Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Debile jak markona nie ma w teamie? Przeciez on stworzył ten server wydał dużo kasy i czasu... A tu takie dziecko wejdzie (alchemik1) i wymyślone głupoty gada bo chce być fajny...

bez reflików

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież on kłamie, ja go nawet nie znam ; o

Nie ma go w teamie i nie będzie...

Server odpalimy jeszcze dziś. Napiszę tu jak będziemy gotowi...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Merkon na serwerze bedzie malo ludzi... ty pewnie o tym nie wiesz ja poczekam na niego do dzis bo sie naczekalem i siedze na mpc i czytam i czytam jak inni mam nadzieje ze przed wieczorem se popykam..

Opublikowano

On juz ma "gowno" do gadania co do serwera ...

ZAMKNIJCIE TO !!

i merkon nie dal nic kasy na serwer bo ma sponsora tego co ja a to ze zrobil sponsora w chuja to ma pecha

ban.gif

Opublikowano

ja jeszcze dzis poczekam jak dzis on nie bedzie to nie bede tracil czasu na samo czekanie ;p moze i dzis bedzie on zobaczymy

Opublikowano

alchemik1 a jaki ten serwer robisz? Evonis czy nówkę ? Jakie raty jak nowy o_O?

*Evonis jest "NORM" czyli alchemik jest w Teamie? Sory nie rozumie czegoś?

Merkon napisał że nie jest w Teamie, alchemik napisał że zaraz włączy i jest włączony chociaż 2 minuty temu było off

sygnanu.jpg

Opublikowano

Raczej merkon nie jest wylecial mogli nie robic w chuja sponsora ... serwer jest w ruchu caly czas bo robie z nim bedzie jak w zapowiedzi lecz pod moja opieka

ban.gif

Opublikowano

No nic zaczekamy ale Merkon jeśli nie jesteś pewien nie informuj nas błędnie.Jeśli coś pujdzie nie tak to pisz na mpc !

Metin 4Ever !

Opublikowano

Heh nie gram tutaj (zrazilem sie Evenye) a tak swoja droga to jak dalej team mpc bedzie robil serwy to sam kokosz zostanie... ;d

Back to BF3...

Opublikowano

Czy ty człowieku jesteś normalny? : o

To jest mój projekt i nikt od tak mi go nie weźmie, to śmieszne. To, że jesteś kolegą naszego sponsora to nic nie znaczy misiek.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Merkon skoro juz cos tutaj napisales to napisz kiedy bedzie serv online i czy w ogole bedzie ...

Bedzie jak bedzie . Napisal ze dzis odpala ^^ / a tak wgl to mnie minusujcie : ) Jak tak bardzo chcecie .

Opublikowano

Merkon my tu czas tracimy 24/7 na mpc czytamy,czekamy na twoja odp a ty chcociaz nie klam i poinformuj nas o dobrych i zlych wiesciach...

Opublikowano

Ja już nie ogarniam tej sprawy z alchemikiem ...Merkon pogadaj ze sponsorem niech on CI to wyjaśni....czekam dalej na serwa mam nadzieje ze ruszy juz dzisiaj i nie bedzie ciagle off.

Edit za co te minusy neo?

@@Edit x2 strona i forum działa...myślę ,że niedługo start;))

Opublikowano

Alchemik1, zrób SS jak jesteś na dedyku - pliki serwerowe a nie będziesz wciskał kit a i tak pewnie nic nie robisz tylko spamujesz. Jak inaczej to nazwać jak cały czas tu jesteś?

( Proszę o SS'a a Merkon oceni czy to dedyk Evonis )

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...