Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up to co może będziemy grać jaki nigdy nic? Cała topka wbiła lv na bugu ,a ja teraz mam nocki zarywać ,żeby w ogóle ich dogonić? Jeżeli nic z tym nie zrobią to wiesz co? Wyjebane

Bugu nie bylo np ja jestem top4 a expilem sam z bufkiem wiec nie pierdol!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi sie nie podoba ... Gdy sie loguje na stronie pisze ze Konto nie istnieje... ;f

bez reflików

Opublikowano

@up to co może będziemy grać jaki nigdy nic? Cała topka wbiła lv na bugu ,a ja teraz mam nocki zarywać ,żeby w ogóle ich dogonić? Jeżeli nic z tym nie zrobią to wiesz co? Wyjebane

Sory bardzo ja nie jechałem na bugu a trzymałęm się cały czas w top10 poszedłem spać i spadłem do chyba 15 pozycji. Pozdrawiam Browar

Opublikowano

Co, kurwa, teraz topka ma cierpieć temu że bug był? To co mieli robić jak nie expic? Mieli nie expić temu ze był bug? I czekać aż go usuną?

Naprawdę, wypowiedzi niektórych osób są żałosne. Ktoś sobie źle wystartował i teraz chce resetu.

Wszystkich trzeźwo myślących pozdrawiam.

Klaudiusz23

Opublikowano

Bugu nie bylo np ja jestem top4 a expilem sam z bufkiem wiec nie pierdol!

Chyba na 1hk bo na BO cie nie widziałem... A w v1/2 od 30+ byś rady nie dał...

bez reflików

Opublikowano

Krolevsky, każdy mógł używać tego buga, nikt nikomu nie zabraniał. Tylko ze trzeba było mieć taki lvl, żeby dać rade na BO. Może ty nie masz i temu chcesz od nowa.

Opublikowano

@Seb3kkk

Jeżeli nie jesteś w stanie zrozumieć w języku polskim przełożę wypowiedź na twój-

Chuj mnie obchodzi co zrobią z ich pierdoloną kasą... dla mnie mogą się nią nawet podetrzeć po sraniu. Ja nie wpierdalam kasy w byle serwer który dopiero co odpalił. Nie moja wina że są ludzie tak pojebani żeby wpierdalać kasę we wszystko co tylko ruszy. Jebie mnie twoja opinia, bo jestem pewien że sam przejebałeś na serwer chajs. A co jak serwer w ogóle nie ruszy ??? O tym kurwa nie pomyślałeś co ??

Dziękuję bogu że są ludzie bardziej rozumni od tego pana. Możesz mi wierzyć, nie ma w żadnym języku słowa wyrażającego twoją głupotę.

hahahahah "

Dziękuję bogu że są ludzie bardziej rozumni od tego pana. Możesz mi wierzyć, nie ma w żadnym języku słowa wyrażającego twoją głupotę.ę te zdanie dotyczy jak najbardziej Ciebie. Może ktoś woli wydać resztę kasy po wykupieniu pakietów na SM? a może Ty wydajesz kase na fajki wóde i dziwki? i nam chu do tego

Opublikowano

Coś mi sie nie podoba ... Gdy sie loguje na stronie pisze ze Konto nie istnieje... ;f

bo jest serwer off

mati2vol ja wydalem ponad 60zl na is i co jestem pojebany?mam mix za 50zl miesiecznie i nie wygadam tego bo po przedluzeniu umowy mam full free smsow i minut a po co mi po 200zl+ na koncie?udostepnili is wiec res postaci nie wchodzi w gre a ty nie przepierdalasz kasy bo zapewne jej nie masz matole bo skoro lamisz przez 24h w topicu to jestes napalonym neło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Teraz co chwilę forum ON, albo OFF... Może uruchamiają... ;x

Jeżeli pomogłem to daj +++.

Opublikowano

UBirch, popieram Cię, chociaż nie wydałem na IS ani grosza. Jeżeli udostępnili usługę IS'a to po to żeby z niej korzystać, więc osoby, które chcą reseta nie mogą mieć pretensji do tych które coś w IS kupiły i przez to reseta nie może być.

Opublikowano

Zawsze mozecie isc na dwor z kolegami : )

Zeby isc z kolegami na dwor. Trzeba ich najpierw miec a jak siedza 24/7 przy kompie to zapewne ich nie maja ^^

Opublikowano

Krolevsky, każdy mógł używać tego buga, nikt nikomu nie zabraniał. Tylko ze trzeba było mieć taki lvl, żeby dać rade na BO. Może ty nie masz i temu chcesz od nowa.

od kiedy ? Za bugusing są bany przynajmniej na większości serwerów , chyba że tu jest inaczej ,a co do mojego lv to nie powinno Cie to interesować ważne ,że ty grasz no toper ,a twoje życie towarzyskie to ekstremalna bieda =)

Opublikowano

Oskar wbił na forum po czym strona i forum sie zrypały...Merkon pisał ,że tak jest przy resetach a Oskar jest programistą więc może uruchamiają...bądźmy dobrej mysli.

