Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

50%.......a co do turbocheata to powiem tak ,że ludzie którzy grają dla topki a nie dla przyjemności są dziwni:D

@@Down jak masz to gówno zwane Avastem to się nie dziw ,że Ci wirus wyskakuje

@@Edit chyba Tenma wrócił bo forum już on i na stronce mniej napisów o bazie danych.

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć co to za priv bo tyle spamu tu jeszcze nie widzialem:D

Jest to prywatny hard server założony przez byłego GM-a Merkona

Na serwie: Nowa fabuła,questy,itemy,mapy itp.itd.

@@Down i dobrze będzie mniej noobów:) 80% już

Opublikowano

Moim znadniem server bd powoli stawal na nogi i bd dobrze ... Zaczne coraz wiecej ludzi grac

bez reflików

Opublikowano

Ja bd czekał na server w ogóle fajnie sie gra ,mało nooboW i duzo fajnych ludzi mozna poznać ^^

bez reflików

Opublikowano

Serwer jest dobry, powiedziałbym idealny- gdyby nie te wszystkie pierdoły z Bugami itp. Ten "EvoniS" przyciągnął mnie do metina po rocznej przerwie, ale jak widać raczej nie na długo... Grałem może 3h na serwerze, ostro mnie wciągnęło, ale co z tego? Pograłbym na tym serwie jeszcze trochę, więc mam nadzieję że Merkon z chłopakami coś zdziałają.

PS. Według mnie najlepszym wyjściem z zaistniałej sytuacji byłby reset wszystkich postaci.

Koniec konta.

Opublikowano

Nie, nie, nie, i jeszcze raz NIE!

Ma nie reset postaci, pomysl, ile my tutaj juz gramy, te nocki itp. jeszcze itemki z is, zanim napiszesz, pomysl! :/

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

Chyba was powaliło z restem postaci. Ja przesiedziałem 10 godz, a są tacy co przesiedzieli ponad 20. Dużo osób wykupiło też IS.

Opublikowano

51lvl w ciagu 2 dni jestes w stanie dogonic... Ciesz sie gra a nie topka...

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Powtarzam- KTO KAZAŁ IM KUPOWAĆ ITEMKI W IS'sie NA NOWO POWSTAŁYM PRIVIE ??? Na pewno nie ja. Ich wybór, to i ich strata.

Koniec konta.

Opublikowano

@up to co może będziemy grać jaki nigdy nic? Cała topka wbiła lv na bugu ,a ja teraz mam nocki zarywać ,żeby w ogóle ich dogonić? Jeżeli nic z tym nie zrobią to wiesz co? Wyjebane

Opublikowano

Omg.. ale Ty jestes ulomny, ale juz ku*** kupili i co maja zrobic? Przeciez nie zresetuja i nic im nie oddadza, pomysl czlowieku!

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

Powtarzam- KTO KAZAŁ IM KUPOWAĆ ITEMKI W IS'sie NA NOWO POWSTAŁYM PRIVIE ??? Na pewno nie ja. Ich wybór, to i ich strata.

Merkon mówił na chacie ze is działa i liczy na hojne zakupy...

bez reflików

Opublikowano

@Seb3kkk

Jeżeli nie jesteś w stanie zrozumieć w języku polskim przełożę wypowiedź na twój-

Chuj mnie obchodzi co zrobią z ich pierdoloną kasą... dla mnie mogą się nią nawet podetrzeć po sraniu. Ja nie wpierdalam kasy w byle serwer który dopiero co odpalił. Nie moja wina że są ludzie tak pojebani żeby wpierdalać kasę we wszystko co tylko ruszy. Jebie mnie twoja opinia, bo jestem pewien że sam przejebałeś na serwer chajs. A co jak serwer w ogóle nie ruszy ??? O tym kurwa nie pomyślałeś co ??

Dziękuję bogu że są ludzie bardziej rozumni od tego pana. Możesz mi wierzyć, nie ma w żadnym języku słowa wyrażającego twoją głupotę.

Koniec konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...