15 min po czym off a dzisiaj nawet nie zdążyłem wbić. Ogólnie zawiodłem się całkowicie na serwerze.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i teraz tak, nie wiem, wyszedłem już z sieci. Już do niego nie wrócę chyba że będzie dedyk, a ile pochodzi 30 minut po 30 minutowej przerwie. Skoro takie sytuacje się tak często powtarzają to jaka jest gwarancja że w przyszłości będzie lepiej. Nawiązując do Twojego '!' to nie unoś się tak bo przed pisaniem posta był off.

Opublikowano

Witam;) Dzisiejsze wyniki konkursu Pvp

1.Miejsce: AyreFik

2.Miejsce: NieMamDmg

3.Miejsce: TakiSobie

Tutaj jeden SS;]

post-222658-0-31531800-1298408483_thumb.jpg

Pozdrawiam [sGM]ZerOx

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

VoFyy jezeli bedziesz to powiedz mi co grozi SGM'owi za wulgi w strone gracza.

@ przepraszam za double post pisze telefonem i nieogarniam

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Noto, daj - -------------------->>>>>

Opublikowano

@Paawcio

Jeśli chodzi o OX, to nie widziałem tego gościa i nie zamierzam dawać nagrody w ciemno...

Przynajmniej nikomu nie rozdaję itemów, jestem twardy, i nikogo nie faworyzuje..

Nie jestem jakimś GM który robi eventy co 5 minut...

Natomiast bana na chat dostałeś za obraże mnie, może inni GM, sobie pozwalają na takie zachowanie w stosunku do nich - ja nie.

Ciesz się ze za to nie dostałeś bana na konto.

Złota myśl dnia: GM nie jest do lubienia

Ciekawostka dnia: Czy jak zapytasz GM na PL czy zrobi OX to specjalnie dla ciebie go zrobi?

@Volez

Ojj, Panzer, Panzer...

Niedługo wystartuje Cavia najlepszy serwer Hamachi na plikach 2011, i może według ciebie tam również mam robić eventy co 5 minut?

Przykro mi, ale ja nie mam 11 lat i ani na tym serwerze ani na przyszłej Cavii nie zamierzam robić eventów co 5 minut..

Ja nie spełniam, ani nie zamierzam spełniać zachcianek graczy czy to jest Hoooly, czy też Cavia.

@Mikii ;DD

Kolego, pokaż mi jeden porządny serwer Hamachi z plikami 2010 i wtedy możemy rozmawiać.

Pozdrawiam

[sGM]Naxter

AreaNaxter powraca ^^

Opublikowano

Zniechęcają mnie godziny otwarcia...

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Naxter nie prównój PL do Hooly , bo to jest śmieszne .

Pl jest globalnym serwerm i tam GM nie mogą sobie pozwolić , na zachcianki graczy.

Lecz Hooly jest serwerem 4Fun gdzie głownym celem Gm jest to aby gracze się bawili i miło spędzali czas np. na eventach OX.

@AreaNaxter

Widze że my się wogóle nie rozumiemy , serwer Cavia jeszcze nie ruszył , więc narazie nie mówmy o tym .

Chodzi o Hooly , nie napisałem że event ma być co 5 minut , jest nas tylu że jeśli zrobisz 1 event dziennie wystarczy , ale trzeba mnieć szacunek do graczy i jak ktoś się pyta odpisać , że wkrótce coś będzie ,że zrobi coś inny GM tym razem . Jeśli masz takie samo podejście do dawania lvl na start , że nie spełniasz zachcianek graczy , to coś jest nie tak . Też nie mam 11 lat , i jakoś potrafie wypełniać obowiązki GM . Tak aby dla mnie było to przyjemne i dla graczy .

Pozdrawiam

[GM]Panzer

Opublikowano

Jezeli jestes na chamachi i akurat jest voofy GA to poprostu przepisz jego ip z chamachi do przegladarki...

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Opublikowano

Polecam serwer!

Najlepszy 4fun/PvP.

Do teamu nie mam zastrzeżeń,częste eventy.

Jeszcze raz POLECAM serwer ^^

Do GM:

Wczorajsze eventy były spoko : P Oby takich więcej.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Joker kolega wyżej gracz , powiedział to co chciałem napisać , to jest serwer 4 fun , nie szkodzi ze sa 2 eventy na raz , ludzie wybiora ten na który chca isc . I ja nie widze przeszkody.

Gram bardzo długo na tym serwie , grałem od samego początku wogóle istnienia Hooly . I NIgdy nie widziałem 20 eventów OX. a jak już jest pare pod rząd to jak dobrze kojaże robił [GM]Farciash. Jak się myle to sory . Wogóle nie wiem spieramy się jak stare dobre małżeństwo , stary team vs nowy team nie wiem dlaczego , powinniśmy dojść do porozumienia , jeśteśmy teraz 1 team i nic na to narazie nie poradzimy , jedynie że VooFy nas wywali . Ale sądze że tego nie zrobi .