@UP jak było 8 ludzi w pt to bonus expa wynosił 300%

Opublikowano

Ja was nie rozumiem ... Dlaczego nie ma wydawać kasy na IS?

Ja tez dostaje po 50 zl na miech i mi sie zbiera sporo kasy na komórce więc dlaczego nie?

bez reflików

Opublikowano

@UBirch

Naprawdę nie potraficie wypowiedzieć się na poziomie? Musicie na mnie najeżdżać ?? Myślicie że doda wam to szacunku? Czy jeżeli-załóżmy- serwer upadłby, to co byś zrobił? Poszedłbyś na policję?? Poza tym- ja cię w żaden sposób nie wyzywałem (tak napisałem że podobne osoby są idiotami, ale było to ogólnikowo) Więc nie radzę ci mnie bezpodstawnie obrażać. Zrozumiano? Byłbym wdzięczny.

@bartek1208

Ogarnij się człowieku. Ja mam odpowiednie wydatki, a to nie jest twoja sprawa. Rozumiem że ktoś może nie mieć na co przeznaczyć kasy z fona, ale czy to nie jest twój wybór?

Koniec konta.

Opublikowano

od kiedy ? Za bugusing są bany przynajmniej na większości serwerów , chyba że tu jest inaczej ,a co do mojego lv to nie powinno Cie to interesować ważne ,że ty grasz no toper ,a twoje życie towarzyskie to ekstremalna bieda =)

Sam kurwa jestes bug! Bug pt polegal na tym ze nie szlo ludzi zapraszac a to ze bonusowy exp byl to tak zostanie wiec zamknij ten krzywy ryj, ekstremalna bieda to panuje w twojej glowie!!! W wieku 16lat (na moje masz14) jakie ty masz kurwa zycie towarzyskie? Woda?Piwko?Laski ruchasz? To co wieczorem robisz na forum? Ja wole siedziec w domu i wyjsc do znajomych raz w tygodniu np do kina niz szlajac sie po ulicach jak zapewne ty robisz zreszta jestem niepelnosprawny i nie bardzo usmiecha wyjscie w taka pogode.Do klubu to cie raczej nikt nie wpusci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UBirch

Naprawdę nie potraficie wypowiedzieć się na poziomie? Musicie na mnie najeżdżać ?? Myślicie że doda wam to szacunku? Czy jeżeli-załóżmy- serwer upadłby, to co byś zrobił? Poszedłbyś na policję?? Poza tym- ja cię w żaden sposób nie wyzywałem (tak napisałem że podobne osoby są idiotami, ale było to ogólnikowo) Więc nie radzę ci mnie bezpodstawnie obrażać. Zrozumiano? Byłbym wdzięczny.

@bartek1208

Ogarnij się człowieku. Ja mam odpowiednie wydatki, a to nie jest twoja sprawa. Rozumiem że ktoś może nie mieć na co przeznaczyć kasy z fona, ale czy to nie jest twój wybór?

Bede na ciebie najezdzac jezeli chcesz zebym stracil pieniadze i 15h gry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sam kurwa jestes bug! Bug pt polegal na tym ze nie szlo ludzi zapraszac a to ze bonusowy exp byl to tak zostanie wiec zamknij ten krzywy ryj, ekstremalna bieda to panuje w twojej glowie!!! W wieku 16lat (na moje masz14) jakie ty masz kurwa zycie towarzyskie? Woda?Piwko?Laski ruchasz? To co wieczorem robisz na forum? Ja wole siedziec w domu i wyjsc do znajomych raz w tygodniu np do kina niz szlajac sie po ulicach jak zapewne ty robisz zreszta jestem niepelnosprawny i nie bardzo usmiecha wyjscie w taka pogode.Do klubu to cie raczej nikt nie wpusci

chuj mnie obchodzi jak tam masz w domu , odpisałem do kolesia który również użył stwierdzenia bug wiec się kurwa lamusie nie wpierdalaj bo do ciebie nie pisałem. I co mam ci teraz współczuć?

Opublikowano

chuj mnie obchodzi jak tam masz w domu , odpisałem do kolesia który również użył stwierdzenia bug wiec się kurwa lamusie nie wpierdalaj bo do ciebie nie pisałem. I co mam ci teraz współczuć?

Wspolczuc to ja moge tobie ale glupoty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poczekajcie aż ktoś z teamu wejdzie i da info, jeszcze zdążycie pograć, jak nie dzisiaj to jutro -,-

the quieter you become, the more you are able to hear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...