Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoVer nie rozumiem cie. To ze jestem znany to od razu musze wyleciec ? Ciekawe co miałbym o tobie napisać bo jedyne z czym mi sie kojarzysz to zazdrość o wszystko. Nie potrafisz zrozumieć ze kilku graczy dostało GMa i według mnie wszyscy dobrze się spisują choć miałbym zastrzeżenia do 1 ponieważ jeszcze go ani razu nie widziałem. Jak widzisz ty masz GMa Dii SGMa. Czyzbys mu zazdroscil ? Na to wygląda ponieważ piszesz ze jeśli jakiś Gm was straszy itd to zeby tobie pisać i wyleci. Nie wszystko od Ciebie zależy. Ja wiem za co gracze mnie nie lubia. Mam podobna sytuacje co Dii. Poprostu gracze myślą ze jak wejdę to od razu im narobię eventow. A ja eventy robie rzadko i raczej jak ktoś pyta mowie ze nie zrobię. Czemu ? Bo wedlug mnie nie ma sensu robić event jak co kilka minut dosłownie jakis OX sie odpala.

Sram na wasze "+" i "-"

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie weźcie się już wszyscy uspokójcie .. Cały czas są kłótnie i spory .. ;/ .

Gadanie typu "nowy team", "stary team" JESTEŚMY TERAZ JEDNYM TEAMEM i nie ma stary czy nowy .. Więc Ci co mają trochę dłużej GMa ogarnijcie trochę bo wcale nie macie racji .. Co np do Panzera.. Panzer był znany jako gracz .. teraz jest GMem .. Ale jest jednym z najlepszych GMów na serwie .. Pomaga graczom, odpisuje na pytania i wszystko. Ja tak samo mam nie raz po 20 pytań na raz ale na wszystkie odpisuje i nie olewam graczy. Bo powtórze to już któryś raz bycie GMem to nie zabawa. Hmm.. Co do Dii bo tutaj jego sprawa.. osobiście nic do niego nie mam.. Ale nie powiem bo nie raz słyszałem skargi na niego że lata zabija graczy, nie pomaga nie odpisuje, wyręcza się innymi GMami żeby lvl komuś dali, ja tak słyszę od graczy lub od GMów czasem.. I z tego co zauważyłem to za nim stoją głównie ludzie z jego paczki i ze "starego" teamu. Bo nowi gracze bądź mniej znani to nie wszyscy tak są za nim. Ale skończmy już ten temat, niech nikt się nie wymądrza i nie obraża graczy.. Ja niewiem co wy do Nica macie. Ja go lubię bo można z nim pogadać i jest spoko. Ale weźcie już dajcie na wstrzymanie i nie kłóćcie sę tu cały czas i na serwerze też.. Porozmawiamy w sobotę bądź w niedziele jak to VooFy powiedział. A teraz zakończcie już spory...

PS. Każdy może napisać kto jego zdaniem powinien zostać z GMów ja też mogę ale nie będe tego robił, jeśli VooFy by się mnie zapytał to mu odpowiem.

Pozdrawiam

[GM]Heavy

0lkuszanin.png
Opublikowano

Panzer jeśli chcesz ja mogę odejść z teamu, cenię ten serwer, ale jak dojdzie jeszcze kilku GM'ów to na prawdę będzie to przesada.

Dii ja zazdrosny o SGM ?? Ahahaha, dobre. Mam być zazdrosny, bo ty masz w nick'u [sGM], a ja [GM] Nie no spoko.

VooFy po tylu miesiącach bycia GMem na tym serwie powinienem mnie znać najlepiej z tych wszystkich, ale widzę, że nawet ty mnie olewasz. Rozważę swoją wcześniejszą myśl czy opłaca się nadal być tu GM'em. Na razie będę funkcjonował jak reszta, czyli udzielał pomocy innym.

VooFy mikro mi nie działa.

@Edit

Kończę grę na HoooLy, ponieważ irytują mnie poniższe osoby:

Dii, Panzer, Krzychu, Sultan.

Osoby, które ceniłem i nadal cenię:

OnlyEnglish, Farciash, Joker, Fazer, SySy, VooFy, tntmaxlol, Reiden, Videl, Heavy.

Żegnam i Życzę Miłej gry. VooFy dzięki, że dałeś mi szansę te kilka miesięcy temu, ale jak widzisz mój czas na serwerze dobiega końca, bo mam samych wrogów na serwie. Jeszcze raz Żegnam.

Opublikowano

VooFy ten post z ss nic ci nieuswiadomil? Wystawilem ss na forum mam ci jeszcze na gg to samo wysylac?

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Noto, daj - -------------------->>>>>

Opublikowano

Nom tez mam błąd...

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Server jest pro co wy pierprzycie ^^

Ttylko malo eventów ;P

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Witam

Po 1 przepraszam za długą nie obecność miałem problemy z kompem

Po 2 chciałem powiedzieć cos na temat [sGM]Dii

Otóż załoze się ze Panzer pamięta kiedy to na turnieju PVP podczas walki Nice2 z DiiDii, DiiDii najpierw miał do mnie wonty że walczy z nice po czym po przegranej walcze wbił na [sGM]Dii i zaczął wygrażać Nice2 że dostanie bana bo już mu od dawna podpada.Wiem że Nice2 nic nie zrobił oprócz walki. [sGM]Dii przerwał turniej ignorując mnie i Panzera(broniliśmy Nice2). Totalnie olewając prośby żeby przestał bo przerwał turniej i nie zwracając uwagi na to co odpisuje Nice2.

Nie wiem Dii czy czujesz sie lepszy od innych graczy czy sądzisz ze ranga [sGM]daje all uprawnieia nawet to grożenia graczą za to że przegrałeś walke.GM powinien pomagac a nie wyzywać i grozić. Nie dziwie się że tak dużo osób mowi że nadajesz sie do wyrzucenia.Jak pisałem do ciebie kiedy jeszcze nie byłem GM z postaci 2 żebyś dał mi lv to też mnie ignorowałeś.I nie pouczaj mnie i Panzera co mamy robić bo też to czasami robisz.

z poszanowaniem

[GM]Sultan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...