Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to logowanie padlo bo mam caly czas zostaniesz polaczony z serverem

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś wpisał Shutdown nie wnikam ^^

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Pozdrawiam serdecznie [GM]Litr

Totalny ćwok...

Wmawia mi, że mam WH, którego nie mam...

Biegałem sobie w kółko podczas OX'a i mi wmówił, że mam WH...

Pozdrawiam serdecznie!

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ej co wy macie do Panzera ;/ ?

Jeden z najlepszych GMów na serwerze .. Zostawcie go w spokoju !!

Bardziej powinniśmy się zająć Dii .. Bo zaczyna trochę przesadzać i to trochę to jest w małym stopniu powiedziane .

Pozdrawiam

[GM]Heavy.

0lkuszanin.png
Opublikowano

Ej co wy macie do Panzera ;/ ?

Jeden z najlepszych GMów na serwerze .. Zostawcie go w spokoju !!

Bardziej powinniśmy się zająć Dii .. Bo zaczyna trochę przesadzać i to trochę to jest w małym stopniu powiedziane .

Pozdrawiam

[GM]Heavy.

Sry za dbl posta.

0lkuszanin.png
Opublikowano

Noix ja ślepy nie jestem widzę kto na wh leci podaj nick o ile nie ten sam co tu bo nie pamiętam żebym cie wywalał.

Joker może się szerzej wypowiesz? bo tez mogę napisać wywalcie Jokera z teamu

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

pierwsze 4 miejsca bicia na czas nieb śmierci:

1.WoWeekWojj - 1sek(skill)

2.MC - 1 sek(skill)

3.Dizonaur - 3 sek

4.Videl - 4 sek

Też popre moich kolegów.Co wy chcecie od Litra i Panzera.Litr jest spoko i mam do niego zaufanie a Panzer to jeden z jak dla mnie najlepszych GMów. Nie olewa graczy, pomaga w eventach i jako jeden z nielicznych nie zapomina o innych królestwach niż niebiescy.Nie rozumiem jak można ich chcieć wywalić.

[GM]Sultan

Opublikowano

Balci okazał się bardo nieodpowiedzialny... nie dostanie na 100% posady na Cavii ba, wręcz bana IP dostanie

Btw. dyskusje co do GMów prowadzimy na forum!

[sGM]Naxter

AreaNaxter powraca ^^

Opublikowano

Up... Ja tego nie napisalem. Byl jeszcze Fazer czy jak on tam ma.

Co do serwa. Sytuacja robi sie na prawdę bardzo nie zręczna i dosyc dziwna. Jesteście jednym team'em. Powinniście siebie traktować jak przyjaciół, a wy się zachowujecie jak najgorsi wrogowie. Zastanówcie się nad sobą bo przez to, że wy się kłócicie cierpią na tym graczem, a chyba oni są najważniejsi prawda??

Opublikowano

Wkoncu VooFy zauwazyles ze Dii rzadzi serwerem jak GA rozkazuje kazdemu i kazdym trzesie. Mysle ze niepowinniscie tak pisac "moim zdaniem najlepszy gm to... A najgorszy to... Wyzuccie tego GM ..." to ich aby dzieli w teamie. Ale mysle ze ta barykadą ktora rozdziela Team jest Dii.

P.s wczoraj gdy napisalem czy jest Heavy ktos odpisal ze go niema bo niezasluguje na GM to ja wtedy napisalem "Jezeli heavy niezasluguje to ty tez" poczym aby ktos napisal ze mam bana od GMFa... Farciasha niebylo wiec to byl Fazer niewiem oco mu chodzilo mam nadzieje ze wytlumaczy to z Heavy

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Noto, daj - -------------------->>>>>

Opublikowano

Nie są↑dzicie, że trochę dużo jest GM`ów?? Już nie przyjmujcie nikogo bo będzie chaos.

Ponawiam pytanie...

Czemu OFF? Miało być do 24..

Opublikowano

Tak przyznaje się ze to robiłem jednak mam kilka ale...

Po 1 mówiłem Dii ze robie to po to ze chce dodac expa w moją gildjie żęby miała 20lv

Po 2 zrobiłem to specjalnie daleko od miasta żeby nie lagować

Po 3 nie wspomniałeś o tym że zanim zacząłem je przyzywać wywalałeś mnie z servera na inv

[GM]Sultan

Opublikowano

Wiem, ze nie powinienem się wtrącać w sprawy serwera, ponieważ już tutaj nie jestem GMem, ale ZerOx zasługuje na tą posadę. Nie wiem czemu chcesz go wyrzucić, pomaga graczom, jest miły oraz aktywny. - To jest tylko moje zdanie, ale zrobisz co będziesz chciał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...