Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj odbył się również drugi "Konkurs PvP " . A o to jego wyniki :

1 miejsce - Litr

2 miejsce - AyreFik

3 miejsce- Nice2

4 miejsce- Heavy

Tej 4 gratuluje wygranej . I zachęcam do brania udziału w następnych eventach .

Pozdrawiam

[GM]Panzer

P.S nie moge wbić na serwer mam bład połaczenia z serwerem .

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam was po długiej przerwie (ban za powiedzenie tego co sadze o schittset czy jak on sie tam wabi). Zapraszam na server i pozdrawiam. [GF]SySy.

Ps. W razie pytań lub problemów piszcie na gg, postaram sie pomów. 9182090

Opublikowano

Czy rekrutacja na GM jest on-line jeszcze? Chciałbym złożyć podanie. I mam prośbę, o skasowanie konta: Kubixiorek oraz postaci: KubiX ^^

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Serwer ON!

Wyczyściłem sieci : hoooly41 oraz hoooly42

Do teamu dochodzą nowe osoby, ostatnie już:

OnlyEnglish

Litr

Heavy

ProBoszcz

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Teraz i ty mozesz zostac GM!!! Niektórych GM widze pierwszy raz zeby grali na serwie. GM ma zostac kazdy kto siedzi pól dnia przed monitorem a 0 doświadczenia to ja chyba podziękuje

Opublikowano

Masz racje za dużo nas , nie wszyscy maja tyle doświadczenia , ale to wyjdzie w praniu kto co potrafi ,co organizuje.

I sądze że Ci co nic nie będa robić wylecą z teamu ;D

Pozdrawiam

[GM]Panzer

Opublikowano

Kurde tak żałuję ze nie złożyłem podania, poświęcam grze dziennie okolo 4h i kurde nic nie wiedziałem ahhh :/

83d7f334f89548cf9672ea6cac80fd61.0.gif747f73f3f8544a1b8ccd150f44895d1d.0.gife2adabb9ecf8482387817df506b6247f.0.gif3e24ea8d454142c5b4a7358e8854d224.0.gif0c6a0c1b5d0044aca4197cb212dbdc55.0.gif

beztytuujzi.png

Noto, daj - -------------------->>>>>

Opublikowano

Kicklo mnie z servera i mam tera zostaniesz połączony z serverem ....

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

No potwierdzam. Gm troche za duzo lepiej ich wymienic na jakis ogarnietych i znajacych sie na reczy. Bo nie problem w ciula zrobic ze sie umie a gowno potem z tego jest. Tez strasza banem. Jest pare GM ktorzy naprawde pomoga a inni tylko pisza..nie moge lub w ogole NIE i nic wiecej. I tak z reszta wiekszosc nie odpisuje. MA to gleboko w dupie

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Nie martwcie się, oni tylko na test (oby). Piszcie do zaufanych GM:

• [GM]Farciash
  • [sGM]Dii
  • [GM]NISSER
  • [GM]LoVeR
  • [GM]Reiden

Jeśli o kimś zapomiałem to sory, napisałem takich co najczęściej są On-Line

PS

Sądząc po dzisiejszym incydencie z metinami w M1 i tym , że (dwóch) GM (nowych) nie potrafi wpisać /purge , to od razu nachodzi pytanie: "Kto mu dał GM ?". Oczywiście rozumiem VooFiego, że chciał nowych GM i na szczęście jak napisałem , są oni na TEST.

BTW

Serwer już ON

Pozdrawiam [GM]NISSER

newsygnaramka.png
Opublikowano

Nisser proszę, nie faworyzuj mnie. Może pomagam graczom, ale nie jestem święty. Zdarzy się, że nie odpiszę, ale to z nerwów.

Chciałbym przeprosić wszystkich GMów i graczy za moje wczorajsze zachowanie, byłem trochę zirytowany po pewnej sprawie i strasznie bolała mnie głowa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzisiaj zrobiłem zawody w ubijaniu niebieskiej śmierci na czas

Tak przedstawiają się wyniki :

1.Sebx1 - 15 sek

2.Maxior - 18 sek

3.Br3Kr - 19 sek

4.NixxxWP - 23 sek

5.niedoceniona - 25 sek

6.LoveReggea - 28sek

7.VipAshley - 37sek

8.NiinjitSUJ - 1,17min

Jeśli ktoś nie dostał nagrody(lv i pieczęci) to przepraszam i proszę napisać na moją postać w godzinach wieczornych

[GM]Sultan

Opublikowano

Nisser zapomniałeś o mnie!;pp Bo ja ciągle odpisuje. Tylko nieraz wolno, bo mam zawalony cały Monitor wiadomościami;] I jestem długo na serwerze;p

Pozdrawiam [sGM]ZerOx

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Ehh.. To jest tak.. w ciągu tych dwóch dni pojawiło się 6 nowych GMów wczoraj 2 dziś 4.. I to nie oznacza że wszyscy nowi są nie ogarnięci, że nie pomagają nie odpisują. Bo faktycznie coś jest na rzeczy bo dzisiaj któryś nowi puszczali metiny po m1, stunowali graczy i to nie jest fair. Bo bycie GM to nie zabawa to obowiązek. A nie że szpan bo ja mam GM to moge wszystko.. tak nie jest. Ja mam GM od dzisiaj i odrazu jak tylko dostałem to wszyscy gracze którzy do mnie piszą to każdemu odpowiadam.. Nawet po kilka razy na pytania "Skąd masz GM bo też bym chciał" .. zawsze mówię rekrutacja. Ale daje również lvl, zrobiłem już dziś event wraz z pomocą [GM]Panzera i [GM]Litra. I naprawdę staram się dawać z siebie wszystko, więc to nie jest tak że każdy z nowych GMów jest nie ogarnięty i nie pomaga.. Bo jesteśmy nowi i jest paru ogarniętych i jest kilku nie ogarniętych. Ale to jeszcze wyjdzie wszystko przez te kilka dni.. I to że jesteśmy nowi to nie oznacza że musicię się wywyższać(mówię do starych GMów) bo można mieć do was zaufanie.. myślę że do tych kilku ogarniętych nowych GMów też po kilku dniach lepiej się ich pozna i będzie wiedzieć kto się nadaje a kto nie.

Dziękuje za uwagę i pozdrawiam

[GM]Heavy

PS. Wyniki dzisiejszego konkursu PVP

1. Torune

2. TigeR

3. Sieera

4. ProNinjaDagg

0lkuszanin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...