Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EvoniS moim zdaniem Padł! Nic nie robią ze stroną i serverem a merkon specjalnie nie wchodzi na forum.

A moze jest w szkole? Nie pomyslales o tym? Nie kazdy ma czas siedziec 24/7 przy serwerze. Wroci to napewno da jakies info... I nie wierze ze 5 miesiecy pracy przez 1 blad pojdzie na marne =)) Mysle ze sie nie poddadza ;]

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie to już nie obchodzi czy serwer będzie ON, tak czy inaczej idę na s26.

Zapraszam ;]

A kiedy startuje s26 ? :>

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

Off trwa już około 19h... mam nadzieję, że administracja da jakiś "rew" za to ;x

5428180936970289905.png

Opublikowano

Zgadzam się z MakYsem że nie po to tyle pracowali ,żeby teraz to olać...myślę że naprawią serwa i będzie stał długo,długo...trzeba tylko cierpliwie poczekać.

Opublikowano

s26 ponoc w polowie Lutego wyjdzie jakos.. bo moi kumple ida na niego maja juz po 2k sm:P moze pojde z nimi zobaczymy jak to bedzie

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Ja bym im radził, dopracować serwa do perfekcji i za 2 tygodznie go wypuścić.

I tak są małe lvl póki co.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Acha fajnie niedojz ze na caly dzien wylonczyli to dzisiaj nie mam czekam do 3r

a i jeszcze cala strona im sie zje nie maja szczęscja do tego serva

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Można prosić o szczegóły co poszło nie tak? Przecież wszystko ładnie działało ;/

5428180936970289905.png

Opublikowano

Hmm powiem tak Merkon nic nie zrobi i poczeka na Tenme i jak on wroci ze szkoly to wtedy to zrobi .Moim zdaniem serv bedzie "on" o 17-20 .Wszyscy piszecie Nevrast a zobaczcie ile on stal na hamachi ? Potem 3 czy tam 5 miesiecy off ? Onyxia to bedzie serv 4fun pogracie 5h a potem ludzie beda stac w m1 i tyle z gry . Ja dosc sporo czasu czekalem na jakiegos dobrego harda wiec 24h czy tam 2-5 dni czekania na serva mnie nie zbawi ;*.

42421797.jpg

Opublikowano

Dobra włączcie go ... ale niech już będzie dobrze zrobiony .. bo szkoda mi grać na serwerze który pochodzi 3 dni stracę czas i nic z tego nie będę miał ,wiem mógłbym iść na PL ale wole ogarnąć tak dobrego prirwa

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Mój boże... Ludzie Merkon i ca la reszta ekipy to tylko ludzie... To że serwer miał być idealny, nie znaczy że musiało tak wyjść. Ja mimo, że z niecierpliwością czekałem za pierwszym razem gdy otwarcia się przesuwało, to mi minęło gdy zobaczyłem niektóre questy i zmienione tekstury. Wg. nie warto czekać i tydzień.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wow że wogóle sie wysilił i jakis bleef puścił . Normalnie Z00nK że po takim czasie raczył napisać 2 zdania . Potwierdzam info ze jedynie ktoś co coś tam robi to Tenma i ZuyPan , bo fifolski już nie raczy odp. na sms a mieli służyć pomocą 24h . Ja głupi byłem i wczoraj załadowałem Sm ale naszczęście za malutką kwote i teraz wiem że ten server ani grosza nie jest warty .

2jrz14.jpg
Opublikowano

Merkon, mamy uwierzyć że serwer będzie wieczorem??

zawsze podobne kity wciskasz...

o 24.00 będzie info, że nie dasz rady, no ale cóż poczekam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...