Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można mi jednym zdaniem streścić co się dzieje z Evonisem??

Dzisiaj jak zaglądałem na strone to było pełno błędów, a teraz jest czysta, to już koniec czy co??

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem krotko... Team EvoniS leci "poprostu w Chuja" . Nie dają żadnych informacji kiedy będzie ten server gotowy do gry ma niby Dziś byc owszem może byc bo jeszcze nie ma końca dnia jeszcze mamy nie całe 2 godziny, ale wątpię w to żeby dziś włączyli tego serva. Zawiodłem sie strasznie na tym serwerze i na Team'ie tyle czekania i gry poświęconej poszło w błoto...

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

co jak co ale serwery powinny startowac gotowe bez zarzutów ... no ale jak wiadomo opoznienie bywaja nawet na Pl'u ;]

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Wkurwiac mnie to zaczyna.. nie nawidze tego zwrotu ale tylko on pasuje.. NIE PODOBA SIE TO KURWA NIE GRAJ.. dziekuje dobranoc.

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Mam pytanie , dodanie i zmiana bonow gdzies dropia ? czy tylko IS ?

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Thx .

@UP

No bo serw off ??

Podobno jutro ma być wszystko ok

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Server Taki SObie....

Ale coz kazdy ma inne poglady ;0

Oceniles 10 serwerow na dodatek nic o nich nie wiedzac. Niektorzy ludzie interesuja sie serwerami od miesiecy a ty wbijasz we wszystkie tematy i piszesz '' spoko '' '' wporzo '' '' handlarze '' '' taki sobie '' polecam ogarnac bo jezeli bedziesz nabijac posty na marnych wypowiedziach to predzej wylecisz z tego forum niz tutaj przybyles. Czekam na jakas dluzsza wypowiedz nt. jakiegos serwera z twojej strony chociaz watpie aby taka sie pojawila bo poza ocenianiem serwerow o ktorych nic nie wiesz to niestety nic nie wnosisz do tematow.

@Topic : Serwer prawdopodobnie rusza jutro wiec scorpions wypij 15 kubków kawy i jedziesz do 100lvl-a w 4 dni .

Opublikowano

napisali że dzisiaj ruszy, ale na razie nie widzę różnicy jeśli chodzi o stronę, forum, status na cliencie a już jest 10.00

*DOWN

I bardzo dobrze, bo :

- mniej neo

- mniej spamu

- więcej miejsc do expienia

- mniej cheaterów

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...