Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak przyznaje się ze to robiłem jednak mam kilka ale...

Po 1 mówiłem Dii ze robie to po to ze chce dodac expa w moją gildjie żęby miała 20lv

Po 2 zrobiłem to specjalnie daleko od miasta żeby nie lagować

Po 3 nie wspomniałeś o tym że zanim zacząłem je przyzywać wywalałeś mnie z servera na inv

[GM]Sultan

Że niby ja Cie wywaliłem?? O nie nie, nie zniżam się do poziomu co poniektórych gm'ów, nie wiem w ogóle co tutaj niektóre osoby robią. Voofy zastanów się dobrze nad nimi bo od kiedy doszło tylu gm'ów ciągle coś jest z servem. Wczoraj jakiś kretyn wpisał shutdown'a, dzisiał ktoś usunoł handlarzy (to nie był reset). Ehhh server sie stacza coraz bardziej....

Opublikowano

Tak serwer off narazie ale chyba wiem czemu bo jak sie przechodzilo przez most w m1 jinno teleportowalo gdzies... moze chca to naprawic

Opublikowano

Tak serwer off narazie ale chyba wiem czemu bo jak sie przechodzilo przez most w m1 jinno teleportowalo gdzies... moze chca to naprawic

Być może. Mam nadzieję, że szybko zrobią ON. Albo przynajmniej, żeby dzisiaj jeszcze był ... ;/

Opublikowano

Taa, ZerOx jest zajebisty!

Oprocz tego, ze bezszczelnie przywłaszczył sobie moją modyfikacje strony i sprawa trafiła na policje to wszystko ok jasne -,-

AreaNaxter powraca ^^

Opublikowano

Witam,

Jestem graczem na serwerze HoooLyMT2 i według mnie ZerOx zasługuję naprawdę na range GM!

Według mnie jest bardzo i to bardzo pomocny na serwerze, przestrzega regulaminu, zawsze

odpowiada na twoje pytanie, zawsze jest na serwerze i naprawdę...

VooFy zastanów się nad tym...

Resztę GM'ów możesz wywalić, bo według mnie rzadko są na serwerze itd...

A ZerOx zasługuje na to!.Wywalając go z zespołu HoooLyMT2 tracisz część wspaniałego team'u.

Pozdrawiam Slowly!

Opublikowano

Taa, ZerOx jest zajebisty!

Oprocz tego, ze bezszczelnie przywłaszczył sobie moją modyfikacje strony i sprawa trafiła na policje to wszystko ok jasne -,-

Naxter, nie wiem czy je skopiował czy nie. Jeżeli tak to głupio postąpił nie pytając Cię o zdanie. Mi bardziej chodziło o to, ze on umie/potrafi pomóc graczowi, który go o coś pyta.

Opublikowano

Nikogo nie słucham, a poza tym nikomu GM'a nie będę usuwał bo i tak to nie ma sensu. Będzie tylko płacz.

Opublikowano

Więc tak z tej strony [GM]Fazer. Nie przeglądałem tego tematu od bardzo dawna bo nie miałem na to po prostu czasu z powodu sesji co za tym idzie na grę tym bardziej. Rzuciła mi się w oczy jedna wypowiedz

P.s wczoraj gdy napisalem czy jest Heavy ktos odpisal ze go niema bo niezasluguje na GM to ja wtedy napisalem "Jezeli heavy niezasluguje to ty tez" poczym aby ktos napisal ze mam bana od GMFa... Farciasha niebylo wiec to byl Fazer niewiem oco mu chodzilo mam nadzieje ze wytlumaczy to z Heavy

Po pierwsze nie znam GM Heavy. Na tym serwerze jest tak dużo GM'ów, a byłem zajęty, że nie miałem czasu na ich poznanie. Nic podobnego nie napisałem na temat żadnego GM. To jest jakaś paranoja zarzucanie komuś czego bezpodstawnie. No ale cóż w dzisiejszych czasach snucie teorii spiskowych to normalka.

k,NDA4NzYzNzgsNzU5NjA1,f,nevermore-logo.jpg

+Daj -

^^

Opublikowano

Ehhh.... A juz był finał turnieju pvp i off.....

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Odpalcie ;s

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

W Bytomiu wybuchła bomba atomowa dlatego off

Czekajcie spokojnie i nie spamujcie przyjdzie GA to włączy serwer. Jak trochę poczekacie to wam się nic nie stanie. Tak to już jest raz serwer on wcześniej a raz później.

Cierpliwi zostaną nagrodzeni.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Voofy jest juz , ale mi wyskakuje bład , a wam ?

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Opublikowano

off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...