Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje bardzo ktos mi zbanowal postac 255lvl.Tyle grania i po h** to

No co ty gadasz ? ;/ Wiesz kto ci zbanowal i za co ??

Pozdro ;/

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem kto ale mu podziękuje za strate 4000 minut . Konto prawdopodobnie odzyskam

P.S Do tego mam cofnięty lvl z 255 na 125

Opublikowano

Nie wiem kto ale mu podziękuje za strate 4000 minut . Konto prawdopodobnie odzyskam

P.S Do tego mam cofnięty lvl z 255 na 125

Przecież tak nie powinno być ... co to za GM-y jak się pytam ? Oni mają chyba pomagać a nie banować konta za nic... VooFy powinien zrobić z tym jak najszybciej porządek, teraz moim zdaniem na serwerze jest zbyt dużo GM-ów którzy się tylko bawią serwerem... Nie zdarzymy mrugnąć okiem a serwer może być zbugowany...

Proszę VooFiego oto by zrobił z tym porządek i wyjaśnił sprawę związaną za banowanie kont za nic i też żeby sprawdził co niektórych GM-ów którzy nie pomagają a bawią się serwerem, tak jak pisałem... lada chwila mogą zbugować serwer i zostaną nici z serwa.

Pozdrawiam

Opublikowano

Up. Dla twojej wiadomosci nikt inny po za mna i voofym nie ma mozliwosci banowania. Chyba,ze byl jakis wlam do bazy. Nie wiem.

Opublikowano

Ten Aryfi czy jak mu tam to jest noob, wyzywa GMów to jest surek 255lv , siedzi w m1 podchodzi do GM i mu zarzuca zła prace, to jak ma bana nie dostac ???

Za nic , oczywiscie idealny jestes .

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

wiem robie to ale pisze takie cos:

Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jak sie to robi??

bo ściągnołem sobie tego metka i zarejestrowałem sie w forum i co teraz czy wystarczy sie zarejestrować w forum czy też w stronie głuwnej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

szajnkun nie zawsze serwer jest ONlone wtedy kiedy chcemy, jak widać VooFy ma coś ważnego do załatwienia.

Opublikowano

AyreFik ja Ci dałem bana, nie wiem z jakiej racji Ty masz 255lv, może mi to wytłumaczysz??

VooFy on po prostu wbił ten lvl tak samo jak Ja. Ścigaliśmy się z ayre kto pierwszy wbije 255lvl. Mi się udało pierwszemu ale ayre był tuz za mną. Wbił lvl chyba nawet w ten sam dzien co ja a było to juz pare tyg temu. Mogę cie zapewnić ze zdobył lvl uczciwie.

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Musisz poszukać, na poprzedniej stronie RampAge napisał sieci, które wyczyścił.

Opublikowano

Sieci od Hoooly21 Po Hoooly51 sa wolne.

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Witajcie, piszę z telefonu, niestety nie uda mi się dotrzeć do 21:00, a może i nawet do 22:00. Wybaczcie mi to, po 22 będę na pewno i wtedy postaram się załączyć, chodź nie wiem czy będzie po co. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...