Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczamy mistrzu VooFy , ale nie chodzi o to że jest Offline , tylko o to że nie podałes przyczyny , ja zrozumiem wszystko , ale jak wyłaczysz serwa napissz chociaż że off, o której wrócisz czy co ,bo ludzie nie wiedzą czy czekac na ONline czy iśc gdzie indziej. Uzasadnij swoją nieobecność . A będzie okej .

Pozdrawiam

Panzer

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rozumiem , ale to nie jest pierwsza taka sytuacja Ga , zawsze Ci siada net , no wątpie w to , jesli schodzisz z komputerao 20, a w publikacji pisze że powinien być ON o d 17 do 22 . To chociaż napiszże wychodzisz i że dzisiaj juz ON nie będzie albo będzie o tej godinie dopiero Bo potem siedze i czekam aż wrócisz, i nie chodzi o cierpliwość , poprostu warto uprzedzać . Tak samo jak byś się umówił z dziewczyna i byś nie poszedł , nie uprzedzjąc o tym . Chodzi o Informacje . Z pewnościa znajdziecie kolejne wytłumaczenie na to , więc nie ma sensu abym sie dalej spierał , poprostu będe czekac na Onnline ;P

Pozdrawiam

Panzer

Opublikowano

1. Podaj przykład gracza który został zbanowany za nic ?

2. A na jakim servie ludzie nie wyzywaja. Nie wiem czy jest dozwolone przeklinanie itd ale bany na chat leca

3. Co to znaczy ze nie da sie grac z jakiego powodu ?

4. Bzdury kazdy gm tylko gdy moze daje ludziom lvl . Jesli nie umiecie poczekać to dziekuje papa. Sam miałem postać i nie pisałem po lvl po 15min dostalem gdy gm przechodzil przez miasto

5. Gm na servie sa raczej ogarnieci. Może wyjatkiem jest tnt ktory wykorzystuje gma pod siebie

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

1. Ja

2. ...

3. Nieda sie grać nie z powodu lagów... z powodu graczy ... którzy tam grają.. nawet nie morzesz powiedzieć nie bij noobie bo [GM]Dii odrazu podleci...

4. ....

5. Tak ogarnięci są niektórzy tacy jak najlepszy GM xxVisien ... ale co do Dii po co on ma GM ... on tylko wyzywac umie i eq z navigata ma ... omg dobra narazie nie jestem u siebie w domu ..

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Znowu 21 i serwer off znowu informacji nie było .. Tak już od kilku dni jest codziennie ;/ Po co tu jest napisane że do 23 serw on .. niech chociaż będzie do 22 .. Ale nie tak już jest codziennie GA kończy koło 21 .. GA nie mam nic do Ciebie ale weź postaraj się to zmienić.. Albo powiedz że teraz już zawszę bedzię w tyg do 21...

0lkuszanin.png
Opublikowano

Zna ktos podobny serwer do tego tylko ze 24/7? Bo na tym grac sie nie da godzine dziennie :F

1321811443.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ ------------------- :)

Opublikowano

Musisz trafić bo tak 5 minutek jest on a później na 130 min off.

Moje pytanie nadal jest to samo... jak na spolszczeniach widzicie Królewskie Hwangi?

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

bez kitu jak nie masz czasu na prowadzenie serwa to przekaz go komus innemu bo sie marnuje moze ktos bedzie wlaczal na wiecej godzinek a ty zostaniesz zastepca bo to jest bez sensu zeby 1h dziennie serwer byl on to odstrasza ludzi :F

1321811443.png

NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ ------------------- :)

Opublikowano

Wimenn, prosiłem troche grzeczniej i z kulturą mimo że piszesz kropki , to i tak każdy wie o co chodzi .

DT nie jest potrzebne nie ma tam nic ciekawego . Podobają mi się na serwie eventy , np . Flagi OX . Super by było aby były zorganizwoane Flagi , [GM]XxVisien to dobrze robi ;D

Serw każdy wie że jest Fajny , tak jak wszyscy wiedzą że GA nie wywiązuje się z obowiązków . NO ale t noc strasznego , nic sie nie stanie .

Sądze że VooFy powinien znaleźć stałego Hostera .

Pozdrawiam

Panzer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...