Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadlem na dosc ciekawy pomysl ktory urozmaici troszke server.

Chodzi tutaj o misje biologa z tego tematu.

http://www.mpcforum.pl/topic/301120-questanaliza-biologa-30-80lvl-edit-by-flexior/

Oczywiscie wymagany level mozna zmienic, tak samo jak czas oddawania np co godzine. Proponuje zrobic zeby od 105 lvl a reszte misji co 10 lvl i np ostatnie certy na 180 lvl i troszke większą nagrode. Co wy na to ??

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

17.00 - 23.00 Poniedzialek

17.00 - 23.00 Wtorek

17.00 - 23.00 Sroda

17.00 - 23.00 Czwartek

16.00 - 24.00 Piatek

11.00 - 24.00 Sobota

11.00 - 23.00 Niedziela

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Zgadzam się z Reiden , przesadzacie , każdy ma swoje życie , i nie jest to tak że VooFY czeka aż do 17.00 aż wybije punkt aby odpalić . Ma wiele spraw na głowie , ma 17 lat dopiero . Dajcie mu spokój jak odpali to będzie .

[GM]Panzer

Opublikowano

no czego [GA]VooFy nie whodzi na serv jest już 117:40 zal mi go ja kcę sie zarejestrować

"whodzi" "kcę" popracuj nad ortografią

Opublikowano

nie pouczaj mnie ja tylko mówię że powinien już na serv wejść chcemy sobie pograć chwile a ja muszę się zarejestrować dopiero

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ok ok!! ale co tak ostro no weś po prostu chcę sie zarejestrować na serv bo wydaje się fajny a ja bardzo chcę go wyprubować i spox jak za 20-30 min bedzie to ok.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Lewatywa

Może wkońcu się przymkniesz wszyscy mają dość wysłuchiwania tego co mówisz , widzisz wszystko co najgorsze , a jak VooFy odpali serwa czasami o 15.00 i jest do 20.00 wyskoczy na 1 godzine i potem jest do 24.00 widzisz w tym problem ,Ja nie . Ma swoje życie ,i w przeciwności do Ciebie nie sieddzi przed komputerem cały dzień. NO ale widze że po tylu postach nic to nie dało Ci do zrozumienia , więc sądze że i mój nic nie da , ale wart spróbować , wbić do głowy co jest grane .

Nikt się nie podlizuje , poprostu ludzie normalni to rozumieją, że ma coś ważnego do załatwienia .

Opublikowano

ej no teraz [GA]VooFy to już przesada miałeś być 20-30min a już mineło więcej i na co stworzyłeś ten serv żeby wszystkich oszukiwać weś sie do roboty i włoncz serv!!!!.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

żal mi cie lewatywa sam mówisz że wychodzisz wieczorkami do znajomych a teraz jest wieczór 18:20 to się dziwie co ty tu jeszcze robisz??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no i brawo ale [GA]VooFy to już na serio przesada miałeś już dawno wejść na serv a ty co kłamać tylko umiesz ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a czego ja niemoge się zarejestrować bo jest chyba jakiś błąd nieda sie wejść w rejestrację nie wyskakuje okno w kture wpisuje się swoje dane (login,hasło)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.144.53.100' (10060) in D:\xampp\htdocs\config.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Bł?d: Can't connect to MySQL server on '5.144.53.100' (10060)

takie coś pisze w rankingu yom10 players niewiem czy to ma coś z tamtym wsspólnego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...