Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. Nie starajcie sie server nie ruszy xdd. ;p Pozdro dla.

-sasor

-zua

-mafija

-belmond

-kali

-flow

wujek

i reszte ekipy ;DDD

Chuj mnie wasz + i Chuj mnie wasz - wazne zeby ktos to przeczytal ;]

gandalfv.jpg

Opublikowano

Powiem tak ja na tym serverze nie gram ani nie bendę juz grał 2 eveyne Teraz Onyxia wyszła to tam jechać bende Pzdr od xArcherx

Opublikowano

Merkon mówi dziś wieczorem i , że dużo pracy czyli będziemy mogli grać za tydzień ;D

PejoX

etinpl-1290443591-U11396.gif

Zbieram - :DNarazie maluuuuuuuuutko postów :X

Opublikowano

Naprawde widze ze ostatnie 3/4 strony to glownie wypowiedzi chorych osob. Jestescie z teamu tego serwera ze zapowiadacie ze serwer nie ruszy? Naprawde nasrane w glowach macie i pochodzicie z patologicznych rodzin skoro macie czas 24 godziny do wszystkiego to tak stwierdzam. Tenma poza serwerem musi chodzic do '' szkoly '' polowa nie wie co to jest bo albo mieszkaja na ulicy i graja w kawiarenkach albo skonczyli szkole na poziomie gimnazjum i nie chodza i mysla ze kazdy tak robi. To ze macie ferie nie znaczy ze kazdy je ma. Tenma jak bedzie miec czas to naprawi to co zepsute. Powiedzcie jakim prawem mowicie ze serwer nie ruszy? Bo to smiech... Gowniarz/kretyn/idiota bedzie mowic ze serwer nie ruszy tylko dlatego ze tenma jest w szkole i nie siedzi 24/7 przy serwerze tak? Polecam troche pomyslec i sie klepnac w ten pusty kanciaty leb... Polowe zamiast mozgow ma lagongosy i ich myslenie mnie raczej nie dziwi. Skoro nie chcecie tu grac to wypier**** gdziekolwiek ale nie piszcie ze serwer nie ruszy bo to nie prawda...

Opublikowano

nie porownujcie Evanye z Evonisem ze Evanye padl to nie znaczy ze ten serwer tez tak padnie, Merkon sie stara niestety nie siedzi 24/7 bo nie jest on robotem tak samo tenma. Wy myslicie ze naprawienie bugow to kilka min roboty, powiem wam ze sie mylicie. Ten wasz spam liczy 168 stron z czego 140 to sprawy ktore nie dotycza serwera.Nie podoba wam sie serwer to nikt wam nie kaze na nim grac jest wiele innych serwerow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...