Pozdrawiam

[GM]Panzer

Opublikowano

Te kilka SS mówi samo za siebie teksty Zeroxa typu "wygladasz jak ruzowy splesnialy gzyb" ort! Dii grozi mi banem za "lamienie" jest takie slowo??, daje pasy do GM swojemu koledze WoWkowi który także nie grzeszy ort. Dii bieze udzial w konkursie tym samym ustawia sobie konkurs. Woweek cytuje "odkad ti nioe jedzie sledzieam czeaujecioe?" Videl cyt . "wypierdzielaj cieniasie"

Dla mnie to jest żałosne ze dzieci które sie nawet nie potrafią wysłowić biorą odpowiedzialność za kilkadziesiąt osób i uważaj sie za lepszych mam nadzieje ze Ty VooFyy przemyślisz ich zachowanie. Panzer Heavy Litr oni sa spoko rozumieją maja sytuacje oraz reszta teamu jest spoko ale chyba Ten [sGM] przed nickiem troszkę im uderzył do główki...

Nie wspomne o rozdawaniu lv przez Dii za free.

wulgi2.jpg

diiustawiakonkurs.jpg

diidajepasywowkowi.jpg

wulgiy.jpg

gmbeirzeidzialwevencie.jpg

grozbabanemzanic.jpg

beztytuujzi.png

Opublikowano

@Nice4

To było na turnieju , to co ja tam byłem czy to jest inna sytuacja ;>?

@UP

Co specjalnie napisałeś ;/?

Obrażałeś graczy dla zabawy , ja nie widze na to wytłumaczenia .

To jest poważne wykroczenie , jak by Ciebie ktoś obraził by miał bana , a Ty za obraze graczy Nic , ujdzie Ci to na sucho , jedynie że VooFy zareaguje prawidłowo , i wyciągnie konsekwencje . Z tego co się działo .

Opublikowano

Te kilka SS mówi samo za siebie teksty Zeroxa typu "wygladasz jak ruzowy splesnialy gzyb" ort! Dii grozi mi banem za "lamienie" jest takie slowo??, daje pasy do GM swojemu koledze WoWkowi który także nie grzeszy ort. Dii bieze udzial w konkursie tym samym ustawia sobie konkurs. Woweek cytuje "odkad ti nioe jedzie sledzieam czeaujecioe?" Videl cyt . "wypierdzielaj cieniasie"

Dla mnie to jest żałosne ze dzieci które sie nawet nie potrafią wysłowić biorą odpowiedzialność za kilkadziesiąt osób i uważaj sie za lepszych mam nadzieje ze Ty VooFyy przemyślisz ich zachowanie. Panzer Heavy Litr oni sa spoko rozumieją maja sytuacje oraz reszta teamu jest spoko ale chyba Ten [sGM] przed nickiem troszkę im uderzył do główki...

Nie wspomne o rozdawaniu lv przez Dii za free.

Nice4 nie udzielaj sie lepiej.Ty nie słuchasz poleceń GMa i jak odpadniesz w konkursie pvp w to mówisz ze cie ktos dednął.

przyklad:

dzisiaj byl turniej pvp prowadzony przez [sGM]ZerOx , walczyles z Videl - oczywiscie przegrales i mowisz ze cie ktos dednal. Wszyscy cie prosili zebyc poszedl do m1 to sie upierales ze "ktos cie dednal" . VooFy nie powinien usuwac [sGM]ZerOx oraz [sGM]Dii z teamu tylko Ciebie zbanowac.

Opublikowano

Dii spadasz coraz niżej powodzenia ale wiesz obrażanie mnie tutaj nic ci nieda...

A co do dziesiejszego konkursu pvp powiem jedno... Wiem ze nie mam szans z Videl wiec gdyby tak było przegrałbym z honorem nic nie poradze gdy wstałem miałem aktywne pvp z Videl może bug czy cos.

beztytuujzi.png

Opublikowano

Nice4

Nie nabijaj sobie postów wiesz co to @EDIT?

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Wyjaśniliście większość , lecz nadal nie wiem dlaczego , obrażałeś Nice , Napisałeś że dlatego że uciekał na 15 metrów w pvp . A jest zabronione uciekanie , nie , ma taki styl walki dobrze , wygrał okej , więc nie widze powodu do wyzywania go .Tak jak by miał ninja I walił do Ciebie z łuku z 15 m , i uciekał . Jak na moje bez podstawnie go , obrażałeś . I miałeś z tego wielką radość .Nawet na mpc forum nie potraficie wyjaśnic tego bez obrazy go . ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...